Здравей Гост

SINASTRIQ HELP

• 61 Отговора
  • 12102 Прегледи
*

TINA

SINASTRIQ HELP
« -: Юли 11, 2006, 09:00:28 pm »
МОЛЯ да ми кажете на кратко вашето тълкуване за връзка между двама души родени на

тя  19 02 1977   16 00 h
toj  12 07 1976   9  00 h

kato partnjorski horoskop ima li vazmojnost za brak i dobro semejstwo
kato se ima predwid aspektite?ili naprotiv
blagodarq predwaritelno

*

Psyche

SINASTRIQ HELP
« Отговор #1 -: Юли 12, 2006, 01:05:19 pm »
Моля ви, спешно ми трябва най-обща информация за синастрия между:
13.12.1975г.- 01.55 ч.-тя
06.12.1973г.- 17.30 ч.- той

Благодаря на всеки, които се отзове предварително!

*

АН

SINASTRIQ HELP
« Отговор #2 -: Юли 12, 2006, 04:56:57 pm »
Цитат
МОЛЯ да ми кажете на кратко вашето тълкуване за връзка между двама души родени на

тя  19 02 1977   16 00 h
toj  12 07 1976   9  00 h

kato partnjorski horoskop ima li vazmojnost za brak i dobro semejstwo
kato se ima predwid aspektite?ili naprotiv
blagodarq predwaritelno
Може да е много хубава връзка на чувствителни хора. Ти се опитвай да си последователна и дисциплинирана, пък и не се дразни, ако можеш да се придвижваш по-бързо от Рака :)

А възможности за срещи и брак винаги има, като най-лесният начин е да се договорят заинтересованите страни :)

*

АН

SINASTRIQ HELP
« Отговор #3 -: Юли 12, 2006, 04:59:13 pm »
Цитат
Моля ви, спешно ми трябва най-обща информация за синастрия между:
13.12.1975г.- 01.55 ч.-тя
06.12.1973г.- 17.30 ч.- той

Благодаря на всеки, които се отзове предварително!
Една огнена и вълнуваща връзка :)  

SINASTRIQ HELP
« Отговор #4 -: Юли 13, 2006, 07:21:07 pm »
Здравейте ,Тina!
Преди да се стигне до отговор е необходимо да се измине определен път.
Ще разгледам ,като начало склонността на двамата към семеен живот.
При Вас тя не е дадена по рождение но може да я придобиете и да имате хармонично и балансирано съществуване.
Вероятно вече сте придобили необходимата общителност,тъй като виждам,че сте влюбена в този човек.За постигането на добра целеустременост и достигане на набелязаната цел е необходимо:
-Да ограничите желанието си за лидерство ,уникалност.Простете на всичко и всички,но най –първо простете на себе си,за всички неуспехи и огорчения с които сте натоварили психиката си и тялото до този момент.Добре е да признаете и благодарите на нашият създател за това ,че Ви е надарил с възможността да изпитвате емоций ,чувства –независимо от характерът им.Изхвърлете от сърцето и главата всякаква помисъл за злобно отношение,завист и обидчивостта.Потози начин ще получите ,като награда по дълъг живот.Ще дадете възможност за активизиране на творческите си способности.Простете мислено или в църква на всички роднини,познати или по не познати .Простете на всички !
За момчето:Контактност добра,възможно е да е активизирано някакво творчество.За него е необходимо също да се погрижи за удължаване на живота си.Такава възможност има –необходимо му е занимание с физически труд или развитие на някакви физически умения.Необходимо е да работи не само за себе си ,но и за другите.Алчност и властност –да бъдат забравени!Така ще постигне до възможността да превръща мечтите си в реалност.
По взаимодействието си векторните компоненти на рождените Ви зодии ,рождените слънца са в добро отношение.
Ако Ви харесва изложението ми може да продължим разговора-тук на форума или другаде.
Независимо от казаното е необходимо да се изследват още доста нещa:
Необходими са:
 0. натални хороскопи за двамата.Всички изследвания стъпват върху наталните Ви и пред натални дадености от природата
1.Дали си подхождате взаимно-това ли е човекът който е определен за мене.
2Партньорската Ви и сексуална съвместимост.
3.Кои са подходящите години за брак-и на двамата Дали имат връзка по между си.
Може да се продължи с определяне на интервали подходящи за зачеване и раждане на деца и т.н.
С уважение към Вас:
Костадин

SINASTRIQ HELP
« Отговор #5 -: Юли 13, 2006, 07:42:29 pm »
Здравейте,Psyche!
Бихте ли уточнили вида на съвместимостта ,която Ви интересува.
За делово партньрство тя вероятно ще е добра-можете да работите съвместно за достигане на набелязана обща цел.
С уважениекъмВас:
К петров

*

Lillie

• 30532
SINASTRIQ HELP
« Отговор #6 -: Юли 13, 2006, 08:02:50 pm »
Интересни интерпретации, досега не бях чела такива...   :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nkara

• *
  • 172
SINASTRIQ HELP
« Отговор #7 -: Юли 14, 2006, 02:35:29 pm »
как правите синастриите без координатите? -на мен лично ми се е случвало от  едни простички градуси цялата ми работа да пропадне./смениха се домовете,а от това следват и грешки при представянето /

