Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540535 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2360 -: Май 03, 2013, 08:51:15 am »
С бившият отдавна не поддържаме никакви отношения. С приятелка - горе-долу същото, от известно време не поддържаме контакт.

« Отговор #2361 -: Май 03, 2013, 03:55:14 pm »
Сънувах,че обувам чехли. Не бяха нови,но не бяха и скъсани. Бяха такива,които знам,че съм носила,но бяха много запазени.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2362 -: Май 03, 2013, 05:34:12 pm »
Аз пак започнах да сънувам змии.  :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2363 -: Май 03, 2013, 05:49:20 pm »
Жълтият цвят показва, че трябва добре да премислиш нещата, преди да вземеш някакво решение

Стари, но запазени чехли-може някое бивше гадже да се обади

Змиите казват злобни приятелки, на мен ми показват различни неща, но все леко неприятни

« Отговор #2364 -: Май 03, 2013, 05:54:56 pm »
Цитат
Змиите казват злобни приятелки, на мен ми показват различни неща, но все леко неприятни

Благодаря ти отново!Днес имах една лекооо неприятна случка с позната.Добре,че тя се спря навреме,че.... ;D

« Отговор #2365 -: Май 04, 2013, 09:31:54 am »
Той бившия не спира да ме търси,макар че сме разделени повече от година. Сега си спомням обаче,че събух чехлите. Сигурно значи,че ако стане по-настоятелен ще го отхвърля.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2366 -: Май 04, 2013, 06:33:52 pm »

Жълтият цвят показва, че трябва добре да премислиш нещата, преди да вземеш някакво решение

Имам някакви опасения какво ще трабва да решавам, но дано избера правилното!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2367 -: Май 08, 2013, 09:31:04 pm »
Uran, напоследък сънувам повтарящ се сън и не мога да разбера какво му е посланието, струва ми се странен.

Сънувам как временно се настанявам при покойната ми баба, живееща сама в изоставена къщурка.
И всеки път отивам там, защото "трябва да си взема изпита", т.е. преди да съм го взела. Къщата на баба се явява своеобразно място за подготовка, временен пристан... И странното е, че ми се казва, че "трябва да повтарям годината" и "трябва да чакам година". В съня става въпрос за голям и важен изпит, който поради някаква причина съм пропуснала - държавен.

Снощи пак бях при нея в къщичката - имах желание да се грижа за нея, изглеждаше ми самотна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2368 -: Май 09, 2013, 05:50:37 pm »
Тази нощ бях на някакво летище, изглеждаше голямо и непознато, после с майка ми се качихме в самолет.

Не знам в каква връзка го сънувам - вчера в офиса с колежките обсъждахме едно запитване за предоставяне на рекламно пространство на Летище Варна, сънят може просто да е бил отражение на впечатленията от деня. А може и да означава нещо, не знам закъде съм отпътувала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2369 -: Май 09, 2013, 07:35:15 pm »
Момичета помагайте с един сън, който майка ми е сънувала този следобед.  Писала съм в други теми, че майка ми е болна, лекарите не знаят от какво е болна, , днес е  сънувала , че лекарите  й поставят диагноза. (предстоят й два прегледа другата седмица)  Другото, което е сънувала, че лекарите  изваждат от вената й  нещо като черен конец, но по-дебело, какво значи това според вас?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2370 -: Май 09, 2013, 07:35:39 pm »
Uran, напоследък сънувам повтарящ се сън и не мога да разбера какво му е посланието, струва ми се странен.

Сънувам как временно се настанявам при покойната ми баба, живееща сама в изоставена къщурка.
И всеки път отивам там, защото "трябва да си взема изпита", т.е. преди да съм го взела. Къщата на баба се явява своеобразно място за подготовка, временен пристан... И странното е, че ми се казва, че "трябва да повтарям годината" и "трябва да чакам година". В съня става въпрос за голям и важен изпит, който поради някаква причина съм пропуснала - държавен.

Снощи пак бях при нея в къщичката - имах желание да се грижа за нея, изглеждаше ми самотна.

Житейски изпит, Лили И баба ти е твоя духовна опора.
Това повторение на годината ми странно дали става вупрос за спокойствие или обратното.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2371 -: Май 09, 2013, 07:38:19 pm »
Момичета помагайте с един сън, който майка ми е сънувала този следобед.  Писала съм в други теми, че майка ми е болна, лекарите не знаят от какво е болна, , днес е  сънувала , че лекарите  й поставят диагноза. (предстоят й два прегледа другата седмица)  Другото, което е сънувала, че лекарите  изваждат от вената й  нещо като черен конец, но по-дебело, какво значи това според вас?

