Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540381 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2220 -: Февруари 27, 2013, 01:34:38 pm »
Какво значи да сънуваш, че някой се крие от теб? Имах няколко такива сънища с един и същи човек, как все се опитва да се скрие и да ме отбягва.

Може би става въпрос за някакви тайни или криене на информация.. а може би става въпрос за някаква ситуация в будния живот с този човек, където той избягва да се конфронтира с теб по някакъв въпрос.. В реалния живот този същия човек отбягва ли те? или какви са ви отношенията..

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2221 -: Февруари 27, 2013, 01:36:36 pm »
Отбягва ме, да. Отношенията ни са любовни, или нещо такова :-\

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2222 -: Февруари 27, 2013, 01:51:26 pm »
Ace_of_Pentacle, чак сега виждам,че имам отговор от теб,благодаря, като се замисля може и да си права. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2223 -: Февруари 27, 2013, 02:00:23 pm »
Отбягва ме, да. Отношенията ни са любовни, или нещо такова :-\

Сънят просто изразява твоите тревоги и опасения от ситуацията с него в будния живот.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2224 -: Февруари 27, 2013, 02:27:49 pm »
Благодаря ти!

« Отговор #2225 -: Февруари 28, 2013, 02:45:16 pm »
Сънувах, че промивам рана около окото на един мъж. После потърсих марля, за да направя превръзка, но не намерих, та взех един златен медальон с формата на сърце и го залепих някак на окото му. Иначе човечецът беше доста невзрачен, даже се чудех на себе си, що ми е толкова важно да я оправя тази рана, но ме дразнеше засъхналата кръв и някак си исках окото му да изглежда по-добре.
Представа си нямам за какво може да се отнася този сън.  :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2226 -: Февруари 28, 2013, 10:09:50 pm »
Да не накараш някой да се влюби в теб?  :P
Сънят засяга някаква емоционална и интимна връзка може би, не знам дали мъжът символизира някой друг или аспект от теб. Но очевидно 'той' има някаква вътрешна болка и конфликт с душата.. не съм много сигурна, опитваш се да излекуваш нещо. емоционална рана...?! може би става въпрос за някой друг..
Но е доста странно това с медальона-сърце на окото...

« Отговор #2227 -: Март 01, 2013, 10:14:33 am »
Сънят засяга някаква емоционална и интимна връзка може би, не знам дали мъжът символизира някой друг или аспект от теб. Но очевидно 'той' има някаква вътрешна болка и конфликт с душата.. не съм много сигурна, опитваш се да излекуваш нещо. емоционална рана...?! може би става въпрос за някой друг..

Благодаря ти, Фрейа!
Да ти кажа, хич не ми е любовно настроението, но то се показа събитието- на път съм да сменям работата и много мисля по въпроса. Сегашната ми работа не ме удовлетворява, въпреки че е относително сигурна, но без особени перспективи за професионално развитие. Може би това е раната, която промивам. И да, имам конфликт в душата по отношение на работата ми. От една страна, всички ми казват, че това е спокойна работа, чиновническа един вид, като за жена, но пусто му, не съм щастлива! Ако сменя мястото, бих имала възможност да се занимавам с това, за което съм учила и обичам. Може би затова го слагам това златно сърце вместо превръзка.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2228 -: Март 05, 2013, 07:12:58 am »
Точно преди да се събудя,сънувах че бия един мой приятел,който не съм виждала от години и ми течеше кръв от носа.

Какво може да значи този сън? :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2229 -: Март 05, 2013, 10:23:25 am »

Благодаря ти, Фрейа!
Да ти кажа, хич не ми е любовно настроението, но то се показа събитието- на път съм да сменям работата и много мисля по въпроса. Сегашната ми работа не ме удовлетворява, въпреки че е относително сигурна, но без особени перспективи за професионално развитие. Може би това е раната, която промивам. И да, имам конфликт в душата по отношение на работата ми. От една страна, всички ми казват, че това е спокойна работа, чиновническа един вид, като за жена, но пусто му, не съм щастлива! Ако сменя мястото, бих имала възможност да се занимавам с това, за което съм учила и обичам. Може би затова го слагам това златно сърце вместо превръзка.

Според мен хич не слушай другите какво ти говорят.. ако не си щастлива накрая няма да обвиняваш тях за избора си и за това не ги и слушай. Смятам че е много важно да ти харесва работата, да ти доставя удоволствие. Иначе странна асоциация на съня с реални събития.. на мен лично не би ми хрумнало..

