Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540392 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2140 -: Януари 16, 2013, 06:17:52 am »
Какво означава да сънуваш починалата си баба, по бащина линия, заобиколена от много животни - кучета?
Сънят беше много идиотски. Започна с това, че се прибирам в нас, но не мога да паркирам, защото един човек е запушил половината паркинг с колата си и не мърда, а е в колата (джип) си. След това се отмества и отиваме в някакъв апартамент, който той и приятелката му ползват в София (иначе живеят във Варна). Коментирахме глупостта на хората във фб и след това решихме да ходим на кафе. Беше много топло и трябваше да си теглим по един душ. И аз някак си се озовах в къщата на село, където живееше въпросната баба. Тя си седеше вътре, в стаята, но врата не беше затворена, навън беше мокро, като след дъжд, а кученцата - палета, щъкаха насам-натам и аз се сърдех, че влизат вътре мръсни и цапат.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2141 -: Януари 23, 2013, 07:28:25 am »
Отдавна не съм си спомняла сънища :-[

Но тази сутрин си спомних един фрагмент.

Сънувах, един мъж/когото харесвам платонически и с когото се познаваме само на здравей/.В съня се познавахме отлично и бяхме в нещо като период на ухажване.
Сънувах,че седнах срещу него,той ми взе краката в скута си и ми свали гуменките/сънувах се в гуменки ;D/.
По-нататък съня ми избледнява.Но доста голяма част от съня беше с него.Ходихме някъде,говорихме....и т.н.

Какво може да значи? :-\

« Отговор #2142 -: Януари 24, 2013, 11:39:08 pm »
activia, ти мислила ли си за него или си го сънувала, че аз не успях да разбера?
Ами накратко означава, че и ти, и той мислите един за друг :blink:

jasmin_veni, tania аз някъде бях чела, че пеперудите са по Плутон.
zdravey sanuvax go  tochno v noshta na badni vecher,a ne sam go chuvala i vijdala otdavna

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2143 -: Януари 26, 2013, 09:07:28 pm »
Чудя се какво е да сънуваш че гушкаш малко бебе-този сън го сънувам  два пъти в една нощ ,знам ,че малкото дете е неприятности ,но в този ден нищо такова не се случи..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2144 -: Януари 27, 2013, 10:07:37 am »
Какво значи да сънуваш,че се возиш във влак?
Самият влак,като композиция не съм го сънувала,но бях вътре и се возих.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2145 -: Януари 29, 2013, 11:53:55 am »
За втори път в рамките на 3 седмици сънувам, че съм в Рим с един мъж, бившо гадже. Мотаем се по някакъв паркинг и около нас започва да се стреля. Часът на съня съвпада със стрелбата пред съдебната палата :) И пак, като миналият път, се успах и сънят беше след сутрешната аларма и преди да се събудя.
Преди това сънувах, че се гмуркам в някакъв тренировъчен център. Не беше на открито, а в затворено помещение, специално за целта.
Някакви тълкувания?

« Отговор #2146 -: Януари 30, 2013, 01:29:59 pm »
сънувах, че ми подааряват мъжки ротвайлер. Аз не бях щастлива, защото се чудих, как ще го гледам.
Той избяга в съня ми и нахапа някакви хора, но мен ме пазеше. Накрая реших да си го запазя и аз :P
Съновника мълчи обаче.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2147 -: Февруари 03, 2013, 04:34:07 pm »
сънувах, че ми подааряват мъжки ротвайлер. Аз не бях щастлива, защото се чудих, как ще го гледам.
Той избяга в съня ми и нахапа някакви хора, но мен ме пазеше. Накрая реших да си го запазя и аз :P
Съновника мълчи обаче.

Мълчи за ротвайлер, но за куче - НЕ. :)
Да го разгледаме в кнтекста на приятелство и сексуалност в малко по-агресивен вид. Има ли край теб мъжки екземпляри, които да не ти се струват харни на пръв прочит?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2148 -: Февруари 03, 2013, 06:06:50 pm »
Хей, Уранче, рожденничката! Честит да ти е денят и всичко през следващата година да те прави много щастлива и усмихната!
А сега, ако може, кажи нещо и за моите сънища, моля! Два пъти сънувам, че съм с един и същ мъж, от моето минало, в Рим.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2149 -: Февруари 03, 2013, 07:12:15 pm »
За втори път в рамките на 3 седмици сънувам, че съм в Рим с един мъж, бившо гадже. Мотаем се по някакъв паркинг и около нас започва да се стреля. Часът на съня съвпада със стрелбата пред съдебната палата :) И пак, като миналият път, се успах и сънят беше след сутрешната аларма и преди да се събудя.
Преди това сънувах, че се гмуркам в някакъв тренировъчен център. Не беше на открито, а в затворено помещение, специално за целта.
Някакви тълкувания?

