Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540615 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2940 -: Декември 27, 2013, 08:02:32 pm »
Че си спала на кривия рог на розов еднорог.Внимавай като се събудиш ,да не си легнала до зъл носорог.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2941 -: Декември 27, 2013, 08:06:41 pm »
Че си спала на кривия рог на розов еднорог.Внимавай като се събудиш ,да не си легнала до зъл носорог.
remedeos, защо така  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2942 -: Декември 27, 2013, 08:26:33 pm »
Много интересен сън... благодаря, че ми гостува.  :blink:

Донякъде описанието на жилището съвпада, с изключение на кухнята и големия прозорец там. С черна кафемашина съм, дори две - една работеща и една по-стара. Кафемашината е нещо, без което наистина не мога, сутрин си правя ароматно еспресо с мляко.  :blink:

Хм, приятелка на около 40 с дъщеричка на такава възраст нямам. Това не знам какво може да означава.

Но сънят с църква, много хора и отрупани с ядене маси се повтаря, вече ме спохожда за втори път. Обаче сред тях нямаше близки, само непознати. Интересно, но трябваше да им сервирам, носех пиене и храна, не стоях на една маса с тях.

Да, стените в нас са боядисани в бяло. Но мисля, че е добър знак това, че си сънувала жилището ми в преобладаващо бяло.

значи в съня си била в услуга на другите. може да помислиш как го свързваш  с реалността.
добре е, обаче, да не забравяш, че не се принасяш в жертва,  а просто вършиш услуга, защото има разлика. и понеже действието се развива в църква реших, че всичко това е свързано с духовност, споделяне, любов, надежда...храната ни поддържа живота и може би това са нещата, които те поддържат и те правят щастлива на този етап. имаш ги в повече и ги раздаваш на другите.

бялото наистина е хубав знак - чистота, свобода, ново начало, започване на чисто, освобождения от ограниченията...

спомних си също, че в съня ми пода беше кремав и нямаше котки у дома ти, чудех се къде са  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2943 -: Декември 27, 2013, 08:31:14 pm »
бялото наистина е хубав знак - чистота, свобода, ново начало, започване на чисто, освобождения от ограниченията...

Ех, дано!  :rolleyes:

Цитат
спомних си също, че в съня ми пода беше кремав и нямаше котки у дома ти, чудех се къде са  ;D

Пуснах обяви за подаряване в три сайта. Ако имам късмет, се надявам да остана само с две. Шест ми идват в повече наистина, а и те не се чувстват комфортно в тясно затворено пространство.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2944 -: Декември 27, 2013, 09:20:24 pm »
За втори път сънувам повтарящ се сън или по-скоро фрагмент, чудя се какво ли трябва да означава... Тази нощ сънувах как сервирам храна в църква, бяха се събрали много хора за голямо тържество.

Според мен сънят означава, че предстои събуждане на женствеността и стартиране на любовно приключение :blink:
Църква, храм - свързват се с женското начало...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2945 -: Декември 27, 2013, 11:02:03 pm »
Какво означава като сънуваш домът си по различен начин?
нищо конкретно, зависи от съня и дали има някакво основно чувство/действие/усещане/случка, какъв е сюжета на съня.. така няма как да се каже

За втори път сънувам повтарящ се сън или по-скоро фрагмент, чудя се какво ли трябва да означава... Тази нощ сънувах как сервирам храна в църква, бяха се събрали много хора за голямо тържество.
Повтарящите сънища по принцип са важни. Но в случая поне аз не мога да кажа какво означава. За теб църквата като символ със сигурност не е със същото значение, като за мен. Като се тълкува сън е добре човек да обясни какви са чувствата които съня предизвиква в него, с какво свързва тези символи, какво означават за него хората които сънува и т.н.т.. 
Храната зависи каква точно е, плодове, готвено, полуготова, месо и т.нт.... примерно, ти може да си вегетарианка, пък храната да е била месна и да ти е била неприятна, което също веднага ще смени значението на символа.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2946 -: Декември 27, 2013, 11:24:50 pm »
Сънувах,че съм уловена от Дракон и изолирана в Огледалния свят.Лошото е,че май знаех кой  Змей е това,но не го вярвах.Събудих се за малко,но пак заспах и пак бях в леговището му.Всички джуджета бяха подменени и само аз бях аз.Накрая и аз не бях аз.Обаче знаех кой е Дракона.Но защо аз бях в неговата чиния?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2947 -: Декември 27, 2013, 11:34:28 pm »
Сега се сетих,че май бях объркана с друга Алиса.Но как е станало това не помня..

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2948 -: Декември 27, 2013, 11:44:09 pm »
Сънувах,че съм уловена от Дракон и изолирана в Огледалния свят.Лошото е,че май знаех кой  Змей е това,но не го вярвах.Събудих се за малко,но пак заспах и пак бях в леговището му.Всички джуджета бяха подменени и само аз бях аз.Накрая и аз не бях аз.Обаче знаех кой е Дракона.Но защо аз бях в неговата чиния?

