Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540553 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2340 -: Април 25, 2013, 10:21:14 am »
Целувката, освен с циганин/ка, вещае добро :)
Мисля, че сънят показва копнеж по създаване на връзка и че не ти се вярва, че ще стане, и че си готова и на кратка любов, стига да я има

*

satin_

« Отговор #2341 -: Април 25, 2013, 10:54:42 am »
Мерси Papy  :blink:
При мен сънищата са малко по буквални, в повечето случаи се отнасят до събития, които ще се случат, не до емоционалното ми състояние  :blink:

Иначе си права имам нужда от нещо сексуално и повърхностно да потуши емоционалните бури в мен и да разведри обстановката от тежки чувства :blink:

« Отговор #2342 -: Април 25, 2013, 03:43:15 pm »
Вчера приятеля ми сънувал странен сън. Сънувал,че коси треваса с кана. Да,с кана! От тези,в които сипваме вода и други течности...Дано някой може да разтълкува този безумен сън! Мисля,че е нещо важно...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
« Отговор #2343 -: Април 25, 2013, 04:12:26 pm »
Аз не мисля, че е нещо важно, но да пробваме
Каната пълна ли е била с вода, разляла ли се е

« Отговор #2344 -: Април 25, 2013, 04:33:19 pm »
Празна била,а аз съм стояла отстрани и съм го гледала как коси тревата.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
« Отговор #2345 -: Април 25, 2013, 06:51:43 pm »
Ако изобщо значи нещо, малко на излагация ми прилича, от която ще излезе по необичаен начин

« Отговор #2346 -: Април 25, 2013, 07:03:01 pm »
Тази нощ сънувах,че едно момче,което познавам ми е кандидат за съпруг и разговаря с майка ми.Спомням си,че тя много го хареса и го одобри  ;D.Събудих се много развълнувана.Сигурно нищо не означава,може би е плод на подсъзнанието ми,но все пак...... :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2347 -: Април 25, 2013, 09:13:49 pm »
Аз сънувах, че някакво момиче ме гони, мисля че имаше 2 ножа и нещо като меч в ръцете си. Нападна ме разгневена, но си изтърва и трите оръжия едновременно на пода - който беше под наклон и аз в ниската част... естествено се озоваха при мен. Намушках я няколко пъти, като после повторих и с нейните оръжия, за по-сигурно. Покрай нея изгоря и някакво момче... и него наръгах, не помня защо точно  :blink:

Беше самозащита, но определено не беше нужно да съм толкова настоятелна  ;D не изпитвах страх или вина.

П.С. Напоследък виждам много ясно слабостите или по-точно грешките на хората около мен (както и своите собствени естествено) В повечето случаи няма смисъл да им ги посочвам или да се опитвам да ги вразумявам. Научила съм се вече, че хората никога не слушат :) докато не се опарят и сами не разберат къде са сгрешили. Просто знам че рано или късно ще се окажа права. Обаче май съм доста безскрупулна, когато това се случи. Един вид "Казах ли ти... Муахахаха!!"  ;D Може би би било добре ако заменя тази част с някакво разбиране или съчувствие...
« Последна редакция: Април 25, 2013, 09:37:55 pm от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2348 -: Април 25, 2013, 09:40:52 pm »
Тази нощ сънувах,че едно момче,което познавам ми е кандидат за съпруг и разговаря с майка ми.Спомням си,че тя много го хареса и го одобри  ;D.Събудих се много развълнувана.Сигурно нищо не означава,може би е плод на подсъзнанието ми,но все пак...... :-\

А хвърлила ли си му око... подсъзнателно?  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2349 -: Април 25, 2013, 09:51:34 pm »
Празна била,а аз съм стояла отстрани и съм го гледала как коси тревата.

Аз мисля, че приятелят ти или се опитва да направи нещо безсмислено. Или самонадеяно се опитва да постигне нещо, чрез крайно неефективен подход, по начин по който е ясно че никва няма да я свърши...  все пак хората отдавна са измислили косата, той защо е хванал каната?  ;D

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2350 -: Април 25, 2013, 10:26:23 pm »
От доста  време (може би стана вече година), сънувам един мъж. В реалността нямаме никакви шансове, вижда ли сме се 5 пъти най-много.  Та последно го сънувах миналата година лятото. От тогава не съм го сънувала до миналата седмица, когато го сънувах за първи път тази година. В сънищата  ми ме  харесва, усмихва ми се, прегръща ме и ме целува. Даже в един от сънищата ми от миналата година, една приятелка ми каза, че този човек ме харесва,  Беше много ярък и запомнящ се сън, а в друг бяхме гаджета.
Защо го сънувам според вас? По-точно защо сме в такива близки отношения?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2351 -: Април 25, 2013, 11:16:52 pm »
Може би въпреки, че съзнателно казваш, че нямате шансове... интуитивно го усещаш като близък. Може съня ти да е просто блян и да отразява твоите мечти, желания. Които може би пък биха се осъществили ако не си с такива предубеждения?