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
SINASTRIQ HELP
« Отговор #8 -: Юли 14, 2006, 05:00:30 pm »
Цитат
как правите синастриите без координатите? -на мен лично ми се е случвало от  едни простички градуси цялата ми работа да пропадне./смениха се домовете,а от това следват и грешки при представянето /
Така или иначе всяка астро-програма ми изчислява домовете по различен начин.Причината е ,точно в координатите ,те бъркат всичко.В руските и бълг. програми съм една в американските съвсем друга .Така,че "на интуиция"  :)  

*

Kali

• **
  • 1411
SINASTRIQ HELP
« Отговор #9 -: Юли 14, 2006, 05:18:40 pm »
Предлагам да направим проверка. ;)

Към Костадин - искаш ли да погледнеш една синастрия, а после аз ще ти разкажа каква е реалната ситуация. Не искам да те обиждам, нито злепоставям, просто и на мен ми стана интересно. Остава само да ми повярваш, че ще бъда искрена
« Последна редакция: Май 31, 2007, 07:50:53 am от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
SINASTRIQ HELP
« Отговор #10 -: Юли 14, 2006, 05:45:37 pm »
Цитат
Аз (тя) 03.05.1976 град Русе 00.15 през нощта
 Той      26.07.1972 град София 9.20 преди обяд :)
"Той", май има голяма нужда от теб ,струва ми се ,въпреки различията.Трудничка връзка ми изглежда.
Упражнявам се ,налучквам  ;)  

*

Guest

SINASTRIQ HELP
« Отговор #11 -: Юли 14, 2006, 08:39:46 pm »
А какво ще кажете за :Тя 04.08.1968
                                  Той 01.04.1967
Ще бъде ли нещо сериозно?

*

Guest

SINASTRIQ HELP
« Отговор #12 -: Юли 14, 2006, 08:42:12 pm »
Извинете забравих да добавя Тя:04.08.1968-17ч20мин
                                              Той01.04.1967-12ч на обяд

SINASTRIQ HELP
« Отговор #13 -: Юли 15, 2006, 06:45:03 pm »
Здравей, Kali!
Абе ,ще ти кажа ,макар ,че неприятно си задала въпроса си.
Нито ти вярвам ,нито не вярвам.но за родените на тази дата хора излиза следното:
Любов има .Привличане биологично ,Духовно е на лице.Имат известен проблем с възприемането на информацията идваща от  под съзнанието-искат Ви се различни неща по едно и също време .Възможно е да си го срещнала в : 1988 ,1994,1996, или 2000год.Има и други клонове от години за срещата ,но дано да свършат работа и тези.Избирам ги, защото в този сектор те е открил той. Възможно е зачеване преди сключване на формалният брак или в годината на раждане.Благоприятни години за раждане са : От 1991до 1995вкл. ,20032004,2006,2009год.Възможен Брак в годините:1994,1995,2000,2006.Тебе те интересуват вътрешните неща,механизма който задвижва всичко.На физическо равнище се интересуваш от самоанализът на собственото си Аз.По контактна си от момчето .За да създадеш стабилно семейство е необходимо да да направиш сериозен избор:Необходимо е да се лишиш от способността за собствена само оценка и да изоставиш собствените си цели,като загубиш индивидуалността си .За сметка на здраво семейство,финансово осигурено.При това ще отвориш път за творческа изява ,но това е свързано и с изоставяне на идеите идващи от Духа.
Момчето има по сложна задача .Трябва да изгради две липсващи качества!Контактност,любов към логичността в постъпките и решенията си.Необходимо е да се научи да търси истината.Дали е открил пътищата към тези качества може да се познае по начина му на действие Ако е импулсивен и променлив ,без да се съобразява с правото на другите –ще трябва доста да поработи ,ако иска да има семейство.Притежава отлична целенасоченост и способност за достиган на целите  и има точна само оценка за себе си.Не е склонен към семеен живот но е финансово стабилен.Битовата и семейна стабилност може и не са още развити.Възможно е при един съюз между двамата взаимно да се допълните и нещата да си дойдат на място.В символичният му цикличен хороскоп,построен на база нашият тропически зодиак и летоброене, и друг- китайската 60 годишна цикличност./не говоря за префекции,тъй ,като се работи със векторите на слънцето и зодиакалният вектор на мястото в което се намира/60 годишният включва 5х12
Обикновено хвърлям по едно оченце и на “класиката “,но този път мнението го пускам и без мнението ,на кл.астрол.

*

Kali

• **
  • 1411
SINASTRIQ HELP
« Отговор #14 -: Юли 15, 2006, 07:38:53 pm »
Здравей Костадин,
Приеми извиненията ми за неприятно зададения въпрос.   :)   Знам колко е трудно   от   няколко   цифри   да   извадиш   толкова   информация /
всъщност само това знам от астрологията, тепърва навлизам/.

Възможно е да си го срещнала в : 1988 ,1994,1996, или 2000год.
Запознахме се в края на 1996 година.