Чувстваш се като хваната в капан, под силното влияние на някого, вероятно мъж? Нещата в ситуацията и другите хора около теб, се променят, но ти оставаш и продължаваш да се чувстваш като притисната и зависима, може би емоционално. Не знам, опитвам се да хвана референцията, но наистина дори не помня историята на Алиса..  ;D май трябва да гледам някой от филмите скоро време да си припомня за какво ставаше на въпрос в действителност..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2949 -: Декември 28, 2013, 12:09:05 am »
И аз не помня много от  Алиса.Обаче сега се сетих,че докато вдишвах огнения дъх на Дракона,наблизо подскочи Мартенския заек и ми каза да не бъда със заешко сърце,а да се боря с Дракона.Помислих и разбрах как да го победя.Дракона ме имаше за дете и смяташе да ме обучава в огнедишане.Нямаше да ме яде ,защото доста години бе скучал,пък сега се посъбудил.Щом приспя вниманието му можех да го убия.Но предпочетох да се покатеря на гърба му за междупространствена разходка :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2950 -: Декември 28, 2013, 09:48:39 am »
Днес сънувах интересен сън- разказвам го, ще съм ви благодарна за интерпретации.

Имаше един конкретен човек от живота ми, мъж, който ме увещаваше за среща, молеше ме за някакви неща...след това изчезна някъде, аз тръгнах да го търся, разбрах, че щял да има дете и си казах, че няма какво да се занимавам с него. После баща ми се появи до мен и двамата тръгнахме да избираме куче, казах, че искам. Отидохме да видим едно мопсче и после джак ръсел ли беше, фокс териер ли беше.... И двете кутрета бяха много сладки и много ми се радваха. Казах, че ще си помисля кое да взема и след това бях в нещо като огромен парк в който имаше тигър и лъв. Бяха много, много красиви. Играеха си, закачаха се.. Бяха супер доволни. После пак се върнах към избора на кученце и избрах фокстериера, много ми се радваше. Отидох да го разходя в някаква гора над град, беше като гора през зима- оголена, но имаше слънце, беше хубаво времето и целия град се виждаше отгоре.

И така- много животни, много чудо...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Ralinda

« Отговор #2951 -: Декември 28, 2013, 04:18:46 pm »
Зравейте.
сънувах, че се омъжвам за момче, което дори не познавам и баща ми организираше сватбата.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2952 -: Декември 28, 2013, 07:20:49 pm »
Ех,щастливка си ти,каква по-голяма радост от туй баща ти да ти е диджейче-кеф ти стари градски,селски,новоселски все да те  стегне за гушата.Ама притеснително ми се види,че не познаваш жениха,да не е куц,чалнат грозил :-\Пожелавам ти баща ти да не ви поздрави с песента 'Мила моя кривогледа,твоя татко мил,майка ти,когат е яхал-цяла нощ е пил.Цяла нощ,цяла нощ..цяла нощ е пил ..крокодил,крокодил от реката Нил :P

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2953 -: Декември 28, 2013, 08:03:30 pm »
Аз официално не съм.Но вярвам,че на човек,който играе боулинг с главата на Никита,кофата му не е църковна камбана ;D

« Отговор #2954 -: Декември 28, 2013, 08:06:11 pm »
Ремедеоосеееее колко пи?  ;D ;D ;D

*

Ralinda

« Отговор #2955 -: Декември 28, 2013, 08:29:00 pm »
Мисля, че Вие,ремедеос, сте тоя селянин, куц и грозил и повярвайте ми Вие, уважаеми г-н Селяндур,  съм сигурна, че сте по-грозен и от крокодил :) желая Ви приятна вечер и си го начукайте! :)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2956 -: Декември 28, 2013, 08:39:38 pm »
Да Ви се връща прелестна Госпожо!Особено на сватбата :rolleyes:Ох,кеф,селската баня-голям кеф!Благодаря,желая Ви фолк звездите за сватбена вечеря.Не падналите,разбира се ;D

*

Ralinda

« Отговор #2957 -: Декември 28, 2013, 09:18:56 pm »
Искам да отбележа, че съм прелестна, но съм ГОСПОЖИЦА! и благодаря за пожеланията. А на Вас, скъпи господине, желая с удоволстивие на си го начукате собственоръчно! Приятно прекарване!

*

Ralinda

« Отговор #2958 -: Декември 28, 2013, 09:20:20 pm »
А и да не пропусна да Ви подсетя, че сте един от малкото уникални селяндури. Вярвам, че ще го приемете като комплимент

*

Ralinda

« Отговор #2959 -: Декември 28, 2013, 09:22:36 pm »
А и още нещо не мисля да отговорявам повече на цветущите излияния по мой адрес, които ще направите. Благодаря предварително. Твърде интилентна и с добро възпитание съм, за да се занимавам с подобия на селскостопански животни като Вас! опс извинявам се на животните.