Здравей Гост

SINASTRIQ HELP

• 61 Отговора
  • 12067 Прегледи
*

AH

• 2201
SINASTRIQ HELP
« Отговор #60 -: Януари 27, 2007, 05:13:27 am »
Цитат
супер!!
пак ще отбележа, че досега не са били искани аргументи защо, какво и как на останалите питащи в тази тема. незнайно защо-към мен. не разбирам откъде тази разлика. защото не съм направила челна стойка ли? или други претенции имате??
не се заяждате, не се лигавите, дори не чатите. изобщо.
Не го приемай лично.

Това е малък клуб, в който хората се познават или постепенно се опознават.
Минават от тук за да разменят мисли и усмивки с хора, които уважават астрологията, окултизма и имат сходни интереси.
Хороскопът е нещо  отговорно, сериозно и един подробен отговор на подобен въпрос ще е по-скоро неуважение  към теб и към астрологията.
Естествено, опитваме се да не оставим без внимание нови хора, но разбираш, че ни се случва понякога.

*

Lillie

• 30532
SINASTRIQ HELP
« Отговор #61 -: Януари 27, 2007, 09:59:28 am »
Ernestina, добре дошла  :)
Много и все повече Овни ставаме в този клуб и вярвай ми, че разбирам ентусиазма ти.
Моля те също така да повярваш, че този клуб не е от онези, които изискват челна стойка, за да докажеш правото си на мнение, дори и да се различава от това на останалите.
Търпението и Толерантността са едно от най-ценните качества за Огнен знак. На природата му не са особено присъщи, но могат да се развиват и възпитават. Не го приемай лично, всичко е абстракция.

И още нещо, за синастриите. Нали не очакваш някой астролог, след като вече ти самата си взела решение какви да бъдат, дали да продължат и как да продължат отношенията ви с даден човек, да ти каже "абе зарязвай го - не е за тебе, имате лоша синастрия!" или "той и само той е за теб - какви красиви синастрични аспекти имате!"? Друг е въпросът, че на мен и на мои познати човек с претенции да бъде /медиен/ астролог го е казвал, но в повечето случаи това става "пост фактум", за да се застрахова и да се измъкне по терлички в случай, ако не е познал/а.

И конкретно за твоята синастрия - нали не очакваш съвети какво да правиш с този човек? Ти решаваш, а не някой друг вместо теб. Синастрията е само един от начините да разбереш нагласата на отсрещния във връзката, и своята собствена впрочем също.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.