Абе има едни астрални същества, които не видях в поста на ПЪТник на първа страница, където изрежда обитателите му и обяснява какво представлява самия астрал. Лично аз ги наричам СЕНКИ, защото са точно такива, или поне в този свят. Преди време съвсем случайно съм ги извикала и сега те са нещо като пазители със задачата да почистват и да предпазват стаята ми и мен докато съм в нея, от негативни енергии под каквато и да е форма. МНого са, готяни са. До колкото знам са от най - често срещаните обитатели на астралния свят, но ми е интересно, че ги виждам и в материалния. Обожавам да ги гледам преди да заспя, а и как се плъзгат около чужди хора, влезли в стаята ми ^^
Все тая, не видях в темата ( може би просто защото не изчетох съвсем всичко... в общи линии половината втора страница я прескочих ^^) някакви методи за излизане в астрал. Прочетох няколко книги на тази тема, като само една от тях ми е в акъла ( най - свястната и правдоподобна) - Извън Тялото. Както и да е, опитвам упорито да излза от месеци насам. Но има нещо като преграда, нещо, което сякаш ме натиска към тялото и не ми позволява да се освободя и да изляза. Опитвам усилено да премина бариерата, но единственият ефект е, че после се чувствам като прекарала във фитнеса поне около 1-2 денонощия... Някой може ли да ми даде някакъв съвет, как да изляза подяволите? Как да я преодолея тази бариера? И другият ми въпрос е дали е възможно ако протегна астралната си ръка ( поне крайниците мога да движда донякъде) някой друг излязъл в астрал ( приятел, с който съм се уговорила) да ме изтегли навън? А, да... И докато душата не е в талото, ако се направят енергийни щитове преди излизането, нали те не изчезват? Някой знае ли други начини за предпазване на талото от нежелани обитатели ( демек души и същества, дебнещи някой да излезе в астрал за да прекъснат нишката между душата и тялото и да се вмъкнат на нейно място)?
Сори начи, но астрала не е от нещата, с които съм отлично запозната ^^ Или поне не и излизането..