И аз бих казала ,че доста последните две години си бяха гаднички по отношение на седмодомните въпроси ,още повече ,че и тр.Сатурн направи няколко пъти квадратура с наталния ,отделно и плутоновата квадратура с транзитен Плутон на МЦ и натален на ДСЦ.
Ако мога да синтезирам с няколко думи -усещала съм през цялото време враждебност от околния свят и самата аз съм стегната и очакваща удари, страх от живота и неистово желание за хармония и спокойствие,самота.Не ми се получават комуникациите,сякаш не съм от този свят.Исках през цялото време да избягам,защото се чувствам притисната,в безизходица.Желанието за смирение започна да идва към края на транзита на Сатурн през Везни и сега ,когато за последен път Плутон се върна на МС.
В Скорпион ще бъде все още в 7 ми,после ще премине в осми.Ще съвпадне с нат.Уран,СЛВ ще направи опозиция с Юпитер,Венера Слънце и Меркурий и същевременно тригон със себе си.Все ми се струва ,че тук вече трябва да е по-добре въпреки тези аспекти ,някак си не може толкова дълъг период нещата все да са мъчителни.Ще имам и възврат на възлите.Трябва да намеря себе си най-накрая и мястото си на този свят.