Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540576 Прегледи
*

гост

• 10
  • всичко е написано във времето
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #160 -: Март 07, 2010, 07:44:13 pm »
няма майтап това си е самата истина помня го защото си беше много ясен.явно не ми вярвате но яко все пак знаете какво точно означава моля кажете
асц.риби

*

Uran

• 6041
« Отговор #161 -: Март 08, 2010, 09:14:11 pm »
  Ако не сте лекар, сънят ви може да значи, че имате да кажем леко месиянска роля- да отваряте, будите, разтърсвате заспали/умрели души.

*

гост

• 10
« Отговор #162 -: Март 08, 2010, 09:58:23 pm »
 много странно  месиянска роля- да отваряте, будите, разтърсвате заспали/умрели души.
как точно да  разбирам да отварям;будя  ами разтърсване на умрели души.много ми стана интересно това значи ли че това е някакъв показател в живота и ако е така как да разбера че ще се прояви
асц.риби

*

Veselin

« Отговор #163 -: Март 09, 2010, 06:50:42 am »
Сънувах как с брат ми сме в нещо като Римския стадион в Пловдив, само че там имаше и други хора. От всяка страна на самите стълби имаше някакви животни, подобни на варани, но черни и плашещи. Исках да се махна от там и да мина по стълбите, но брат ми ми каза: "Внимавай, като минаваш покрай тези животни, може да се вкамениш и да не оживееш повече!". Започнах да се оглеждам и видях, че тези чудовища са много повече, отколкото си бях представял. Тъкмо реших да тръгвам и се запитах към една от стълбите близо до едно от чудовищата (просто нямаше как човек да не се размине без да е в тяхна близост) и се събудих. Кошмарен сън направо!  :'( След това дълго мислих за съня и си помислих,че сигурно някое от ония зли и безплътни същества ме е обладало, които се хранят със страха на хората.
Как мислите, какво показва сънят ми?

*

Uran

• 6041
« Отговор #164 -: Март 09, 2010, 07:44:31 am »
много странно  месиянска роля- да отваряте, будите, разтърсвате заспали/умрели души.
как точно да  разбирам да отварям;будя  ами разтърсване на умрели души.много ми стана интересно това значи ли че това е някакъв показател в живота и ако е така как да разбера че ще се прояви
Умрял не във физическия смисъл на думата. Човек може да бъде жив-умрял. :blink:

*

гост

• 10
« Отговор #165 -: Март 09, 2010, 09:54:49 am »
тоест това може ли да се каже като състояние на кома? с една дума да имам връзка с другия свят т.е. да говора и общувам с умряли хора.
асц.риби

*

Veselin

« Отговор #166 -: Март 09, 2010, 10:12:27 am »
За моя сън няма ли някой нещо да каже? Струва ми се показва нещо страшно, че ще се случи.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #167 -: Март 09, 2010, 11:45:03 am »
Често сънувам, че детето ми пада от терасата - страх ме е да не се случи наистина. Всеки път се събуждам в момента на падането, трепереща и обляна в пот. Всеки път това става пред очите ми, но аз не реагирам по никакъв начин, само си гледам. Как да го тълкувам?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #168 -: Март 09, 2010, 12:29:48 pm »
Често сънувам, че детето ми пада от терасата - страх ме е да не се случи наистина. Всеки път се събуждам в момента на падането, трепереща и обляна в пот. Всеки път това става пред очите ми, но аз не реагирам по никакъв начин, само си гледам. Как да го тълкувам?

никога не забравяй, че в съня си под формата на чужди хора виждаш аспекти на самата себе си  ;)  има и сънища, в които срещаш наистина други същности, но определено твоя не е такъв... така, че хубаво помисли защо детето, което се крие вътре в теб иска да избяга  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #169 -: Март 09, 2010, 12:31:19 pm »
За моя сън няма ли някой нещо да каже? Струва ми се показва нещо страшно, че ще се случи.

зверовете в подсъзнанието са много и са големи  ;)  научи се да се бориш с тях  :blink:

*

Veselin

« Отговор #170 -: Март 09, 2010, 12:40:19 pm »

зверовете в подсъзнанието са много и са големи  ;)  научи се да се бориш с тях  :blink:
Какво имаш под зверове? Ако става дума за внушения и лоши мисли, така е. Още повече, че сега бълват какви ли не глупости в публичното пространство и колкото и да ги избягвам, все се намира някой  :33: който да ми ги натрапва даже.  :angry:

« Отговор #171 -: Март 13, 2010, 09:49:19 pm »
Сънувах как с брат ми сме в нещо като Римския стадион в Пловдив, само че там имаше и други хора. От всяка страна на самите стълби имаше някакви животни, подобни на варани, но черни и плашещи. Исках да се махна от там и да мина по стълбите, но брат ми ми каза: "Внимавай, като минаваш покрай тези животни, може да се вкамениш и да не оживееш повече!". Започнах да се оглеждам и видях, че тези чудовища са много повече, отколкото си бях представял. Тъкмо реших да тръгвам и се запитах към една от стълбите близо до едно от чудовищата (просто нямаше как човек да не се размине без да е в тяхна близост) и се събудих. Кошмарен сън направо!  :'( След това дълго мислих за съня и си помислих,че сигурно някое от ония зли и безплътни същества ме е обладало, които се хранят със страха на хората.
Как мислите, какво показва сънят ми?
  Може и да си бил в един от миналите си животи на Римския стадион в Пловдив.
Ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова. Но трябва да ми пишете истинското си име с бащиното и фамилното на имейла ми. Не тук. Но само ако вярвате в преражданията. Не насилвам никого и не настоявам,само ако искате.

*

Uran

• 6041
« Отговор #172 -: Март 22, 2010, 07:35:53 am »
 Вече трети ден сънувам една приятелка, с която не съм в много добри отношения и сънищата по един или друг начин са свързани с пътуване и кола.
Имате ли някакви идеи?

« Отговор #173 -: Март 22, 2010, 12:42:52 pm »
    ;D Хе, Уран, защо човек на себе си трудно гадае, а на другите някак си идва от само себе си....Та, отношенията с приятелката ти сигурно още ще претърпят развитие. Просто нещата не са приключили между вас - в движение сте...

*

Uran

• 6041
« Отговор #174 -: Март 22, 2010, 12:49:41 pm »
    ;D Хе, Уран, защо човек на себе си трудно гадае, а на другите някак си идва от само себе си....Та, отношенията с приятелката ти сигурно още ще претърпят развитие. Просто нещата не са приключили между вас - в движение сте...
Мерси Дейзи, аз си мислех- да не би да е сигнал за инцидент.

« Отговор #175 -: Март 22, 2010, 04:50:27 pm »
    Довери се на интуицията си...възможно е да си на прав път, да ти кажа. Знам ли, поне знаеш че при сънищата всичко е индивидуално. Аз съдя и тълкувам по себе си. Но това не е меродавно...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Март 26, 2010, 06:28:34 pm »
Пак змия сънувах, няма край и туй си е...този път само стоеше увита около едно дърво и нищо не правеше. Видях я и много се изплаших. Кажете ми как да се оттърва от тоя кошмар или поне какво може да означава този сън?
Беше тъмно зелено-кафява и лъскава, дълга, но само си стоеше увита.......Бхх. Писна ми.
Клекнах случайно и я видях, около дървото имаше нещо като маса, на самото дърво, странно беше.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #177 -: Март 26, 2010, 06:38:08 pm »
Слънце, змията е знанието. има нещо, което ти трябва да знаеш и явно се гнусиш от него...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #178 -: Март 26, 2010, 07:25:44 pm »
Така ли ...как да разбера какво е?  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #179 -: Март 26, 2010, 07:35:58 pm »
Така ли ...как да разбера какво е?  :-\

ами ако погледнем притчата за Адам и Ева, нали точно змията ги е подлъгала да изядат ябълката на познанието /това не е свързано със съвокуплението им  ;) /... има и други примери, за които не се сещам в момента, но истината е, че змията е символа на познанието  ;D ;D ;D

обаче как да разбереш какво е - ми идея си нямам  :-\