Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540429 Прегледи
*

Nebesna

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #120 -: Януари 30, 2010, 12:18:51 pm »
Снощи пак сънувах странен сън - луната беше в съвпад с транзитния Марс и в сходяща опозиция на моите светила, и квадрат с Нептун. Направо ще ме побърка този Марс в 8-ми дом.
Сънувах, че дъщеря ми е малко бебе и спи, а аз я наблюзавам и щетам нещо в къщи. Някакъв дух или полтъргайст броди из къщата и ме преследва, а аз не мога да избягам и да оставя детето. Издърпва ми разни теща от ръцете и ме блъска, а аз залитам....ама че шантава работа. През цялото време си мислех, че това е починалата ми майка и се чудех какво ли иска от мен и няма ли да ме остави на мира.

Как мислите, какво означава сънят ми? майка е жива още.

*

Uran

• 6041
« Отговор #121 -: Януари 31, 2010, 12:35:40 pm »
 Небесна, вероятно още неможеш да приемеш, че дъщеря ти не е вече твоето бебче. Безпокоиш се относно това, доколко е готова сама да се справя с житейските предизвикателства.

*

Nebesna

« Отговор #122 -: Януари 31, 2010, 06:10:24 pm »
Небесна, вероятно още неможеш да приемеш, че дъщеря ти не е вече твоето бебче. Безпокоиш се относно това, доколко е готова сама да се справя с житейските предизвикателства.

Благодаря, Уран! Наистина може и това да е. Аз много я мисля и искам тя да бъде щастлива и занапред така, както е сега с това момче. Дано нищо да не помрачава щастието им.

« Отговор #123 -: Февруари 08, 2010, 10:25:51 pm »
Моля, ако някой има идея какво означава съня ми, нека ми помогне да го разтълкувам - Сънувах, че се мъчех да преместя чаша само със силата на мисълта като се съсредоточавах. Мъчех се, мъчех се и накрая успях! Започнах да местя чаша след чаша за да се убедя, че наистина го мога. После изпитах лек страх, че може да не мога със следващата чаша...но пак успчвах.След това се усетих, че сънувам в съня си и се събудих.
Не съм гледала филми, нито съм разговаряла на тази тема, нито съм чела нещо подобно последно време, така че не може сънят ми да е отражение на действителността от ежедневието.
Моля, ако някой е сънувал подобно нещо или предполага тълкуванието, да ми помогне.

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Февруари 09, 2010, 07:21:34 pm »
 Имаш силна нужда да повярваш в собствените си възможности.

« Отговор #125 -: Февруари 09, 2010, 09:54:53 pm »
Уран, Благодаря ти!
И аз така си помислих, защото съзнавам момента, в който съм! Но пък важното е, че осъзнавам и се опитвам да действам!

« Отговор #126 -: Февруари 09, 2010, 10:11:24 pm »
Аз пък преди два дни сънувах, че ям препечен на тостер хляб  :blink: Надявам се да е хубаво знамение  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #127 -: Февруари 10, 2010, 09:52:31 pm »
за жалост не е.идва болест при теб на стомаха или храносмилателния тракт.консултирай се с лекар.

Стомахът ми и храносмилателната ми система са пИрфектни! И друг път съм сънувала, че ям хлаб.  ;)
По-скоро сънят ми на подсъзнателно ниво е свързан с работа.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #128 -: Февруари 13, 2010, 10:56:30 am »
Просто си била гладна. Затова си сънувала, че се храниш.

*

Ani03

« Отговор #129 -: Февруари 16, 2010, 12:00:55 pm »
Здравейте  :blink:

Често ми се случва да сънувам църква. Според Вас какво може да означава това?

Благодаря!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #130 -: Февруари 16, 2010, 12:55:20 pm »
Може да имаш нужда от някакво духовно пречистване или пък трябва да отидеш на църква, да се помолиш и запалиш свещичка!

