Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540215 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2320 -: Април 17, 2013, 12:56:17 pm »
Сънувах,че гладя дрехите на моя приятел. Какво ли значи това?

Вероятно ако имате спор или противоречия за нещо, ще ги изгладите :)
Хармонични отношения

« Отговор #2321 -: Април 17, 2013, 01:19:26 pm »
Ние наистина имахме доста спорове тези дни,но вчера "изгладихме" нещата :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2322 -: Април 21, 2013, 06:53:55 am »
Сънувах чайки , много чайки, ходех с една върху ръката, както се ходи с ловен сокол. Пристигайки на морето, бързах да видя чайките, обикновенно първото нещо което ми прави впечатление , когато отивам на морска дестинация е морето , а не чайките.Бързахме за Варна, а аз и там очаквах да видя чайките, а не нещо друго. Помогнете ми в анализа, моля :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

satin_

« Отговор #2323 -: Април 21, 2013, 07:38:06 am »
Blud как се чувстваше в съня и след като се събуди?
Птицата по-принцип е хубаво, стига да не са гарги, свраки и всякакви хищни птици. Конкретно чайката не знам как би могла да се тълкува-някаква новина, може и някакво романтично увлечение. Чайките са били много може и хора да символизират.
Но пък от друга страна, чайката е крадлива птица, вдига врява и е нахална.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2324 -: Април 21, 2013, 08:23:28 am »
Blud как се чувстваше в съня и след като се събуди?
Птицата по-принцип е хубаво, стига да не са гарги, свраки и всякакви хищни птици. Конкретно чайката не знам как би могла да се тълкува-някаква новина, може и някакво романтично увлечение. Чайките са били много може и хора да символизират.
Но пък от друга страна, чайката е крадлива птица, вдига врява и е нахална.
Ами добре се чувствах, и странно в съня си ги приемах като много красиви птици, а по принцип  в живота ги приемам като твоето последно тълкувание
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #2325 -: Април 21, 2013, 10:08:47 am »
Сънувах чайки , много чайки, ходех с една върху ръката, както се ходи с ловен сокол. Пристигайки на морето, бързах да видя чайките, обикновенно първото нещо което ми прави впечатление , когато отивам на морска дестинация е морето , а не чайките.Бързахме за Варна, а аз и там очаквах да видя чайките, а не нещо друго. Помогнете ми в анализа, моля :blink:

Хубави новини, може и малко неочаквани парички

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2326 -: Април 21, 2013, 10:40:30 am »

Хубави новини, може и малко неочаквани парички
[/quote
Благодаря, а дано!
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #2327 -: Април 21, 2013, 10:49:08 am »
Блъд, ще се радвам да кажеш какво се случва

*

satin_

« Отговор #2328 -: Април 21, 2013, 04:24:57 pm »
Щом си се чувствала добре значи ще е нещо хубаво, не се притеснявай  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2329 -: Април 21, 2013, 10:29:26 pm »
Uran, ти ще си ми личният психоаналитик вече.  :blink:

Напоследък нямам запомнящи се сънища, само бледи и откъслечни спомени.

Но все по-често започвам да сънувам пътуване с непознати хора до непознати места.
Незнайно защо в сънищата ми започват да навлизат все повече непознати лица, сънувам непознати градове, непознати гледки... Интересно е, че не се чувствам изгубена, макар и да се намирам на непознат терен, сънувам как обикалям с интерес и разглеждам. Но с това постоянно мъкнене на багажи ми втръсна вече - размотавам се напред-назад, пътувам в неизвестна за мен посока, без цел, незнайно къде... Влизам в непознати сгради, доста големи, приличат на архитектурни забележителности, като че ли в някакъв голям град, който в реалния живот не познавам. И тук интересното е, че няма усещане за дезориентация, сякаш знам къде съм и за какво съм там.

Преди известно време сънувах сън, който ми се стори добър знак.
Сънувах как се намирам в сегашното си жилище, което е доста малко, изведнъж се появи майка ми и ме поведе някъде - отвориха се някакви врати, жилището започна видимо да се разширява, появявиха се нови стаи, стана по-светло и просторно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2330 -: Април 22, 2013, 07:36:20 pm »
Uran, ти ще си ми личният психоаналитик вече.  :blink:

Напоследък нямам запомнящи се сънища, само бледи и откъслечни спомени.

