Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540197 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1740 -: Февруари 10, 2012, 11:39:43 pm »
Не бих казала, че имам чак така висока самооценка... пък и не го очаквах в съня.
Може би просто се чувствам късметлийка в някои отношения  :blink:

« Отговор #1741 -: Февруари 11, 2012, 03:22:22 pm »
Сънувах сън, който не ми се иска да тълкувам буквално, а понеже не ми идват много други идеи, ще се радвам да чуя и вашето мнение.
Сънувах един човек, който харесвам, но се опитвам да не влагам твърде много емоции и надежди. Та сънувах го, че е бил с едно момиче, една дебелана, всякаш мен ме е нямало за един или няколко дена и той изведнъж се беше завъртял с това момиче, но после я оставил и тя плачеше, страдаше. Доколкото разбрах май бяха имали някакви сексуални взаимоотношения и тя беше готова да направи всичко за него, за да си го върне май. А аз разбрах цялата история, понеже това момиче била приятелка на моя приятелка и по случайност се събрахме тричките. Аз бях се пищисала какво е станало тук. Той пък не й обръщаше вече внимание, тя страдаше. Странното е, че накрая сякаш бяхме трите като че в някакъв хотел ли, някаква стая и не знам защо сякаш аз щях да излизам с него, та щях да се оправям и това момиче (страдащото) май ме попита, ако той поиска да е с мен дали съм щяла да се съглася. И аз отговорих "ми възможно е".  :rolleyes: ;D Знам, че звучи малко глуповато, но ми се ще да намеря някакво тълкувание на този сън. Иначе не мога да кажа, че съня остави приятна емоция, даже по-скоро обратното.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1742 -: Февруари 11, 2012, 04:12:53 pm »
Страх те е, ти да не си това момиче, тази "дебелана", "това момиче, което той е оставил и тя плачеше, страдаше",  "имали някакви сексуални взаимоотношения и тя беше готова да направи всичко за него, за да си го върне" Страх те е това да не се случи с теб.
Това момиче в теб, тази част, която се опитва да не влага много емоции и надежди, защото я е страх че може да бъде наранена.... тази част от теб все едно те пита дали, въпреки това ти би продължила с него. Тази част от теб те подтиска и събужда страхове у теб, това е. Ти си това момиче. А я сънуваш като дебелана, може би заради ниска самооценка в конкретния случай.
Друга част от теб, игнорира това, продължавайки напред с този младеж и иска да се забавлява. Страхът във взаимоотношенията е нещо лошо. Не трябва да го подтискаш, защото рано или късно ще се прояви, но не трябва и да му се поддаваш.

« Отговор #1743 -: Февруари 11, 2012, 04:21:26 pm »
Страх те е, ти да не си това момиче, тази "дебелана", "това момиче, което той е оставил и тя плачеше, страдаше",  "имали някакви сексуални взаимоотношения и тя беше готова да направи всичко за него, за да си го върне" Страх те е това да не се случи с теб.
Това момиче в теб, тази част, която се опитва да не влага много емоции и надежди, защото я е страх че може да бъде наранена.... тази част от теб все едно те пита дали, въпреки това ти би продължила с него. Тази част от теб те подтиска и събужда страхове у теб, това е. Ти си това момиче. А я сънуваш като дебелана, може би заради ниска самооценка в конкретния случай.
Друга част от теб, игнорира това, продължавайки напред с този младеж и иска да се забавлява. Страхът във взаимоотношенията е нещо лошо. Не трябва да го подтискаш, защото рано или късно ще се прояви, но не трябва и да му се поддаваш.

Благодаря ти, Фрея!
Всъщност тъкмо реших да си запиша съня в един тефтер и почнах пак да си припомням съня и края всъщност не беше точно, че ще излизам с него, но явно щях да го видя, а бях силно решена да си го спечеля, понеже мислех, че той има симпатии към мен. А първоначално, когато момичето ми разказваше какво се е случило (всъщност не помня какво ми разказа, но съня ми го беше показал вече), си спомням, че тя каза, че той харесвал две момичета.  :unsure: тъкмо като си записвах съня и аз това си помислих, дали пък тази дебелана не съм аз  :-\ Благодаря ти, определено си видяла нещата по-трезво от мен.