Милки, да не би този твой приятел да притежава някакви качества, които ти би искала да остраниш от самата себе си? С какво го свързваш..напомня ли ти за аспект от теб самата? Може би се чувстваш емоционално пресъхнала, изтощена..?
A може бисънят означава, че налагаш мнението си на другите или този някой

« Отговор #2230 -: Март 06, 2013, 11:57:41 am »
Според мен хич не слушай другите какво ти говорят.. ако не си щастлива накрая няма да обвиняваш тях за избора си и за това не ги и слушай. Смятам че е много важно да ти харесва работата, да ти доставя удоволствие. Иначе странна асоциация на съня с реални събития.. на мен лично не би ми хрумнало..

Да, странно е наистина, но това е основният сценарий, който върви в будния ми живот точно сега. За либоффф ще почакам да мине малко време.  :blink:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2231 -: Март 07, 2013, 11:16:59 pm »
...
« Последна редакция: Март 22, 2013, 06:40:59 pm от Morena »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2232 -: Март 08, 2013, 09:20:51 am »
Сънувах, че пея, и някакви сериозни хора, тип жури, ми казаха:
"- фалшиво е"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2233 -: Март 08, 2013, 10:08:02 am »
Сънувах странен сън тази нощ, сигурно пак е нещо символично...

Сънувах как си стягам багажа за пътуване, с международен влак в неизвестна за мен посока. В последния момент успявам да се кача, едва не изтървам влака.

В един момент влакът спира на някаква гара, за по-продължителен престой. Изведнъж незнайно откъде се появява бившият и ми предлага да слезем и да разгледаме заедно града. Стоеше долу пред вратата на влака и ми подаваше ръка да сляза... Аз се забавих, слязох, но той вече беше изчезнал и се слял с тълпата, озовавах се сама в непознат град, сред тълпа от непознати хора... Спомням си, че гледах табелите и се опитвах да отгатна къде съм, в коя държава... Но усещането не беше неприятно - да, имаше чувство на объркване, но си спомням, че улиците бяха слънчеви и светли, никъде нямаше сиви олющени сгради.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2234 -: Март 08, 2013, 04:33:26 pm »
 Щом е изчезнал Лили ,значи не е твоя човек..аз така го разбирам.В сънищата има много знаци,но трудно се тълкуват..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2235 -: Март 08, 2013, 09:51:46 pm »
Е, да, така и предполагам. Ние отдавна се разделихме, но запазихме топли приятелски отношения и затова още се върти в периферията ми, но знам ли какво му е в главата... А сънят може да е знак, че скоро може да дойде време пътищата ни окончателно да се разминат, ако досега още е разчитал на нещо, а аз не съм разбрала. Пък и е време да си хване гадже, откога му го казвам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2236 -: Март 09, 2013, 07:38:53 am »
Тази нощ сънувах починалия си дядо,а него много рядко го сънувам.Събирах си багажа,за да ходя на почивка,и той ми помагаше.Носеше със себе си дървена чашка и лъжичка за кафе,търсехме подходяща за мен и пътуването ми.(това му беше хобито-да си прави от дърво цели сервизи за кафе,после ги украсяваше с една специално направена за тази цел машинка).Какво може да означава този сън? :-\

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2237 -: Март 09, 2013, 12:54:19 pm »
Днес е Задушница и е нормално в деня преди събота или една седмица по-рано да ги сънуваме. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2238 -: Март 16, 2013, 03:20:52 pm »
сънувах хубав сън, с голяяяма къща, красива, весела, жълта. Май беше на брат ми, после моя.
Пред нея имаше голяма поляна с лилави теменужки и една се открояваше ярко, беше голяма.
Дори усетих аромат в суня си. И после ядох парчета киви, много вкусно :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2239 -: Март 18, 2013, 02:42:50 pm »
Напоследък взе да се повтаря друг сън с пътуване, но с малко по-различни нюанси.

Често сънувам голям непознат град, появява се майка ми и ме качва във влак, който заминава в неизвестна за мен посока. Само знам, че това е международен влак и ме чака дълго пътуване.

Наскоро пак сънувах как се качвам във влак, слизам на непозната гара и се разминавам с бившия. Влакът също пътуваше за чужбина, в неизвестна посока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.