« Отговор #2352 -: Април 26, 2013, 08:50:39 am »

А хвърлила ли си му око... подсъзнателно?  ;)

Ами да имам силни чувства към него.....

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2353 -: Април 26, 2013, 11:01:05 pm »
Ами трябваше да започнеш с това... все пак е от значение какви за нас са тия персонажи, които сънуваме. Аз няма как да знам.
Вероятно смяташ, и го възприемаш като наистина добър кандидат за сърцето ти. Защото не само го харесваш а и в действителност одобряваш и смяташ, че и близките ти ще се съгласят.. и ще се върже добре в картинката

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2354 -: Април 27, 2013, 06:26:40 am »
Тази нощ сънувах,че ме е охапала змия.
Гледах си ръката,където ме е охапала и имаше няколко точки,където е забола зъбите си.
После я търсих да я убия,гоних я......но по -нататък не си спомням :unsure:

Какво ще рече този сън?

*

satin_

« Отговор #2355 -: Април 27, 2013, 08:34:32 am »
Спомена, че колегите ти в последно време не се държат хубаво с теб, може някой да злобее. Внимавай някой да не се опита да ти навреди.
Ако змията не ти е навредила много в съня, няма страшно, ще са само безуспешни опити да ти причинят нещо лошо.
Ако си убила змията, ще победиш злосторника.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2356 -: Април 27, 2013, 08:57:00 am »
Спомена, че колегите ти в последно време не се държат хубаво с теб, може някой да злобее. Внимавай някой да не се опита да ти навреди.
Ако змията не ти е навредила много в съня, няма страшно, ще са само безуспешни опити да ти причинят нещо лошо.
Ако си убила змията, ще победиш злосторника.
Благодаря ти Сатин,
може би и аз подсъзнателно се натъквам на тези неща,защото усещам злобата :(
Тъжно ми е ,толкова тъжно,че чак не мога да се зарадвам на успехите си.
Всички се отдръпнаха от мен.
А змията не е ли символ на жена? Защото голяма част от хората които злобеят са жени.
Нараняването в съня беше дотолкова,че видях следите от ухапано по ръката си.Но в съня си нямах болка.После гоних да убия змията,но като че ли не я хванах,а просто я налагах с някаква пръчка.Но това ми е доста смътно от съня.

*

satin_

« Отговор #2357 -: Април 27, 2013, 09:22:30 am »
Милки това отдръпване на хората може да се дължи на някой "доброжелател", който да е заформил някоя  интрига свързана с теб, без ти да си наясно. Неестествено е абсолютно всички да се отдръпнат при някой твой успех, все си мисля, че не може всички да са злобари. Може и с това да е свързана змията от съня ти (лошото вече е сторено, а ти ще разбереш кой е)
На твое място бих ги събрала на едно място и директно ще попитам какъв им е проблема. Ако са поотделно ще шикалкавят и никой нищо няма да каже, но ако са всички на едно място няма да могат да се измъкнат.

И недей да се натъжаваш заради нестойностни хора, те не го заслужават.
Разбираш кой ти е истински приятел, не когато си зле и той те подкрепя, а в моментите в които ти си по-добре от него, но той пак е до теб, радва се истински за теб, въпреки че не е добре и не те предава.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2358 -: Май 02, 2013, 09:54:28 am »
Сънувах, че се омъжвам. Някак си набързо. Моя приятелка ще се омъжва и ми предлага да направим двете сватби едновременно. (В реалният живот тя е омъжена.) Предлага ми го в деня на сватбата и аз се решавам. Намирам някаква жълта рокля в гардероба си, звъня на фризьорката и нещата стават. Жениха ми е бивш, който реално е вече обвързан и с дете. Най-много се впечатлих от жълтият цвят на роклята и бижутата.
Някой може ли да ми го разтълкува?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2359 -: Май 02, 2013, 10:07:52 pm »
Какви са ви отношенията с тази твоя приятелка, дали тя не се опитва някак да ти помогне или да те измъкне от застояла ситуация в любовния ти живот? В смисъл, да ти намери готин мъж :) ..нещо такова, да те разведри малко по отношение на връзки/обвързване.
Жълтата рокля, понеже аз веднъж сънувах такава, и впечатлението ми е на жизнерадост, живот, забавления, приключения. Роклята и бижутата ти харесаха нали?

А може би това което искаш за себе си в своя любовен живот, е подобно на отношенията (партньорски, любовни) между бившия ти и неговата жена, в смисъл те да символизират това за теб?