Здравей Гост

Къща и календар

• 5 Отговора
  • 2706 Прегледи
Къща и календар
« -: Юли 09, 2006, 10:52:17 am »
Тази вечер сънувах, че гледам една винено червена къща, малко стара, но доста голяма и цветът й беше много избледнял.
След това, сънувах един стенен календар, с големи цифри, че правя сметка за разни дати, като през цялото време, погледът ми беше на числото 29.  

*

АН

Къща и календар
« Отговор #1 -: Юли 10, 2006, 12:21:18 pm »
Числата в сънищата ни обикновено са от съществено значение за нас.
Можем да ги ползваме като се съобразим с тях в плановете си или пък като разкрием посланията им. Двойката в сънищата подсказва за предстоящи промени, като е подходящо да сме гъвкави и адаптивни за тях, а деветката – да се пазим от импулсивни и необмислени действия. Червеният цвят се свързва с научаване или осъзнаване на някакви истини, както и с евентуални спорове или раздразнение.

Всъщност ти всяка нощ различни сънища ли сънуваш или откриваш някаква връзка между тях?
Аз имам последователни и свързани сънища, особено ако не са предсказателни или пък не отразяват нещата, които ме вълнуват в конкретния момент.
Ако ти откриваш връзка между сънищата си, то е вероятно да получаваш някакво послание, което не разбираш добре или пък не искаш да реагираш.

Къща и календар
« Отговор #2 -: Юли 10, 2006, 03:02:51 pm »
Цитат
Числата в сънищата ни обикновено са от съществено значение за нас.
Можем да ги ползваме като се съобразим с тях в плановете си или пък като разкрием посланията им. Двойката в сънищата подсказва за предстоящи промени, като е подходящо да сме гъвкави и адаптивни за тях, а деветката – да се пазим от импулсивни и необмислени действия. Червеният цвят се свързва с научаване или осъзнаване на някакви истини, както и с евентуални спорове или раздразнение.

Всъщност ти всяка нощ различни сънища ли сънуваш или откриваш някаква връзка между тях?
Аз имам последователни и свързани сънища, особено ако не са предсказателни или пък не отразяват нещата, които ме вълнуват в конкретния момент.
Ако ти откриваш връзка между сънищата си, то е вероятно да получаваш някакво послание, което не разбираш добре или пък не искаш да реагираш.
Да, сънувам най-различни сънища, почти всяка нощ. Не бих, казал, че откривам някаква връзка, но преди много сънувах еднакви сънища, т.е. - в период от около седмица, две, сънувах сънища със сходни елементи, но в различни варианти. Сега, обаче, не съм сънувал подобни сънища.  

*

АН

Къща и календар
« Отговор #3 -: Юли 10, 2006, 07:08:46 pm »
Свързваш ли си сънищата с будния живот?

Къща и календар
« Отговор #4 -: Юли 11, 2006, 08:09:46 am »
Цитат
Свързваш ли си сънищата с будния живот?
Да, доста често.

*

АН

Къща и календар
« Отговор #5 -: Юли 11, 2006, 05:28:37 pm »
Сега, докато Слънцето е в Рак, сънищата разкриват области, в които сме особено чувствителни или където по някакъв начин е засегната темата за Грижата.

Жалко, че най-често сънуваме символично и трудно се ориентираме в символите.
Аз снощи сънувах първо, че майка ми и баща ми ми идват на гости, а след това, че сме някъде със сестра ми и на двете ни открадват колите :) Бързичко сутринта се чух по телефона и с майка ми и със сестра ми, но всичко си беше наред :)

То и сега с това пълнолуние... :)