Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540257 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2520 -: Юни 24, 2013, 01:05:55 pm »
Тогава може би това си е било, просто той е до теб, може би е нямало нищо за казване  :-\
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #2521 -: Юни 24, 2013, 06:07:55 pm »
здравейте,чудех се дали си заслужава да ви ангажирам вниманието,но все пак се реших ;)
сънувах ,че съм при приятелка на гости-жилището беше  три стаи-спалня ,хол,кухня-хола беше ултра модерен и чист,за разлика от спалнята и кухнята-мебелите бяха стари,и не беше подредено....момичето каза"до тук стигнахме ,повече не сме ремонтирали,не видяхме смисъла'В кухнята ми се наби в погледа масата-стара ,масивна и олющена...после се озовах в банята-къпех се зад завеса,когато я дръпнах ,не намерих кърпата,а седящи срещу мен мъже :-\ .Не се притесних ,че съм гола,само се зачудих ,че са там,един от тях ми подаде кърпата и започна да ми говори-не си сомням какво,а аз се зачудих откъде накъде разговаря с мен ,а не е при жена си.. :-\.Внезапно нахълта приятелката ми и ми каза-имаш  обаждане от "еди кой си",на моя телефон,каза, че на твоя не отговаряш"..не обърнах внимание като се събудих-обаче вчера,си оставих телефона у дома-и сега като се прибирам,виждам ,че въпросният"еди кой си" ме е търсил :-X,та се позамислих,дали сънят няма някаква символика

*

Uran

• 6041
« Отговор #2522 -: Юни 24, 2013, 08:48:47 pm »
Възможно е сънят да се отнася до Вас, а не нея.
Модерният хол- лустро за пред обществото.
Спалнята- интимен живот, който според съня е в някаква криза
Кухнята- бит, ежедневие, а и клюки- в задънена улица.
Банята и душа- необходимост от пречистване, заличаване на спомени или загърбване на определен начин на живот и поемане в нова посока. Самата голота, а и отсъствието на притеснение от нея, говорят, че психически сте подготвена за новостите .
Масата и това, което слагаме на нея е осигуреността ни- в материален план, а и на ниво най-обикновено оцеляване. Не е притеснително, че е стара и олющена- може да значи, че ще използвате някакви придобити вече (стари) умения.

Относно телефонното обаждане- това е преплитане на мисли и очаквания от реалния живот с тези- на подсъзнанието. Предполагам, че не сте била "изненадана" от това обаждане- напротив- чакала сте го. :blink:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2523 -: Юни 24, 2013, 10:00:26 pm »
Понеже бях уморена и следобед реших да легнах да спя, сънувах , че се пътувам с автобус, но не беше настоящето , а някъде през 60-те в България ,  разглеждах през стъклото няколко доста внушителни по размер паметници, / в Бг не съществуват тези, които сънувах/ , най-голямо   впечатление ми направи един паметник на слонове.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2524 -: Юни 24, 2013, 10:11:42 pm »
Понеже бях уморена и следобед реших да легнах да спя, сънувах , че се пътувам с автобус, но не беше настоящето , а някъде през 60-те в България ,  разглеждах през стъклото няколко доста внушителни по размер паметници, / в Бг не съществуват тези, които сънувах/ , най-голямо   впечатление ми направи един паметник на слонове.

Слон- ще бъде нарушен ритъма ти на живот.

Мисля, че ключовата дума в съня ти е памет, а не паметник. На каква възраст си била през 60-те? Ако си била дете и ги помниш 60-те - с безгрижие, вероятно искаш да се върнеш/запазиш онова усещане за всемирна радост.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2525 -: Юни 24, 2013, 10:17:52 pm »
Родена съм 1988 г. , беше странно, че бях във време през което не съм била родена.  Всичките ми сънища, поне тези , които си спомням и съм записала само  един сън се развивал в миналото /1945-55 г. / останалите винаги са били  в  настоящето .