« Отговор #1744 -: Февруари 11, 2012, 04:59:20 pm »
Момичета, някакви сайтове,електронни книги свързани с тълкуване на сънища да ми препоръчате  ;)
Толкова много сънувам,че вече ми е трудно да разбера кой сън е безмислен и кой не е.  ;) Постоянно сънувам,чак ми втръсна вече. Онзи ден сънувах едно легло с бели завивки и имаше май жена до мене,май сестра му на мъжо и си спомням как пъплеха черни буболечки.....бляк....и ги гонех и те пак се появяваха,та се чудех в съна от къде идват,загледах се в едната и видях,че е черна пеперуда.И толкова гадно ми беше като се събудих....... :-X
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #1745 -: Февруари 11, 2012, 05:02:38 pm »
.

« Отговор #1746 -: Февруари 11, 2012, 05:37:44 pm »
Валя, влез в spirala.net и потърси на заглавие сънища, излизат няколко книги.

« Отговор #1747 -: Февруари 11, 2012, 05:51:05 pm »
Валя, влез в spirala.net и потърси на заглавие сънища, излизат няколко книги.

мерси много, аз попадах на 1-2 но нямаше нищо конкретно за тълкуването.Сега ще се поразровя в този сайт  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1748 -: Февруари 11, 2012, 06:22:15 pm »
Онзи ден сънувах едно легло с бели завивки и имаше май жена до мене,май сестра му на мъжо и си спомням как пъплеха черни буболечки.....бляк....и ги гонех и те пак се появяваха,та се чудех в съна от къде идват,загледах се в едната и видях,че е черна пеперуда.И толкова гадно ми беше като се събудих....... :-X
Този сън може да означава, няколко неща:
-има някои хора около теб, които те дразнят или ти досаждат, действащи ти като енергийни вампири;
-имаш притеснения и натрапчиви, параноични мисли, които те изнервят;
-занимаваш се с дребни, незначителни неща, които ти отвличат вниманието от наистина важните.
/буболечките/
всичко това ти нарушава душевния комфорт /бялото легло ./

Пепрудата следва да ти каже, че всичко е преходно. В крайна сметка ще се освободиш от досадните мисли и хора, но трябва да направиш нещо по въпроса, да предприемеш някаква промяна. може и със  себе си.

за жената в съня тълкуванието зависи от отношенията ти с нея в реала.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1749 -: Февруари 11, 2012, 06:30:34 pm »
Онзи ден сънувах едно легло с бели завивки и имаше май жена до мене,май сестра му на мъжо и си спомням как пъплеха черни буболечки.....бляк....и ги гонех и те пак се появяваха,та се чудех в съна от къде идват,загледах се в едната и видях,че е черна пеперуда.И толкова гадно ми беше като се събудих....... :-X
Този сън може да означава, няколко неща:
-има някои хора около теб, които те дразнят или ти досаждат, действащи ти като енергийни вампири;
-имаш притеснения и натрапчиви, параноични мисли, които те изнервят;
-занимаваш се с дребни, незначителни неща, които ти отвличат вниманието от наистина важните.
/буболечките/
всичко това ти нарушава душевния комфорт /бялото легло ./

Пепрудата следва да ти каже, че всичко е преходно. В крайна сметка ще се освободиш от досадните мисли и хора, но трябва да направиш нещо по въпроса, да предприемеш някаква промяна. може и със  себе си.

за жената в съня тълкуванието зависи от отношенията ти с нея в реала.

Ми, не ми е от най-приятните, разбираме се,амаа ме дразни.Ако не е сестра на мъжо нямам допирни точки с такъв тип хора.
Благодаря ти много венера  :wub:  Снощи пък сънувах едно момче,дето бях писала,че го сънувах.Тоя път се разхождахме,в съня ми беше хем хубаво,хем едно напрегнато.Вървяхме по някъкво баирче ивидяхме нещо като крепост,беше исторически обект,тръгнахме да влизаме и трябваше да платим някаква такса,аз започнах да си търся портофела и го нямаше някак си мн тъпо се почувствах.  :-\ Ще съм много благодарна ако ми помогнете с този и спирам да ви питам за тълкуване,че аз мога всеки ден да пиша  ;D Ще наблегна на книжките за сънищата  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1750 -: Февруари 12, 2012, 12:07:15 am »
Снощи пък сънувах едно момче,дето бях писала,че го сънувах.Тоя път се разхождахме,в съня ми беше хем хубаво,хем едно напрегнато.Вървяхме по някъкво баирче ивидяхме нещо като крепост,беше исторически обект,тръгнахме да влизаме и трябваше да платим някаква такса,аз започнах да си търся портофела и го нямаше някак си мн тъпо се почувствах. 
Живота ти е в застой или нещо, което очакваш да се случи се развива много бавно. Някои твои замисли  ще се окажат безрезултатни. Не си доставяш достатъчно удоволствия  на този етап и ако ти се удаде такава възможност се чувстваш виновна, че близките ти не участват с теб. Нямаш силата да си изпълниш желанията. Може да бъдеш поставена пред избор.

Ако често си спомняш за минали неща е добре да освободиш мислите си от тях...  Минала любов, мъж, който не си успяла да покориш... Забрави го и се наслаждавай на човека, с който те е свързала съдбата.

Възможно е и през деня наистина да си била напрегната и да имаш финансови притеснения.

има ли нещо вярно? :-\ :blink:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1751 -: Февруари 12, 2012, 08:16:15 am »
Снощи пък сънувах едно момче,дето бях писала,че го сънувах.Тоя път се разхождахме,в съня ми беше хем хубаво,хем едно напрегнато.Вървяхме по някъкво баирче ивидяхме нещо като крепост,беше исторически обект,тръгнахме да влизаме и трябваше да платим някаква такса,аз започнах да си търся портофела и го нямаше някак си мн тъпо се почувствах. 
Живота ти е в застой или нещо, което очакваш да се случи се развива много бавно. Някои твои замисли  ще се окажат безрезултатни. Не си доставяш достатъчно удоволствия  на този етап и ако ти се удаде такава възможност се чувстваш виновна, че близките ти не участват с теб. Нямаш силата да си изпълниш желанията. Може да бъдеш поставена пред избор.

Ако често си спомняш за минали неща е добре да освободиш мислите си от тях...  Минала любов, мъж, който не си успяла да покориш... Забрави го и се наслаждавай на човека, с който те е свързала съдбата.

Възможно е и през деня наистина да си била напрегната и да имаш финансови притеснения.

има ли нещо вярно? :-\ :blink:

Венера, в момента нямам финансови затруднения,предполагам,че ще има,но не съм сигурна. За забавленията,наистина напоследък ми липсват такива, и дори и да ми се случи нещо разтоварващо и хубаво,се намира кой да ме обвини и да развали хубавото ми настроение. Но мисля,че тр Сатурн върху Луната ми ми прави лоши шегички.  ;)Благодаря ти много за помоща  :blink:

« Отговор #1752 -: Февруари 12, 2012, 05:54:23 pm »
Емоционална нестабилност, а и много питанки чисто житейски.
Има ли болни хора в семейството Ви?

Накрая всичко опира до емоционалната ми нестабилност.. знам си аз. ;D

Майка ми не е в идеално здраве, а баща ми не знам как е. Възможно ли е този сън да подсказва неоткрита болест?

Възможно е да си изпаднала в застрашаваща ситуация. Непреодолими пречки, а прескачането на оградата е преодоляване на пречки. Отново присъства неразбиране от страна на околните - мъжа в случая, не ти вярва. Но пък получаваш помощ от жената. Това, че отново се озоваваш в близост до друга мечка, говори че въпреки, че си избягала от пречките и някаква агресивност може би... ти отново попадаш на такива ситуации. Но в този случай тя е зад решетки, тоест ограничена. Възможно е мечката да символизира някакъв аспект от теб, проява на агресия. Когато е в решетки, значи ти я ограничаваш, не я проявяваш...

Благодаря ти Фрея.. за пореден път . :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1753 -: Февруари 13, 2012, 09:09:51 pm »
Мечката понякога означава болест, залежаване, летаргия.

« Отговор #1754 -: Февруари 16, 2012, 06:26:07 pm »
Сега се присетих, че снощи имах поредния луд сън ;D

Сънувах края на света, последния ден на 2012-та или поне усещането беше такова.
Беше топло, доста топло. Имаше различни животни, които се разхождаха насам-натам, трудно успявах да определя какви са и много зеленина - огромни храсти. Спомням си само един летящ дракон, който ме гонеше. Бягах и се скрих вкъщи. Най-странното беше, че от всички сифони у нас започнаха да излизат всякакви животни и то доста големи. През цялото време чувството бе за голяма самотност, все едно бомба е паднала и само аз съм останала... Ужас :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #1755 -: Февруари 16, 2012, 07:11:28 pm »
Ако приемем, че този дракон е годината, а топлината, зеленината и другите образи в съня ти- твоите чувства и щения, то ще искаш интимност ( не в сексуален смисъл), топлота, заедност, но много е вероятно да бъдеш самотна дори в евентуална връзка.

« Отговор #1756 -: Февруари 17, 2012, 10:00:22 pm »
здравейте,снощи  сънувах странен сън
стоях в тъмнина,и изведнъж чух някакъв мъжки глас.Озърнах се в тъмното и някак сякаш "извън тялото си"видях как мъж държи ръцете ми,не ги е хванал ,а е подложил дланите си под моите...видях само лицето му,направи ми впечатление ,че е побелял,но инак не е стар,черноок с гъсти мигли,и го свързах с гласа,който казваше"имаш финни,нежни ръце,само за пианистка"-"Амиии,аз не си ги харесвам"помислих си,но не му го казах ,но той сякаш прочете мисълта ми"като дойдеш ,ще видиш"каза,а аз си ги погледнах на свой ред-видях моите си ръце и пръсти,но някак по бледи..
някой ако има идея-ще се радвам да пише

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1757 -: Февруари 18, 2012, 12:41:16 pm »
сънувах едни тълпи от хора, някакво събиране, ядене и т.н. (то щото днес е задушница сигурно) а аз се отделих, отворих си един бележник и започнах да си лепя и подреждам едни изрезки с написани мисли. подреждам си живота сигурно ;)

някой сеща ли се къде пишеше,че ако сънуваш нещо което искаш значи то ще се материализира и иначе в действителност?

« Отговор #1758 -: Февруари 19, 2012, 10:23:26 am »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2012, 12:46:38 pm от Last_Kiss »

« Отговор #1759 -: Февруари 19, 2012, 04:09:59 pm »
Сънувах, че пия водка и ям зеле в същото време, бях на една скала и се чудех колко ще се напия ;D ! После обаче видях един човек, човека Х да го наречем, беше с неговото гадже, отиваха в мола с някакво малко дете /а нямат такова в действителност/, аз ги следях заедно с едно момиче /бивша съученичка/, в съня тя беше в инвалидна количка. Та накрая ги проследих по ескалаторите, стигнах най-горния етаж, там имаше супер маркет, но те изчезнаха ! Почнах да се оглеждам и накрая господин Х излезе от един хоризонтален фризер :unsure: неговата приятелка и тя се измъкна, едва-едва от фризера и почна да събира дрехите си които бяха разпръснати наоколо, но изглежда беше ослепяла, защото не видя как и размахвах оранжевото яке пред очите. Впрочем всичките й дрехи бяха оранжеви или близки до оранжевото. Наметна си якето и май с това приключи съня...