Но все по-често започвам да сънувам пътуване с непознати хора до непознати места.
Незнайно защо в сънищата ми започват да навлизат все повече непознати лица, сънувам непознати градове, непознати гледки... Интересно е, че не се чувствам изгубена, макар и да се намирам на непознат терен, сънувам как обикалям с интерес и разглеждам. Но с това постоянно мъкнене на багажи ми втръсна вече - размотавам се напред-назад, пътувам в неизвестна за мен посока, без цел, незнайно къде... Влизам в непознати сгради, доста големи, приличат на архитектурни забележителности, като че ли в някакъв голям град, който в реалния живот не познавам. И тук интересното е, че няма усещане за дезориентация, сякаш знам къде съм и за какво съм там.

Преди известно време сънувах сън, който ми се стори добър знак.
Сънувах как се намирам в сегашното си жилище, което е доста малко, изведнъж се появи майка ми и ме поведе някъде - отвориха се някакви врати, жилището започна видимо да се разширява, появявиха се нови стаи, стана по-светло и просторно.

Зажадняла си за промяна, Лили. Истинска промяна- на кръга от хора, интереси, цели.
Това ти нашепва подсъзнанието- да ни ритнеш. ;D
По принцип, красивите и големи сгради в сънищата, са хубав знак. Това сме ние или това, което искаме да бъдем.
 Понеже говориш, че нямаш усещане за дезориентация, ако в реалния живо, все още не си наясно с посоката, целта и тези, които ще ти правят компания при достигането й, много скоро и това ще изкристализира в реални образи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2331 -: Април 22, 2013, 08:04:33 pm »

Зажадняла си за промяна, Лили. Истинска промяна- на кръга от хора, интереси, цели.
Това ти нашепва подсъзнанието- да ни ритнеш. ;D

Няма да ви ритна  ;D - и в чужбина да замина, пак ще влизам в астросайта, стана ми като втори дом.

В интерес на истината иска ми се /ако беше възможно/ да замина колкото се може по-далеч от тук - в друг град, друга държава... Атмосферата в тоя град ме потиска, с удоволствие бих се върнала там, откъдето съм дошла, стига да имаше някакви перспективи... И може би този копнеж намира израз и в сънищата - сънувам голям динамичен град с внушителни стари сгради, красива архитектура - избледнял спомен от далечното детство...

Ако съществуваха чудеса, сигурно щях да променя изцяло и средата, и кръга от хора, и всичко... За съжаление в реалния живот сбъднати приказки не съществуват, налага се да живея в тази "реалност", колкото и да не я приемам. Или по-скоро симулирам живот, а душата ми роптае... Съпротивата срещу обстоятелствата, в която съм поставена, е голяма, изживявам я в сънищата си, всяка нощ съм някъде на път...

За пореден път ти благодаря за перфектното тълкуване.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2332 -: Април 22, 2013, 08:26:18 pm »
сънуваш бургас, то ясно :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2333 -: Април 22, 2013, 08:39:16 pm »
Ако набъбне до 2-3 милиона, Бургас ще е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2334 -: Април 22, 2013, 08:43:01 pm »
Ако набъбне до 2-3 милиона, Бургас ще е.  ;D

по-добре да не се случва, аман от големи мръсни градове

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2335 -: Април 22, 2013, 08:47:53 pm »
Ще потегля с мръсна газ към милата родина, да поискам политическо убежище.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2336 -: Април 22, 2013, 09:17:53 pm »
 Голям и динамичен вибрира с това, че имаш усещане, че се загубваш в мелочи. Драйф ти е необходим. Прекалено ти е провинциално очевидно. :blink:

*

satin_

« Отговор #2337 -: Април 25, 2013, 09:08:43 am »
Сънувах как вървя по празна и пуста улица, точно преди разсъмване, когато е най-самотно и светът сякаш е празен. Бях с рокля и обувки, вървях към края на улицата. Когато стигнах там, дойде един мъж. Искаше да се сбогува с мен. Аз заминавах някъде. Целуна ме по устата, целувката беше много нежна. Попитах го защо е дошъл да се сбогува с мен. Той ми отговори "Защото те обичам". След това не помня какво се случи.

Някакви идеи за тълкуването?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2338 -: Април 25, 2013, 09:52:07 am »
Често ли носиш рокля?

*

satin_

« Отговор #2339 -: Април 25, 2013, 10:03:51 am »
Зависи, през лятото са преобладаващи в гардероба ми.
В съня бях с "малка черна рокля" и високи обувки. Така бих се облякла, ако има повод, не е ежедневно облекло  :blink:

Акцентът по скоро е на целувката и сбогуването. Противоречиво ми е, по принцип целувката в съня не вещае нещо добро, но се събудих с хубаво усещане.