Аз да се похваля.. днес за пръв път от месеци, може би година .. имах ОСЪЗНАТ СЪН!!! ЙЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Беше слаба осъзнатост, защото на моменти я губих а и се събудих малко след това. Ето го и съня:
Бях на някакво място, помещение, като зала, с много хора, при някакъв работодател. Появи се някакъв психопат, който искаше да ни избие, май ме уби веднъж или със сигурност ме наръга, нарани. После се появи отново, аз заключих вратата пред него и той остана отвън, но видях как си подаде ръцете под вратата, за да я избута, имаше ето такива "ръце" с метални остриета вместо пръсти:

Хукнах при другите да ги предупредя че идва, излязох от стаята в някаква зала/коридор, бягайки от него. Стените бяха от прозорци само, нещо като офис сграда. С една жена погледнахме надолу и видяхме че няма как да избягаме през прозореца, нямаше за къде да се захванем.. Отказах се и тръгнах нагоре по един стълби в страни от отворения прозорец. Горе беше като таван на къща, пак прозорци разделяха помещенията от стълбището и през тях видях вътре един мъж, сам. Влязох при него и без да казвам нищо му направих знак за тишина. Осъзнах че на този етаж пода е надуваем (като надуваемите замъци) и че от тежестта на телата ни, се получава хлътнало по "пода" и отдолу се вижда. Отидохме в по-вътрешна стаичка, където имаше нещо като кабина и легло. Влязохме вътре и му обясних за психопата. Той стана и погледна в другата стая, каза че идвал към нас. Погледнах и го видях - задаваше се бавно с каменно изражение на лицето, държейки вдигната брадва в ръце. Казах си край... и точно преди да влезе и да стигне до мен затворих или отворих очи?! сякаш се събудих за момент и се върнах в съня (но не в действителност) и той изчезна.
Осъзнах че това е сън. Станах и излязох от стаята. Реших, че трябва да скоча през същия този отворен прозорец от по-рано, за да прекратя съня - да се събудя. И друг път в кошмари, когато осъзная че сънувам, съм скачала от високо и се събуждам или поне излизам от съня... нещо като "самоубийство" в съня.
Макар и малко да ме беше страх,(защото не бях осъзната на 100%) скочих. Но не се събудих а паднах долу - оказа се че не е било толкова високо. 2-3 пъти си казах "Това е сън", "Аз сънувам".. Полетях... лесно ми беше, летях малко около сградата, имаше нещо като жп линия. Обърнах се и полетях надолу към улицата, сетих се че съм си забравила цигарите горе в сградата, но се замислих, че нали е сън и като се събудя те ще са си на мястото. На улицата някаква кола правеше маневра, имаше дядо и баба зад колата. Осъзнах в кой град се намирам... Събудих се