Сънят може да е отражение на желанието й за изясняване на ситуацията.
Конецът: Има ли вероятност от хирургична интервенция или заболяване предполага консервативно лечение?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2372 -: Май 09, 2013, 07:41:37 pm »
Тази нощ бях на някакво летище, изглеждаше голямо и непознато, после с майка ми се качихме в самолет.

Не знам в каква връзка го сънувам - вчера в офиса с колежките обсъждахме едно запитване за предоставяне на рекламно пространство на Летище Варна, сънят може просто да е бил отражение на впечатленията от деня. А може и да означава нещо, не знам закъде съм отпътувала.

Преплитане на образи от еждневието с тези, които трябва да проясниш/изчистиш/подредиш.

Самолет- ценна информация. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2373 -: Май 09, 2013, 07:49:12 pm »
Житейски изпит, Лили И баба ти е твоя духовна опора.
Това повторение на годината ми странно дали става вупрос за спокойствие или обратното.

Дали предстои?

В интерес на истината последните 5 години за мен бяха като изпит, особено 2012 - успях да я прескоча, макар че вече не ми бяха останали сили и никакво желание за прескачане.

Да, възможно е тя сега да ми се явява като духовна опора. Баба ми ме отгледа от 7-8-месечно бебе, с нея съм проговорила. Интересното е, че напоследък все по-често ми се явява, с голямо закъснение след смъртта си (почина през 2011 година), в съня често има докосване, държи ме за ръце и сякаш ме "храни" с енергия. Усещането е много приятно - спокойствие, блаженство...

Но вече ми втръсна от житейски изпити - висшите сили все мен ме изпитват, докато онези, които наистина заслужават да бъдат изпитани, си живеят спокойно и комфортно живота.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2374 -: Май 09, 2013, 08:03:52 pm »

Конецът: Има ли вероятност от хирургична интервенция или заболяване предполага консервативно лечение?
Не знаем все още, иначе не знам дали е конец, приличало на такова, но било  по-дебело.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2375 -: Май 09, 2013, 08:07:22 pm »
 Възможно е все още да изчистваш стреса от последните години. Нещо като сънищата свързани с училищната скамейка, а си вече на 40г. примерно. :blink:
 Имаш и необходимост от уюта създаван от добро човешко присъствие. Малко хора в живота ни създават такъв. И за мен едната ми баба беше уют, спокойствие и всемирна любов, така че разбирам за какво говориш. Това не съм го получила от никой друг и загубата й- когато бях на 20г., беше най- голямата. Споменавала съм го.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2376 -: Май 09, 2013, 08:07:43 pm »
Извинявай, морена, какво ста с бактериалното изследване по оня хорар?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2377 -: Май 09, 2013, 08:09:34 pm »

Не знаем все още, иначе не знам дали е конец, приличало на такова, но било  по-дебело.

Стрелям в тъмното. Изследвали ли са я за паразити?
п.п.Понякога сънищата могат да са предсказателни и образите в тях да са почти реални.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2378 -: Май 09, 2013, 08:15:36 pm »
Това не съм го получила от никой друг и загубата й- когато бях на 20г., беше най- голямата. Споменавала съм го.

Да ти кажа, много късно оцених всичко, което е направила за мен.
Баба ми беше строга жена и с пуритански морал, на мен нейните изисквания ми идваха нанагорно. Нека го наречем тийнейджърски бунт.  ;D Беше доста хладен човек, но същевременно чувствителна и докачлива - Слънце в Лъв, Луна в Козирог в опозиция с Плутон, Венера и Марс в Дева. На мен ми идваше някак суха, а и беше математичка.

Едва години по-късно осъзнах колко много е направила за мен, макар че изобщо не беше длъжна - просто ме натресоха там и тя трябваше да се грижи за мен като майка - при условие, че вече беше отгледала три деца. За миг не е спряла и да работи. Беше прекрасна домакиня - всичко, което символизира моята Луна в Рак, е свързано с баба ми, с майка ми лунният знак няма нищо общо. Освен всичко изброено се отличаваше с кристална честност и почтеност - в същия дух бях възпитавана и аз.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2379 -: Май 09, 2013, 09:10:02 pm »

Стрелям в тъмното. Изследвали ли са я за паразити?
п.п.Понякога сънищата могат да са предсказателни и образите в тях да са почти реални.
Не, имаме запазен час при инфекционист за другата седмица.

Папи, изследването   беше в норма
« Последна редакция: Май 10, 2013, 06:28:05 pm от Morena »