Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540267 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2240 -: Март 19, 2013, 11:06:51 am »
Лили, аз имах един период, когато много сънувах, че пътувам с влак, че спира по разни гари, че се бави и т.н. най-различни варианти.
Сега като се обърна назад виждам, че това е било времето, когато съм искала да променя нещата в живота си, да тръгнат в друга посока, но усилията ми в реала към онзи момент са били безуспешни.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2241 -: Март 19, 2013, 11:16:08 am »
аз пък от едно известно време имам много сексуални сънища......някой вече отминали успях да ги изтълкувам и видях ясно някои ситуации, които бяха описани много точно от съня, но някои от хората бяха други....
а тази нощ събувах, че с един приятел сме голи чисто  голи не ни беше неудобно лежахме на едно легло и си говорехме, но половите му органи сякаш ги беше прибрал между краката си.....много странно .....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2242 -: Март 19, 2013, 11:41:40 am »
Лили, аз имах един период, когато много сънувах, че пътувам с влак, че спира по разни гари, че се бави и т.н. най-различни варианти.
Сега като се обърна назад виждам, че това е било времето, когато съм искала да променя нещата в живота си, да тръгнат в друга посока, но усилията ми в реала към онзи момент са били безуспешни.

Може и с това да е свързано наистина.
Тази нощ пак сънувах подобен сън - стягам багажа за път, багажът някъде се губи, аз закъснявам, в последния момент се качвам във влака... Условията, в които съм поставена, наистина трудно биха се променили, трябва да се случи чудо.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2243 -: Март 19, 2013, 12:44:14 pm »
Тази нощ сънувах,че съквартирантката ми е бременна от приятеля си.След това сънувах,че и аз съм бременна и имах кафяв белег на корема.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2244 -: Март 19, 2013, 04:04:27 pm »
Сънувах , че съм на преглед при зъболекаря   :lol: каза ми, че имам кариес на един зъб  :-X и че трябва да го пломбира. Казах му добре, но после станах от стола, излязох навън  и не се върнах повече....  ;D ;D ;D

« Отговор #2245 -: Март 20, 2013, 01:08:14 pm »
ти си буквален превод на "Дим да ме няма" ;D
Мисля, че си стискала яко зъби насън и това напрежение върху зъбите те кара да сънуваш зъболекарски стол. Поне не е машинката, нали :P

Да не е съвсем спам - земетръс сънувах, ама здрав.

« Отговор #2246 -: Март 20, 2013, 04:26:16 pm »
и аз

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2247 -: Март 20, 2013, 09:05:33 pm »
Мисля, че си стискала яко зъби насън и това напрежение върху зъбите те кара да сънуваш зъболекарски стол. Поне не е машинката, нали :P

Отлично предзнаменование... :blink:
Започва от теб...от вътре...с помощ от външните сили...
Хубав сън.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2248 -: Март 21, 2013, 09:33:04 am »
Сънувах доста странен сън. Бях с приятели на някакво старинно място, на което се провеждаше някакъв фестивал. Имах една забежка с бившия и след това той се върна при момичешката си компания, а аз с други приятели, от реалният живот, тръгнах да обикалям. С една от тях, въпреки нежеланието й, се върнах до мястото, на което смятах, че е, но не го видях. След това се видях със стара позната, която ми показваше какви снимки си е избрала да сложи върху личните си документи и кредитните/дебитни карти. На една от картите имаше красив водопад, в който водата се движеше, беше огромен с много каскади.

« Отговор #2249 -: Март 21, 2013, 12:04:24 pm »

Отлично предзнаменование... :blink:
Започва от теб...от вътре...с помощ от външните сили...
Хубав сън.

Сега се сетих и другата част от съня. Сънувах, че говоря с учителя си по химия, да се явя на изпит, за да си повиша оценката по химия, за да записвам медицина :)

Мерси за тълкуването, Марая :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #2250 -: Март 21, 2013, 06:35:56 pm »
Сънувах 2 огромни лъва, които се заселиха да живеят в нашия двор-той беше един такъв обрасъл, див. Мен първо ме беше страх, но после разбрах, че ни пазят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2251 -: Март 24, 2013, 11:01:23 am »
Напоследък все по-често започвам да сънувам друг сън, повтаря се от време на време...

