Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540561 Прегледи
*

satin_

Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2420 -: Май 17, 2013, 10:54:05 am »
За сатин-попаднала си или ще попаднеш в ситуация, в която ще си спечелиш врагове, но без пряк конфликт. Но пък ще спечелиш и приятел(и) и ще излезеш на чисто от историята, ще прескочиш препятствието :)

Merci Papy :blink:

На мен друго ми минава през ума. Подземието, тъмнината, тунелите са вътрешният Ад, в който се намирам. Откривам някакъв изходът. Но въпреки всичко, продължава да е тъмно и моите демони не спират да ме преследват. Вероятно в един момент ще се предам, въпреки онази част в мен, която винаги си бори и никога не се предава (което може би представлява мъжът от съня).

*

Papy

• 4343
« Отговор #2421 -: Май 17, 2013, 12:26:55 pm »
Мерси, таня :)

Сатин, възможно е, аз психологически не мога да ги тълкувам

*

Uran

• 6041
« Отговор #2422 -: Май 17, 2013, 05:06:17 pm »
Айде сега да Ви видя.... ;D ;D ;D

Наистина сънувах, че със sunnily, нашата от форума, разглеждаме астрокартата ми, която е описана не къде да е, ами на пръстите на десния ми крак. И констатирахме, че в момента /на съня, разбира се/ прогресивна луна ми е върху натална к11, където е юпитер. Наблизо беше и сатурн и изобщо ситуацията ни допадаше. И за да не питате, ще кажа, че нямаше зодиакални знаци, ами показалеца на десния ми крак беше К11.  :haha:

Събудих се и много се смях на глас сама в тъмното. Този форум съвсем ми е взел акълеца. )))

Чакам мнения! ))))

Вероятност да изпиташ срам по отношение на приятелство/сдружение, в което работиш и другите аналогии на 11 дом.
 Има ли причина подсъзнателно да ревнуваш от Сънили или да се срамуваш за нещо пред нея? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2423 -: Май 17, 2013, 05:07:53 pm »
По другия няма да се изказвам- имало е дискусия. ;D

*

satin_

« Отговор #2424 -: Май 17, 2013, 05:15:33 pm »
По другия няма да се изказвам- имало е дискусия. ;D

Моля да се изкажеш  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2425 -: Май 17, 2013, 05:25:52 pm »
В последно време рядко помня сънищата си, защото съм започнала да спя като труп. Но тази нощ сънувах няколко и последният беше много зловещ.

Намирах се в някакви тунели под земята. В началото на съня имаше някаква светлина, но после стана безкрайно тъмно. Имаше хора, но само приличаха на такива, бяха от някакъв друг свят. Искаха да ме притежават и да ме наранят. Не знаеха, че знам. Чакаха удобен момент. Знаех какви са. Успях да се измъкна от полезрението им и тръгнах през тунелите. Тогава настъпи тъмнината. Сблъсках се с някой, не го виждах. Изплаших се, мислех, че е от тях и той беше. Но ме хвана за ръката. Преследваха ни, а той не спираше да ме държи. Успяхме да излезем на повърхността. Светлината беше слаба, или се стъмваше или беше преди изгрев.Тогава го видях, не го познавах. Каза ми да тича. След известно време се появи висока ограда, мислех, че ще се блъснем в нея, но я прескочихме. Знаех, че тези, които ни преследват са зад нас. Обърнах се, бяха ни настигнали. Исках да спра и да се сблъскам с тях, знаех, че ще победят, но нямах сили повече да бягам, исках да се предам. Но мъжът не пускаше ръката ми. Тогава се събудих, защото вече ужасът беше непоносим.

В момента си в дезориентирана или в доста трудна ситуация. Имаш и някакви съмнения относно обкръжението си (това символизира оградата). Ще направиш избор или ще постъпиш хитро и ще придобиеш предимство (прескачането й).
Излизането от тунела означава подобрение- било на емоционално ниво, било в професионалната сфера.
 На мен ми се струва, че сънят се отнася повече до някакви "кариерни израствания" и съпътстващите ги колизии, нежели сферата на чувствата. Разчиташ на мъжко рамо или ракета- носител.

*

satin_

« Отговор #2426 -: Май 17, 2013, 05:36:08 pm »
Мерси  :wub: Много точно  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2427 -: Май 17, 2013, 05:58:02 pm »
ее - уран, само мен ме пренебрегна - с броненосеца, дето щяхме да го ядем  :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2428 -: Май 17, 2013, 06:09:46 pm »
ее - уран, само мен ме пренебрегна - с броненосеца, дето щяхме да го ядем  :unsure:

:oКъде бе?
Сега ще видя.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2429 -: Май 17, 2013, 06:23:31 pm »
Моля някой с психологическа трактовка да подскаже :)

Сънувах, май лилави бяха, чорапи, които обух в/у обувките-такъв беше обичаят на онова място, за да не се цапа. Също-истински броненосец, който щяхме да изядем, аз го пазих.

Внимавай кого предизвикваш в спорове ( броненосец), защото е много вероятно да кажеш неподходящи думи или самият разговор да бъде не на място (обуването на чорапите в/у обувките).
 Това, че искате да изядете броненосеца, показва някакъв ескалиращ колективен гняв. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2430 -: Май 17, 2013, 06:25:21 pm »
Мерси :)
Добре е да си затрая малко, права си

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2431 -: Май 18, 2013, 11:08:53 am »
Тази сутрин си спомнях само откъс от снощния сън.

Сънувах как млада жена ми гледа линиите на ръката и ми предсказва съдбата, но не си спомням нищо от казаното.

Първо й подадох дясната, после ми поиска лявата ръка. Жената не беше циганка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2432 -: Май 18, 2013, 03:35:16 pm »
 Имаш необходимост от някакъв път предначертан, увереност, че те чака нещо, което си струва. Това, че не помниш или не е имало някакво предсказание, е добре ,според мен. Сама ще чертаеш линиите на съдбата си. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2433 -: Май 18, 2013, 03:36:50 pm »
Имаш необходимост от някакъв път предначертан, увереност, че те чака нещо, което си струва.

Общо взето е така.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2434 -: Май 18, 2013, 03:49:25 pm »
Имаш необходимост от някакъв път предначертан, увереност, че те чака нещо, което си струва.

Общо взето е така.  :blink:

Да ти кажа, рабирам те. Аз самата имам силна необходимост от цел, която да съм уверена, че ще постигна. Напоследък изпитвам страх да си гледам картата. Не знам защо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2435 -: Май 18, 2013, 03:53:05 pm »
По ведическа карта съм Раху-вица отвсякъде - просто не мога да живея без цел, особено без фокус. Губя всякаква мотивация и смисъл така. Една позната ми каза - дефинирай цели. Изгледах филма Тайната - ефектът беше ден до пладне.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2436 -: Май 18, 2013, 04:38:30 pm »
По ведическа карта съм Раху-вица отвсякъде - просто не мога да живея без цел, особено без фокус. Губя всякаква мотивация и смисъл така. Една позната ми каза - дефинирай цели. Изгледах филма Тайната - ефектът беше ден до пладне.

Пробвах го това, но като имам вътрешна съпротива с/у подобна шарлантания- няма как да ми се получи.
Аз рахувица ли съм по веди? Имам точен съвпад на Раху с планета.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2437 -: Май 18, 2013, 04:44:08 pm »
Аз рахувица ли съм по веди? Имам точен съвпад на Раху с планета.

Само един съвпад не е достатъчен.

Принципно за силно влияние в съответната посока се счита Раху в първи дом (в знака на АС), Луна в съвпад с Раху или упр. на АС в съвпад с Раху. Също така Раху в ъглов дом и в комбинация със светилата или планети, които имат отношение към първи дом, особено ако тези планети се намират в накшатри, управлявани от Раху.

Не знам дали "Тайната" е шарлатания, но някак твърде комерсиално го дават.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2438 -: Май 18, 2013, 05:15:24 pm »
Относно Раху-мислех, че нямам нищо общо, докато не прочетох е една книга, сложена от мирабела - както и другаде писах-все едно мен са описвали
А не отговарям на никое от горните условия, не знам защо така се получава

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2439 -: Май 19, 2013, 11:26:25 am »
Сънувах една приятелка с която се скарахме преди няколко години. Казах й на сън тези думи ''Извинявай и съжалявам за всичко казано'' после я прегърнах и тя ми отвърна, че и тя съжалява за казаното. Това беше.