*

Ani03

« Отговор #131 -: Февруари 17, 2010, 11:24:31 am »
iris_n, благодаря  за отговора:blink:

« Отговор #132 -: Февруари 18, 2010, 11:23:11 am »
   Снощи си разменихме леглата със сина ми, дойде и ме помоли, под предтекст че имало буболечка в стаята. Всъщност съм ви разказвала как има странни кошмари и видения в тази стая. Легнах в леглото му, макар всичко да беше тихо и притихнало, рязко и внезапно получих сърцебиене. Странно и неясно вълнение. Изпаднала съм в полусън или сън вече не знам - мислех си, че отидох да загася лампите, които синът ми беше оставил да светят в коридора и кухнята и впоследствие чух, че някой бутна вратата. Но се оказа, че всичко това е било сън, щото лампите продължаваха да си светят. Както и да е....явно пак трябва да кадя тамян.... ;D
   Всъщност преди да се събудя сутринта сънувах - аз и приятелката ми качени на една въжена люлка двете заедно се носим из пространството. Люлката просто висеше от небето и ние двете летяхме и се реехме в пространството. Но не на много високо, около 3-4 метра над земята, а времето беше слънчево и прашно...Лято. Приближихме се към нашата махала и понеже искахме да спрем, а нямаше как и двете направо се забихме в земята всъщност върху асфалта, опитвайки се да спрем с краката, а паднахме връз глава с много буйни коси бяхме и двете /тя нейната си е такава де/ и те поеха удара от падането. Но бяхме доволни, защото нямахме никаква драскотина. По-нататъче в съня, времето се стъмни, картинката стана тъмна, видях другата си приятелка, беше много зле с краката /действително си има проблем/, беше се прибрала в старата им къща, извиках й, но тя се направи че не ме познава. Стана ми тъжно....Ей такива едни ....тъмни и мътни....

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Февруари 18, 2010, 01:48:32 pm »
 Дейзи, някой живял ли е преди вас в това жилище?

« Отговор #134 -: Февруари 18, 2010, 03:06:42 pm »
   Ами то е доста известно, на едно младо мафиотче, дето го убиха преди много години, но в жилището са живяли майка му и сестра му. Той е убит на друго място.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #135 -: Февруари 18, 2010, 03:25:13 pm »
Дейзи, пробвай да прекъдиш жилището със клонки хвойна. Пише че защитава дома от негативни енергии и въздействия, също така ако прекъдиш човек три пъти обратно на час. стрелка  се премахват уроки и други т.нар. негативи.  Учудена останах и за колко други неща помага, а аз някак си досега съм я подценявала тази билка.

« Отговор #136 -: Февруари 18, 2010, 11:06:02 pm »
Daisyline, прекъди и с бял тамян, карамфил ( подправката), восък от църковна свещ и клечки кибрит начупени ( без барута де :)  ), това го смеси в керамичен съд, и по посока обратно на часовниковата стрелка минаваш по стаите като над леглата прекъди на кръст. Ако започне да пръщят силни искри, задръж на мястото малко повечко. после изсипи изгорялото в някакъв вестник и го изхвърли в река. Не го дръж у вас.

« Отговор #137 -: Февруари 19, 2010, 11:04:12 am »
Daisyline, вземи един пакет сол и поръси  по пода във всички стаи.Остави 3 часа солта да изтегли негативната енергия и я изчисти.Хвърли солта в течаща вода.Това е хубаво да се прави поне 1 път в месеца. 

« Отговор #138 -: Февруари 19, 2010, 11:38:44 am »
 :blink: Благодаря на всички, ще пробвам - вярвам че ще се получи. Явно е минало месец от последния път дето съм кадяла тамян.
   Особено зловещо е когато се събудиш посред нощите и чуеш как кукумявките, които гнездят върху блоковете раздират със зловещите си крясъци тъмата.

« Отговор #139 -: Февруари 20, 2010, 10:35:13 am »
    А относно съня ми, в който сънувах приятелката си с много болни крака  :( - вчера си разкъсах мускулни връзки на прасеца - явно съня е бил предупреждение, да не хвърча толкова и ми бе наложено малко да забавя темпото. Явно някъде в нещо бъркам, но още не мога да проумея кое....