*

Uran

• 6041
« Отговор #2526 -: Юни 24, 2013, 10:20:37 pm »
А с какво ги свързваш тогава? :blink:

« Отговор #2527 -: Юни 26, 2013, 05:26:52 pm »
Сънувах, че си боядисвам косата. Не беше с нормалната боя, а къна или нещо такова. Вместо да я отмия, я оставих да изсъхне по косата ми и след това я разресах. В съня ми косата ми беше  чуплива, на много приятни вълни, а попринцип е права. Какво може да означава това?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2528 -: Юни 26, 2013, 05:40:34 pm »
Цвят?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #2529 -: Юни 26, 2013, 09:03:34 pm »
Много красиво червено, ходещо към вишнево, но не някакво ярко.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2530 -: Юни 26, 2013, 10:01:21 pm »
В неделя следобед,бях заспала и сънувах,че се опитвам да заключа ключалка/врата,но не се получаваше? Сякаш се страхувах от нещо и бързах,да заключа/да се скрия,но не се получи заключването.
Повече подробности не се сещам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2531 -: Юни 26, 2013, 10:07:28 pm »
Желание за противоборство/противопоставяне. Някаква борба, която може и да не е съвсем успешна или просто сънят е проекция на твои страхове. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2532 -: Юни 27, 2013, 06:12:12 am »
Желание за противоборство/противопоставяне. Някаква борба, която може и да не е съвсем успешна или просто сънят е проекция на твои страхове. :blink:
Благодаря ти Уран :blink:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2533 -: Юни 27, 2013, 12:35:51 pm »
    Izvinete za latinicata ! Sanuvah,4e sam si zabravila o4ilata,a mi triabvat(ne slan4evite,a za 4etene).Izvednaj sre6tam nepoznata jena,koiato ima6e mnogo i mi dade  da si izbera ot neinite.Parvo mi dade edni s mnogo tiasna forma,ni6to ne vijdah s tiah i az otkazah,posle mi ostavi drugi-s dioptri i kragla 4erna ramka- ne mi haresaha,ne gi i slojih,no se saglasih da gi izpolzvam.Popitah ia kade i koga da se sre6tnem sled vreme,za da i i gi varna,no kogato ugovariahme sre6tata se sabudih. Sled koeto zaspah otnovo ,a sledva6tia san be6e malko abstrakten -gledah s u4udvane edin mnogo goliam akvarium sas supa. :blink: Blagodaria,ako niakoi moje da raztalkuva tezi moi sani6ta.

« Отговор #2534 -: Юни 27, 2013, 01:36:57 pm »
Скоро не бях сънувала известни личности, а и като цяло от месеци рядко помня какво точно съм сънувала ;D Обаче снощи за голяма изненада на гости ми беше Наталия Кобилкина, даде някакъв флайер за някакво обучение, което организира ;D

Изобщо не ми допада, скоро не съм чела нищо от нея. Странно ми е как ми се появи точно тя в съня :lol:

« Отговор #2535 -: Юни 27, 2013, 05:08:56 pm »
Аз сънувах,че платих два железни лева на мъж,но не ги дадох директно на него,а чрез друг стана плащането.Мисля,че платих за използването на колата му. :unsure:

п.п. много взех да сънувам,вероятно заради тр.Нептун тригон Луна?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2536 -: Юни 27, 2013, 07:07:43 pm »
Сънувах, че бера еделвайси, до тях  табели забранено брането, а си бера и бера . След това слязох да търся кецове  в някакво планинско градче,  и чувах само думата кецове около мен,даже магазина от , който си купих кецове се казваше" Кецовете" ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2537 -: Юни 27, 2013, 07:18:21 pm »
Скоро не бях сънувала известни личности, а и като цяло от месеци рядко помня какво точно съм сънувала ;D Обаче снощи за голяма изненада на гости ми беше Наталия Кобилкина, даде някакъв флайер за някакво обучение, което организира ;D

Изобщо не ми допада, скоро не съм чела нищо от нея. Странно ми е как ми се появи точно тя в съня :lol:
Тя не беше ли сексоложка?  :rolleyes: Да не би да имаш нужда от уроци някакви?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2538 -: Юни 28, 2013, 11:04:18 pm »
Аз сънувах вуйчо ми, на майка ми брат, той почина преди 20 години. Беше голям окултист. Никога до сега на съм го сънувала.  Та в съня ми, идва той срещу мен и ми казва '' Ето ме, върнах се “
А аз нали знам че е умрял, се очудих как така, и той ми заобяснява, че имал една работа да свърши, и за това не бил идвал, но през цялото това време бил много на близо и ми показва, че всъщност през тези години бил в къщата, ама в някакви скришни стаи. Показа ми стаите, видях ги, седнахме , говорихме и се чувствувах неземно спокойна и толкова дълбоко съм спала, че по това време телефона ми е звънял 3 пъти, а аз не съм го чула.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #2539 -: Юни 28, 2013, 11:23:10 pm »
Аз пък сънувах,че ме гони буболечла,бягах от стая в стая и тя все влизаше. Имаше крила на пеперуда с едни такива светли точки,ама си беше буболечка  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.