Здравей Гост

Астро показатели за нашите хобита

• 176 Отговора
  • 26164 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Астро показатели за нашите хобита
« Отговор #140 -: Ноември 27, 2013, 09:29:20 am »
По същата логика нито к2 има отношение към ХОБИтата
Нито 6то домната ти Луна - като управител на к8
Но виж...6ти дом и рутината на Девата - да

....не провокирай и останалите...
Видях днес как раздаваш диагнози
А в картата си имаш повече от половината аспекти...
К2 може да има отношение към хобитата като стремеж към натрупване.Колекционирането на разни неща според теб какво е? Не е ли един вид стремеж към натрупване?  :rolleyes:

Възможно е да се получават доходи от хоби, тогава бихме имали аспекти между У2 и У5 или рецепция помежду им или У5 в 2 дом .... Помислете всичко има значение...
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 09:35:46 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #141 -: Ноември 27, 2013, 09:30:50 am »
А какво ще кажеш за У2 в 5-ти дом? Качила съм картата си на 1-ва или на 2-ра страница.Интересно ми е мнението ти,стига да ти се занимава де  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

astro

• 475
« Отговор #142 -: Ноември 27, 2013, 09:36:51 am »
А какво ще кажеш за У2 в 5-ти дом? Качила съм картата си на 1-ва или на 2-ра страница.Интересно ми е мнението ти,стига да ти се занимава де  :blink:

Че можеш да печелиш пари от хобито си.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #143 -: Ноември 27, 2013, 09:41:45 am »

Ми ето ти отговора докато аз се чудя....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #144 -: Ноември 27, 2013, 10:48:58 am »

Дано  :blink: Благодаря и на двете ви за включването! Явно ще печеля от едно от двете си хобита-астрология или фризъорсто  :blink:

« Отговор #145 -: Ноември 27, 2013, 10:52:02 am »
Наистина жалко че ми секнаха творческата изява по 11ти дом
Дом на приятелството и общите интереси....

« Отговор #146 -: Ноември 27, 2013, 10:52:46 am »
А сега чакам Ефект да се включи и да ми каже коя планета според него отговаря за храната,че ми е страшно любопитно да "чуя" неговата теория по въпроса  :blink:

« Отговор #147 -: Ноември 27, 2013, 10:54:21 am »
Пети дом показва коя страна от нас представяме на света, какви са творческите ни способности и занимания. Конкретно начина, по който  сме изживели детството си действа като матрица за реализацията ни в живота и самостоятелните ни действия. На сцената в пети дом откриваме отношението на човек към игрите, развлеченията и към сексуалността, като способност за създаване на потомство. От друга страна пети дом показва отношението към собствените деца, които са продукт на нашето възпитание и като такива са огледален образ на отношението ни към самите себе си. Чрез нашите деца, които са част от нашата неоткрита личност и способности, получаваме шанс за развитие.

« Отговор #148 -: Ноември 27, 2013, 10:57:17 am »
На сцената в 11-ти дом се създават приятелства и се срещат хора, с които имаме общи интереси. Тук е показан начинът на работа в общи мероприятия, игри и развлечения към който се стремим. За отношението ни към организиране на свободното ни време и хобитата определено съдим по знака на върха на 11-ти дом, както и по планетите, които стоят вътре в дома. Тук са също така шанса и спонтанността, способността за свободно изживяване и удовлетворяване на нуждите ни, както и експериментирането. Неочакваните изненади и обрати се случват в 11-ти дом. Планетите тук показват, в коя област се нуждаем от дистанция, как се освобождаваме (как постигаме свобода и независимост), как организираме свободното си време и как се развива процеса на еманципация. В 11-ти дом се нуждаем от свобода така, както се нуждаем от въздух, за да дишаме.

И 5-ти и 11-ти дом имат отношение към хобитата  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Ноември 27, 2013, 11:04:32 am »
А сега чакам Ефект да се включи и да ми каже коя планета според него отговаря за храната,че ми е страшно любопитно да "чуя" неговата теория по въпроса  :blink:

Луната отговаря за храната като цяло, но различните видове хранителни продукти имат различни планети-управители.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #150 -: Ноември 27, 2013, 11:06:39 am »
Това ми е понятно,но на предната страница написа,че било срамота едва ли не Луната да отговаря за Кулинарията,сякаш Луната е маловажна... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #151 -: Ноември 27, 2013, 11:24:17 am »
На сцената в 11-ти дом се създават приятелства и се срещат хора, с които имаме общи интереси. Тук е показан начинът на работа в общи мероприятия, игри и развлечения към който се стремим. За отношението ни към организиране на свободното ни време и хобитата определено съдим по знака на върха на 11-ти дом, както и по планетите, които стоят вътре в дома. Тук са също така шанса и спонтанността, способността за свободно изживяване и удовлетворяване на нуждите ни, както и експериментирането. Неочакваните изненади и обрати се случват в 11-ти дом. Планетите тук показват, в коя област се нуждаем от дистанция, как се освобождаваме (как постигаме свобода и независимост), как организираме свободното си време и как се развива процеса на еманципация. В 11-ти дом се нуждаем от свобода така, както се нуждаем от въздух, за да дишаме.