Възможен Брак в годините:1994,1995,2000,2006
Оженихме се през 2000 година.

Възможно е зачеване преди сключване на формалният брак или в годината на раждане.
През февруари 2001 родих първото си дете, а през декември същата - забременях с второто.

Любов има .Привличане биологично ,Духовно е на лице
И това е вярно.

Момчето има по сложна задача .Трябва да изгради две липсващи качества!Контактност,любов към логичността в постъпките и решенията си.Необходимо е да се научи да търси истината.Дали е открил пътищата към тези качества може да се познае по начина му на действие Ако е импулсивен и променлив ,без да се съобразява с правото на другите –ще трябва доста да поработи ,ако иска да има семейство.Притежава отлична целенасоченост и способност за достиган на целите и има точна само оценка за себе си.Не е склонен към семеен живот но е финансово стабилен.Битовата и семейна стабилност може и не са още развити.Възможно е при един съюз между двамата взаимно да се допълните и нещата да си дойдат на място

Понякога наистина е импулсивен, но това обикновено се отнася до дребни неща. Сериозноте си постъпки обмисля внимателно. Винаги се съобразява с желанията на околните. Смятам, че се чуства щастлив като семеен мъж. И може би си прав, че нашият съюз взаимно ни допълни.

Искам да те попитам нещо. Според теб лошо ли е да изоставя идеите идващи от духа и ако не го направя какви ще са последствията?
Благодаря. :)  

SINASTRIQ HELP
« Отговор #15 -: Юли 15, 2006, 08:48:34 pm »
Радва се ,че си допадате !Възожно е и да сте е допънили –щом съпругът ти е внимателен..Да са ти живи и здрави дечицата и мъжът!
За проблема с душата.Ти вече си го решила ,няма проблем-създала си семейство.
Физ. Тяло ,Душа ,дух такавае и градацията в иерархията по между им .Но те винаги са заедно в нас.Духът е безсмъртен За него не съществува понятието време.Душата е относитено безсмъртна.Ти се поела по пътя на душата.Тя има право да внася вариаций в темата на живота ни.Общо взето ние идваме на тази земя за удоволствия и веселие .Пътьом решаваме и задачи поставени ни от Духа.Той не се интересува от това, какви игри ще играем,дали ще плачем или ще се смеем.Него го интересува само нашето отношение към нещата,явленията и събитията-независимо на кой полюс от нашият дуален свят се намираме.Щом душата ти е решила да избере този път, то и с творчество трябва да се занимаваш,стига от това да ти става радостно.Има ли такова нещо проявлениепри тебе?
Жела я здраве ,обич , щастие- на тебе и семейството ти!

*

Kali

• **
  • 1411
SINASTRIQ HELP
« Отговор #16 -: Юли 15, 2006, 09:47:14 pm »
Може би трябва да изясним представите си за ''творчество''. Определено не съм художник, нито писател, нито скулптор. Харесвам красивите неща. Ако творчество е да търсиш връзки в различни материи и да се опиташ да внесеш нов нюанс в някаква идея, койта да я направи по-ясна и достъпна, вероятно се проявява и при мен. Но последното е в съвсем научен аспект.

Как ти звучи идеята за творчество в науката? Съвместими ли са двете неща?

И аз ти желая щастие и любов. Добре дошъл в този форум. :D  

SINASTRIQ HELP
« Отговор #17 -: Юли 16, 2006, 09:46:09 am »
Здравей,Kali!
Човек се отличава от другите създания по три неща:
Съзнание,състрадание/съпричастност/ и съзидание/творчество/
Творчеството е действие.Него не може да ограничим.Творчеството не е функция на парите или задълженията.Много голяма рядкост са хора ,които са успяли да осребрят творческите си пориви.Преди всичко неговият източник идва от информационно полевите структори във вселената За нас и останалите хора,това е нов поглед върху действителността.Много е сладко защото позволява да повдигнем от някъде завеската на Мая.Нещо като душевен оргазъм се изпитва.Хубаво е ,ако успеем да си спомним ,че всичко ново е добре забравено старо.Така ще разберем,че не се различаваме от останалите люде.
Приятен ден!
« Последна редакция: Юли 16, 2006, 09:51:33 am от Kostadin »

*

Kali

• **
  • 1411
SINASTRIQ HELP
« Отговор #18 -: Юли 17, 2006, 08:12:03 pm »
За Случайните Неща.
  Точно вчера качих в колата една позната. Виждали сме се 5-6 пъти. Тя буквално ми бутна в ръцете ''Автобиография на един йогин".
  Откъс от стр.59

Мая

Илюзията тайнствено се труди,
  плете безбройни мрежи от заблуди.
  Примамва ни с картините си пъстри,
  воалите натрупва тя изкусно.
  Вълшебница! Човекът щом желае,
  тя с чудния си чар ще го омае.

*

Guest

SINASTRIQ HELP
« Отговор #19 -: Юли 28, 2006, 01:08:29 pm »
Здравейте :)
Моля бихте ли споделили как тълкувате в една синастрия опозицията между Сатурн и Луна?Благодаря :rolleyes: