Благодаря ти... честно, струва ми се че останалите моменти в съня са рандом глупости и нямат кой знае каква символика. Но момента с котките има... за мен котките символизират дома, уют, любов, женското, аз много обичам котки и си имам една в къщи. Винаги им се радвам, любимите ми животни са. Но защо три, кои са тези три аспекта, които съм "задушила" ...всъщност два, едното оцеля... мисля, че става въпрос за любов. Може би някакво разочарование, както казваш... вероятно покрай последната ми връзка.
Днес сънувах сън с доста символи, гаджето ми беше сърбин и беше далеч от мен (това много го усещам като последния ми приятел, той е малко по-краен тип човек, каквото мнение имам за сърбите а и беше от друг град и често бяхме далеч един от друг) Чувахме се по телефона, обяснявах му че си имам "личен полицай", нещо като JP-то, както е личен лекар, само че личния ти полицай се занимава само с твоите нарушения и ти е по-близък, познава те.
Гаджето ми си беше купил две пресни млека - в кутия. Които се бяха пресекли (когато дълго време държиш млякото отворено и става гъсто на места) Опитах се да му кажа, че не трябва да си купува такива млека, но се сетих че това не е първият път който го прави и казваше, че на него така му харесват... аз смятах че няма смисъл да споря с него и да се опитвам да го убеждавам или да си наложа мнението.
После бях на палубата на едно корабче/яхта. Бях вътре в каюта или както се нарича, обградено от стъкла и татуирах една приятелка около зоната на триъгълника, тя изглеждаше странно там.. Тя ставаше и се разхождаше а аз се ядосах много и едвам с притаен глас и казах да сяда и да стои мирно иначе няма да я татуирам. Като излезе на палубата тя каза че чува цунами и аз казах "да, видях го!" Излязох и си мислех дали да не снимам с телефона/камера. Няколко огромни вълни се задаваха към нас а ние бяхме близо до брега, не исках да попадна между вълната и корабчето за да не ме нарани, затова минах от страната на брега.
Пропуснах нещо важно накрая на съня - момче в което бях влюбена преди и сега пак се присещам за него беше харесал нещо като мой статус във фб, като все едно имаше опция - да харесаш 1 от общо 3 части. Все едно три квадратчета, и той е отметнал едно. Все едно харесва 1/3та,... Помислих си, че това е все едно да хареса че съм обвързана.. (макар и да не съм вече)