Та, сънувам как се провалям на важен държавен изпит - в реалния живот знам, че отдавна съм завършила, в съня обаче трябва отново да се явявам на матура или на държавен изпит във Вуз.

Интересното е, че не сънувам, че са ме скъсали на самия изпит, а че просто съм забравила и изтървала срока за поготовка и явяване. Тази нощ покойната ми баба дори ми се скара, когато й казах, че ще отложа "завършването" с една година. Пита ме защо се бавя, какво ще правя през това време и й отвърнах, че ще работя, няма да вися на ничий гръб.

Постоянно в такива сънища ми се дава една година "отсрочка", не мога да разбера защо.

Общо взето, тия сънища оставят неприятно, тягостно чувство, вероятно отразяват нещо от реалния ми живот, някакви мои притеснения или съмнения...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2252 -: Март 24, 2013, 11:59:03 am »
Сънувах че ставам производител на изкуствени цветя. Никъде в съновниците не откривам тълкувание. Става дума за тези цветя , които са като брошки, много красиви и необичайни бяха :blink:.
Искам да спомена, че макар и много да не вярвам заспивайки се помолих да видя бъдещето.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #2253 -: Март 24, 2013, 12:00:36 pm »
Аз пък пак сънувах змии-много много змии. Една ме захапа за носа-не се смейте-наложи се да замръзя съня във въпросния момент и уж, че не се е случило. Но тя ме захапа

*

Papy

• 4343
« Отговор #2254 -: Март 24, 2013, 12:03:00 pm »
Сънувах че ставам производител на изкуствени цветя. Никъде в съновниците не откривам тълкувание. Става дума за тези цветя , които са като брошки, много красиви и необичайни бяха :blink:.
Искам да спомена, че макар и много да не вярвам заспивайки се помолих да видя бъдещето.

Мисля, че ще намериш път в някакво начинание, който е компромисен, но те удовлетворява до голяма степен

« Отговор #2255 -: Март 24, 2013, 12:06:30 pm »
Аз пък пак сънувах змии-много много змии. Една ме захапа за носа-не се смейте-наложи се да замръзя съня във въпросния момент и уж, че не се е случило. Но тя ме захапа
отровна ли беше,пази се от жени с двойно разцепени езици ,включително и тази,която ти отговаря :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2256 -: Март 24, 2013, 12:09:09 pm »

Мисля, че ще намериш път в някакво начинание, който е компромисен, но те удовлетворява до голяма степен
Уф сигурно пак ще еправя компромиси имайки предвид и сиво розовите цветове в които бяха, едва ли ще ми е спокойно и красиво. Но пък си ги закачах по реверите, дано и проблема си го зашия към мен, да не мърда. Благодаря за отговора
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2257 -: Март 24, 2013, 12:14:55 pm »
Случвало ми се е преди време да сънувам змии и този сън е много показателен ,не ми се е случвало да ме захапе,но мисля ,че трябва да внимаваш с обкръжението си  .. тогава когато го сънувах, бях заобиколена от жени около мен които много ми завиждаха ,същото важи и ако имаш завистливи роднини...

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #2258 -: Март 24, 2013, 04:20:55 pm »
Мерси, момичета :)
Обаче се сетих, че събота с/у неделя не се сбъдват, или евентуално до обяд ако излезе нещо. Който иска предсказателни за бъдещето-да се постарае тази вечер :)

Иначе сънят беше по-дълъг и интересен-аз въобще не ги забелязах тия змии, те се бяха намотали по всякакви дървета, колони и колове в някакво село, и някой ми ги показа. Аз си викам-няма страшно, сега малко ще полетя, и няма да ме стигнат. Летя си, обаче една тръгна да пълзи в мойта посока, и аз като магнитизирана започнах да се спускам към земята и взех, че кацнах точно под носа й. И тя, един вид-кво да направи-просто си ме захапа

*

satin_

« Отговор #2259 -: Март 24, 2013, 04:34:39 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 07:24:28 am от satin_ »