За сатин-попаднала си или ще попаднеш в ситуация, в която ще си спечелиш врагове, но без пряк конфликт. Но пък ще спечелиш и приятел(и) и ще излезеш на чисто от историята, ще прескочиш препятствието
Айде сега да Ви видя.... Наистина сънувах, че със sunnily, нашата от форума, разглеждаме астрокартата ми, която е описана не къде да е, ами на пръстите на десния ми крак. И констатирахме, че в момента /на съня, разбира се/ прогресивна луна ми е върху натална к11, където е юпитер. Наблизо беше и сатурн и изобщо ситуацията ни допадаше. И за да не питате, ще кажа, че нямаше зодиакални знаци, ами показалеца на десния ми крак беше К11. :haha:Събудих се и много се смях на глас сама в тъмното. Този форум съвсем ми е взел акълеца. )))Чакам мнения! ))))
По другия няма да се изказвам- имало е дискусия.
В последно време рядко помня сънищата си, защото съм започнала да спя като труп. Но тази нощ сънувах няколко и последният беше много зловещ.Намирах се в някакви тунели под земята. В началото на съня имаше някаква светлина, но после стана безкрайно тъмно. Имаше хора, но само приличаха на такива, бяха от някакъв друг свят. Искаха да ме притежават и да ме наранят. Не знаеха, че знам. Чакаха удобен момент. Знаех какви са. Успях да се измъкна от полезрението им и тръгнах през тунелите. Тогава настъпи тъмнината. Сблъсках се с някой, не го виждах. Изплаших се, мислех, че е от тях и той беше. Но ме хвана за ръката. Преследваха ни, а той не спираше да ме държи. Успяхме да излезем на повърхността. Светлината беше слаба, или се стъмваше или беше преди изгрев.Тогава го видях, не го познавах. Каза ми да тича. След известно време се появи висока ограда, мислех, че ще се блъснем в нея, но я прескочихме. Знаех, че тези, които ни преследват са зад нас. Обърнах се, бяха ни настигнали. Исках да спра и да се сблъскам с тях, знаех, че ще победят, но нямах сили повече да бягам, исках да се предам. Но мъжът не пускаше ръката ми. Тогава се събудих, защото вече ужасът беше непоносим.
ее - уран, само мен ме пренебрегна - с броненосеца, дето щяхме да го ядем :unsure:
Моля някой с психологическа трактовка да подскаже Цитат на: Papy в Май 15, 2013, 08:03:56 amСънувах, май лилави бяха, чорапи, които обух в/у обувките-такъв беше обичаят на онова място, за да не се цапа. Също-истински броненосец, който щяхме да изядем, аз го пазих.
Сънувах, май лилави бяха, чорапи, които обух в/у обувките-такъв беше обичаят на онова място, за да не се цапа. Също-истински броненосец, който щяхме да изядем, аз го пазих.
Имаш необходимост от някакъв път предначертан, увереност, че те чака нещо, което си струва.
Цитат на: Uran в Май 18, 2013, 03:35:16 pm Имаш необходимост от някакъв път предначертан, увереност, че те чака нещо, което си струва. Общо взето е така. :blink:
По ведическа карта съм Раху-вица отвсякъде - просто не мога да живея без цел, особено без фокус. Губя всякаква мотивация и смисъл така. Една позната ми каза - дефинирай цели. Изгледах филма Тайната - ефектът беше ден до пладне.
Аз рахувица ли съм по веди? Имам точен съвпад на Раху с планета.