Имаш ли ясновидски способности? Питам сериозно. Сестра ми беше сънувала срутване на кулите няколко месаца преди случката.

Всички пътища водят до Рим. :)
 Куршумите са опасност, а паркингът- желание за почивка, забавяне на темпото.
Изкушаваш ли се от идеята за възобновяване на отношенията с този човек и така да се каже- установиш?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2150 -: Февруари 03, 2013, 09:39:46 pm »
Имам много силна интуиция, която до сега не ме е подвеждала.
Доста се стреснах, когато установих съвпадът. Надявам се да не предстои някоя стрелба и пред президентството на Рим.
Опитах се да подновя връзката с човека, но той не ми върна отговор и се отказах.
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 06:09:27 am от 3apa »

« Отговор #2151 -: Февруари 03, 2013, 11:12:02 pm »
Съновника мълчи обаче.

Мълчи за ротвайлер, но за куче - НЕ. :)
Да го разгледаме в кнтекста на приятелство и сексуалност в малко по-агресивен вид. Има ли край теб мъжки екземпляри, които да не ти се струват харни на пръв прочит?

Оооо, ЧРД! Много хубави сънища и спорна година :)
Ми има такъв, да :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2152 -: Февруари 04, 2013, 07:40:31 pm »
Uran, онези повтарящи се сънища с къщите като че ли изчезнаха вече, сега започвам да сънувам други, отново повтарящи се... Би ли казала какво е твоето мнение?  :blink:

1. Напоследък незнайно защо често сънувам първия си - при все това, че не изпитвам никаква носталгия към него и абсолютно никакви чувства, отдавна забравена история е това и не е нещо, което е оставило дълбок отпечатък.
Странното е, че в един момент започна да се явява в сънищата ми и винаги усещането от срещата е приятно, дори имам чувството, че главата му е обградена със светлина, усещам лекота, релакс и спокойствие. Тази нощ отново го сънувах, беше с момченце, светличко като него (в реалния живот той има син). И май стояха в леглото ми, странно... Не помня никакви други детайли, остава само приятно и леко усещане. Но не мога да проумения защо ми се явява именно този мъж, първият?

2. Често сънувам покойната ми майка - в съня ми се явява спокойна, умиротворена, изглежда добре, няма болен и измъчен вид. Веднъж я сънувах с много бяла и опъната кожа, направена коса, с много изразително гримирани очи в тюркоазено синьо, сякаш отиваше някъде на гости или излизаше да се забавлява.

Снощи отново дойде, изглеждаше спокойна, в настроение... Не помня какво ми говореше, но изведнъж започнахме заедно да пълним пералнята (нямам отчетлив спомен за мръсно пране), вършихме и някаква домакинска работа заедно... Имам чувството, че това не е първият такъв сън, сънувала съм я и преди как идва, за да шетаме вкъщи заедно. Но в съня няма тегаво усещане, по-скоро спокойствие, релакс. Но този път сякаш не беше точно вкъщи, а в непознат апартамент... Според теб сънят рутинен ли е или нещо по-специално може да означава?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2153 -: Февруари 04, 2013, 10:54:19 pm »
Ще започна със сънищата с майка ти. Успокоила се е. Разтребване, пране и изобщо битови занимания с градивен характер са хубав знак. Подреждаш живота си. Разчистваш/почистваш/хигиенизираш ( пералнята с дрехите) тези области, които са били занемарени, и тук идва сънят с Първия. Ако го разглеждаме като начало на сексуалното ти съзряване в оня му чист, наивен вид, може и да си узряла за идеята за една по- спокойна връзка. Без обсесиите характерни за 30- годишните. Любов, хармония, потомство .

Не е изключено да го срещнеш реално, но ми се струва, че има по- скоро смисъл на начало. Той тогава е бил някакво начало в определен план. Сега имаш нужда от друго ново начало. :)
Нещата при теб тръгват в добра посока струва ми се. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2154 -: Февруари 05, 2013, 08:41:00 am »
Сега имаш нужда от друго ново начало. :)
Нещата при теб тръгват в добра посока струва ми се. :)

Благодаря, Уран.  :blink:
Дано да е ново начало наистина.

Да ти разкажа още един сън, пресен-пресен. Толкова беше странен, че едва се събудих, дори когато настоятелно звънеше будилникът. Веднъж имах сън с някакви измерения, от който едва излязох, този беше нещо подобно.

Сънувах част от миналото, как вървя по позната улица и търся къщата на покойния ми дядо. На мястото й видях само развалини, сякаш стотици години бяха минали след това. После се изправих пред бяла стена с врата, започнах да го викам и дядо се появи. Беше сякаш в друг свят - за него бях почти невидима и трябваше да създавам много шум, за да ме забележи и познае.

Тогава той отвори вратата и ме поведе... Изведнъж установих, че отвъд стената няма нищо познато и не сме в никаква къща. Видях необятен простор, залят от златна слънчева светлина, много странна светлина. И навсякъде беше вода, но много спокойна, в нея също се отразяваше светлината. В съня се чудех как морето може да е стигнало чак до там...

После дядо каза, че има рожден ден и отиваме да празнуваме. Помислих, че ще ме заведе в къщи, а се озовахме сред тълпи от хора, които се бяха събрали сякаш специално по тоя повод. Беше навън, като на някакъв голям стадион или дори не мога да опиша мястото, но имаше усещане за простор.

После се озовах на брега и незнайно защо бях решила, че трябва да ида на отрещния или просто да преплувам тая вода, леко ме беше страх... На брега срещнах млад непознат мъж, беше усмихнат. Хвана ме за ръка и ми каза да не се страхувам, да го преплуваме заедно. Мислех, че тая вода е безкрайна... Но изненадващо бързо преплувахме, на другия бряг ни чакаше някакво момиче или жена, която незнайно защо помисли, че с тоя мъж отдавна се познаваме и побърза да ни завие двамата с някаква топла мека завивка...

Спомням се още един пасаж от съня, преди да преплувам водата. На събирането заговорих няколко човека - всички ме гледаха, сякаш съм прозрачна и идвам от отвъдното. Накрая успях да установя, че аз идвам от... много далечно минало, а това е новата Земя. Те ми казаха, че всичко, което аз познавам и за което им разказвам по спомен, вече отдавна не съществува при тях, сякаш наистина бяха минали векове. Чувствах се като призрак в техния свят.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2155 -: Февруари 05, 2013, 08:33:05 pm »
Райските двери, Лили.  :blink:

п.п.Нали не си повлияна от нещо, което сигледала?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2156 -: Февруари 05, 2013, 08:58:57 pm »
Райските двери, Лили.  :blink:

п.п.Нали не си повлияна от нещо, което сигледала?

Вкъщи дори нямам телевизор (и по-добре!).  :blink:

Може би духът на дядо ме е чул, макар че от тримата близки покойници, за които си мислех снощи преди да заспя, той най-рано е починал, още в края на 1996. На него винаги съм му била любимка, може би затова ми се явява в сънищата, когато ми стане изключително тегаво.

Това означава ли, че ще се възнасям скоро?  ;D

А може би просто е искал да покаже как човек се чувства там, в отвъдното, след като духът се откъсне от всички земни привързаности. Той се спомина отдавна, докато майка ми и баба ми когато се явяват, сънищата са други - по-рутинни, не са свързани с посещаване на такива места.

Но се сещам, че преди няколко месеца и на баба така й блъсках по вратата, пак стоях пред някаква къща... Тя излезе, стоеше срещу мен, гледаше ме, но сякаш не ме виждаше, бях като невидима за нея. Но нямаше го това усещане за простор и свобода...

Между другото, тъкмо се чудех дали прогресивната ми Луна е сменила знак - от Везни в Скорпион, по същото време влиза и в 12 дом. Погледнах си прогресивната карта и се оказа, че гореописания сън съм сънувала непосредствено след преминаване на прогр. Луна в Скорпион, вероятно с това са свързани и необятните водни простори. Много е вероятно оттук нататък странните сънища да зачестят, а може би и срещите с починали роднини.

« Последна редакция: Февруари 05, 2013, 10:04:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2157 -: Февруари 05, 2013, 10:22:57 pm »
Няма да се възнасяш, споко. Имаш си закрилник, а това, че е "открехнал завесата", е за твое успокоение. Вероятно иска да те спаси от някакви твои угризения, съмнения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2158 -: Февруари 05, 2013, 10:24:41 pm »
Винаги, когато ми е много мъчно, дядо се явява, действа успокояващо.

Угризения нямам, но има много натрупана обида и разочарование.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2159 -: Февруари 06, 2013, 06:11:47 pm »
Сънувах, че съм на някаква нива, изоставена и осеяна с камъни. Там видях отрязано орехово дърво, дънера беше изгнил и вътре в него намерих някакъв старинен документ. Много странен сън  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх