Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540238 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1980 -: Септември 25, 2012, 07:24:44 pm »
Сънувах кремаво-розова змия, която ме захапа. Изстисках отровата и течеше бистра кръвчица. При тая змия имаше и още-някак летаргични, тя и тази беше такава, ама аз почти я настъпах и тя тогава ме ухапа. Бяха в някакъв ъгъл на сервиз за коли (не знам какво правех там).
Енергия,която дреме, като тази енергия може да бъде с + или - знак. Внимавай с хората, с които работиш/комуникираш.  :blink:
Възможно е и да преживееш кратко неразположение.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1981 -: Септември 25, 2012, 07:27:14 pm »
Сънувам, че аз, мъжа ми и детето пътуваме с влак. По едно време влакът спря на някаква междинна гара и обявиха 20 мин. престой. Аз и мъжа ми отидохме да купим нещо за ядене от жп гарата и в това време влакът потегли, а синът ни беше вътре. Започнахме да крещим и да ръкомахаме, но никой не ни обърна внимание. Аз се опитах да звънна на полицията, но не успях да се свържа. После явно някой друг се беше обадил, защото видях униформени, които бяха обградили влака и разправяха, как машинистът бил някакъв психопат  :unsure: Прибрахме си детето разревано, но беше голям шок. Още не мога да се отърся от този сън! Ако някой има идея, какво може да означава, ще съм му благодарна.
Възможно е да пропуснете шанс поради недоглеждане или нещо такова. Ако имате някакви административни проблеми или такива- свързани с документи, работа...- бъдете по- прецизни.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1982 -: Септември 25, 2012, 08:22:09 pm »
Сънувах кремаво-розова змия, която ме захапа. Изстисках отровата и течеше бистра кръвчица. При тая змия имаше и още-някак летаргични, тя и тази беше такава, ама аз почти я настъпах и тя тогава ме ухапа. Бяха в някакъв ъгъл на сервиз за коли (не знам какво правех там).

Възможно е и да преживееш кратко неразположение.

Уф, позна  :blink:

*

sugar

• 17
« Отговор #1983 -: Септември 25, 2012, 08:28:48 pm »
п.п.Имаше ли добър тонус косата Ви все пак?
[/quote]

Да изглеждаше нормално.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1984 -: Септември 25, 2012, 09:59:52 pm »
Сънувам, че аз, мъжа ми и детето пътуваме с влак. По едно време влакът спря на някаква междинна гара и обявиха 20 мин. престой. Аз и мъжа ми отидохме да купим нещо за ядене от жп гарата и в това време влакът потегли, а синът ни беше вътре. Започнахме да крещим и да ръкомахаме, но никой не ни обърна внимание. Аз се опитах да звънна на полицията, но не успях да се свържа. После явно някой друг се беше обадил, защото видях униформени, които бяха обградили влака и разправяха, как машинистът бил някакъв психопат  :unsure: Прибрахме си детето разревано, но беше голям шок. Още не мога да се отърся от този сън! Ако някой има идея, какво може да означава, ще съм му благодарна.
Възможно е да пропуснете шанс поради недоглеждане или нещо такова. Ако имате някакви административни проблеми или такива- свързани с документи, работа...- бъдете по- прецизни.
Благодаря, Уран! Наистина предстои събиране на документи в семейството за завеждане на дело, свързано е с наследство. Честно казано, никога не бих се сетила да свържа съня с това. Благодаря още веднъж за тълкуването и хубава вечер!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #1985 -: Септември 25, 2012, 10:32:30 pm »
Ами...сънувах оси-хиляди-бяха завзели един залив или нещо подобно. Гаджето ме носеше на гръб, търсехме си място да поседнем. Минахме покрай тях, никоя не ни ужили

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1986 -: Септември 26, 2012, 07:57:00 am »
Снощи сънувах много ненормален сън  :unsure: Сънувах, че се връщаме от чужбина, пътуваме с кола и нелегално сме си донесли тигър. Като пристигнахме вкъщи, животното се излегна в хола и не закачаше никой. По едно време обаче огладня и взе да става агресивен. Аз взех да търся в хладилника месо за да го нахраня - намерих само едно замразено пиле и му го дадох. Явно не се нахрани, защото продължи да ръмжи, а двете ми домашни котки се мотаеха около него. Уплаших се, че ще ги нападне и отидох до месарницата да му купя нещо. От там взех някакви кокали и агнешки глави  :-X. Тигърът ги изяде и отново стана мил, но аз реших да го подарим на някоя зоологическа градина, защото се уплаших. По едно време се появи някакъв непознат и аз взех да му обяснявам, как вкъщи отглеждаме тигър. Той ми се присмя, а аз настоях, ако не вярва да се хванем на бас за 1000 лв. Непознатият не прие  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1987 -: Септември 27, 2012, 02:46:15 pm »
Снощи сънувах, че съм на плажа, времето беше слънчево,  реших да помогна на някакво момче да събере разпръснатите по плажа счупени  бутилки ..... четох сънованиците, но не успях да го разтълкувам.  :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #1988 -: Септември 27, 2012, 05:45:52 pm »
Ами...сънувах оси-хиляди-бяха завзели един залив или нещо подобно. Гаджето ме носеше на гръб, търсехме си място да поседнем. Минахме покрай тях, никоя не ни ужили

Възможно разединение, кавги, клюки. Щом не са те ужилили, вероятно няма да бъдеш засегната.
Планираш ли пътуване? (Питам във връзка със залива) :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1989 -: Септември 27, 2012, 05:48:44 pm »
Снощи сънувах много ненормален сън  :unsure: Сънувах, че се връщаме от чужбина, пътуваме с кола и нелегално сме си донесли тигър. Като пристигнахме вкъщи, животното се излегна в хола и не закачаше никой. По едно време обаче огладня и взе да става агресивен. Аз взех да търся в хладилника месо за да го нахраня - намерих само едно замразено пиле и му го дадох. Явно не се нахрани, защото продължи да ръмжи, а двете ми домашни котки се мотаеха около него. Уплаших се, че ще ги нападне и отидох до месарницата да му купя нещо. От там взех някакви кокали и агнешки глави  :-X. Тигърът ги изяде и отново стана мил, но аз реших да го подарим на някоя зоологическа градина, защото се уплаших. По едно време се появи някакъв непознат и аз взех да му обяснявам, как вкъщи отглеждаме тигър. Той ми се присмя, а аз настоях, ако не вярва да се хванем на бас за 1000 лв. Непознатият не прие  :-\
Дива сила, сексуален нагон. Ако има някакъв дразнител-нерегламентиран,  контролирай малко повече нещата.
 Възможна е и появата на неприятел, когото ще трябва да умилостивяваш.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1990 -: Септември 27, 2012, 05:54:45 pm »
Снощи сънувах, че съм на плажа, времето беше слънчево,  реших да помогна на някакво момче да събере разпръснатите по плажа счупени  бутилки ..... четох сънованиците, но не успях да го разтълкувам.  :(

Мечтаеш ли за подобно изживяване и изпитваш ли лека завист към хората позволяващи си го?
Възможен път в странство?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1991 -: Септември 27, 2012, 06:51:07 pm »

Възможно разединение, кавги, клюки. Щом не са те ужилили, вероятно няма да бъдеш засегната.
Планираш ли пътуване? (Питам във връзка със залива) :blink:
Не, но и водата не я видях, само залива

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1992 -: Септември 27, 2012, 11:14:10 pm »

Мечтаеш ли за подобно изживяване и изпитваш ли лека завист към хората позволяващи си го?
Грешка, не харесвам морето, още по малко ме вълнуват кой какво върши на плажа, пък камо ли да изпитвам завист.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1993 -: Септември 28, 2012, 07:49:59 am »
Дива сила, сексуален нагон. Ако има някакъв дразнител-нерегламентиран,  контролирай малко повече нещата.
 Възможна е и появата на неприятел, когото ще трябва да умилостивяваш.  :blink:
Благодаря, Уран! Има дразнител, но не в сексуален аспект. Роднина на мъжа ми се домъкна вкъщи уж на гости, а няма никакво намерение да си ходи. Едва се сдържам напоследък, явно това отразява съня.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1994 -: Септември 28, 2012, 08:14:33 am »
Дали не се опитваш да заздравиш връзка, да подобриш взаимоотношенията си с някой?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1995 -: Септември 28, 2012, 08:35:54 am »
Сънувах че съм в чужд град, случайно видях по улицата момче, което харесвах преди. Той ме подмина без да обърне внимание, разхождаше черно куче. А аз вървях бавно зад него.
После го "видях" на другия край на града, как е с приятелката си на една пейка и се прегръщат и постват снимки във фейсбук. После имаше заметресение, помня че на сутринта видях хора да излизат от подземия. Аз не помня да бях усетила нещо, нищо ми нямаше.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1996 -: Септември 28, 2012, 10:14:10 am »

Според мен те очаква нещо хубаво, вероятно ще помогнеш на някого и ще си много доволна от себе си :)

« Отговор #1997 -: Септември 28, 2012, 11:02:32 pm »
здравейте
сънувах аромат на мъжки парфюм,силен,сладникав,но някак си ме привличаше,толкова осезаем беше,че ако сега го доловя отнякъде,ще го позная..долових аромата още от вратата и го проследих до спалнята си,там видях бутилката-светло синя,на нея пишеше BLUE,и още нещо но не си спомням...помислих си"не е марков",а мъжки глас ми каза "Важното е,че ти харесва"..

*

Uran

• 6041
« Отговор #1998 -: Септември 29, 2012, 06:07:46 pm »

Грешка, не харесвам морето, още по малко ме вълнуват кой какво върши на плажа, пък камо ли да изпитвам завист.
Не го приемай буквално като плаж/море, а като по-лежерен начин на живот, пък бил той и в Балкана.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1999 -: Септември 29, 2012, 07:22:58 pm »
Uran, предоставям ти още материал за изследване.  :blink:

Има сън, който много често сънувам, почти през ден и се повтаря вече в продължение на две-три години...

Сънувам как с някакъв багаж потеглям на път, пътувам с междуградски автобус... Но се чувствам някак несигурна и объркана, сякаш не зная къде отивам... Често се случва автобусът да спре на някаква междинна спирка /за кратка почивка/ и аз да го изтърва, той заминава заедно с багажа, парите, лаптопа и телефона, а аз оставам сама в непозната местност, наподобяваща малко провинциално градче или селце... Търся къде да отседна, чудя се какво да правя и чакам да мине друг автобус, на който да се кача и да отпътувам в желаната от мен посока... Понякога се случва да пристигне там, където отивам, слизам на огромен площад в непознат град, но не зная къде отивам. Стоя на площада и виждам улици, които изглеждат някак познати, сякаш вече съм била там.

Този сън показва, че се лутам и съм объркана, нали?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.