И 5-ти и 11-ти дом имат отношение към хобитата  :blink:

Това е пост от Доби...Комобиология-ураническа астрология.
Когато цитираме е редно да поставим линк.

Ето и цялата статия
11-ия дом - Водолей принцип

ПРОЦЕС НА ПОСТИГАНЕ НА НЕЗАВИСИМОСТ

Способност за еманципация, независимост, бунт, опозиция, дистанция, свободно време, непредвидимост, хоби, внезапни промени, експериментиране,
отношение към самостоятелността на другия, тайната на мечтите

Ключови думи и символи:
Неавторитетен, антитеза, астрология, бунт, вълнение, братство, ангел, изобретение, авантюра, екстравагантен, ексцентричен, самолет, равенство, височина, новост, оригиналност, пластмаса, прогресивен, реформа, революция, сензация, скокообразен, необикновен,  промяна, птица, изобретател, революционер, приключение

Социологични съответствия:
Приятели, партньора на децата ни

Биологични съответствия:
Жизнен ритъм (пулс, дишане), подбедрица, малък пищял, мозъчна обвивка, гръбначен мозък, хипофиза, връзки на нервната система

Места:
Научноизследователски и експериментален институт, дружество

Съответствия при МПС:
Свещи, динамо, релета, запалване, десен фар, дясно осветление, нови части

Съответствия в дома (жилището):
Балкон, електрически уреди, шалтери, часовник, будилник

Трудности в освобождаването, проблеми с приятелите, трудности в осъществяването на промяна, които могат да доведат до болести

Симптоматика:
Когато свободата не е възможна, човек е склонен към стрес, колики, спазми, (епилепсия, хорея), злополука, счупване на кост, нервност, паркинсон, неврастения, разширени вени, заболявания на подбедрицата, мултиплексна склероза

Възможни причини:

Трудности в разграничаването, в поемане на отговорността да се разграничи от останалите
Човек е неразумен в мислите, изразяването и общуването
Несамостоятелен в партньорството
Неспособен да организира пълноценно ежедневието си
Неосвободен в поемане на инициатива
Страх да отстоява правата си
Зависимост от семейството
Няма възможност за избор и реализация
Подтиснати чувства и нужди
http://www.astrophoenix.at/11haus_bg.htm
На половината път между общественото ви положение, управлявано от 10-ти дом, и вашия публичен образ, определян от 1-ви дом, се разполага 11-ти дом, представящ срещата на тези две точки. Това е зоната на социален контакт. 11-ти дом в предсказателната работа е домът, където се осъществяват контакти между хора без дълбоко емоционално съдържание. Така това е областта, в която са вашите колеги, клубове, групи и случайни запознанства. Той също обхваща размяната на съвети, защото съветването е вид взаимодействие, при което индивидът, който дава съвет, не се ангажира емоционално. Груповата работа и усилията, които полагаме в групови проекти, са под влияние на този дом. 11-ти дом също представя осиновените деца.
http://pims.ucoz.net/dir/32-1-0-106

11-ти Дом
Управител: Уран и Сатурн. Зодиакален знак водолей. Меркурий в екзалтация, Плутон и Слънце в заточение.
Основно значение: Приятелите, желанията и проектите.
Други Значения: Характерът на приятелите и тяхната съдба, отношение и връзки с тях. Начало на приятелствата. Приятелства на интимна основа. Надеждите и желанията в живота, както и тяхното изпълнение или неизпълнение. Радостите и приятните неща в живота на сериозна основа. Щастие, игри, сексуален живот, деца. Хармоничен и дисхармоничен обществен живот. Отклонения и заблуди чрез неблагоприятно влияние от страна на приятелите. Помощ и подкрепа от приятелите чрез протекция и покровителство. Имотът на майката, изобщо финансови предимства от други личности. Финансово състояние на родения.
Органи и части на тялото: Подбедрица, прасците, пищял. Сърдечната област, по-специално гърбът. Състав на кръвта.
Мунданна астрология: Парламентът, министрите и законодателството.
11-ти дом показва творческата изява в колектива, в противоположност на самостоятелната творческа изява в 5-ти дом. Планетите в 11-ти дом, зодиакалният знак на куспидата му, аспектите на господаря му, както и аспектите на планетите от 11-ти дом към господаря на дома, ще подскажат за взаимоотношенията на човека с колектива (приятелите), за дружбата, за обмяната на мисли и идеи от всеобщ интерес, мисловните способности за тези цели (Меркурий в екзалтация), лоялността, взаимната отговорност, готовността човекът да се труди заради общите цели (втори господар Сатурн). 11-ти дом е свързан с дружбата, хуманизма, който дарява свобода за духовна изява. Личната изява в 5-ти дом служи за емоционално самолюбие, чия   то пряка или косвена цел са еротичните изживявания. Творческата колективна изява в 11-ти дом е от по-висока степен, тя е интуитивна (интуиция: Уран, Нептун), освободена от излишни емоции, затова на индивида се дава по-голяма свобода. 11-ти дом е безличен, тъй като високите духовни принципи на Меркурий, Сатурн и Уран имат отношение към безличната истина и не подчертават собственото Аз.

http://www.anesway.info/out/ank_dom.htm

11-ти дом има отношение към колектива..,събирателна точка на индивидуални интереси.НЯМА ОБЩО С ХОБИТО...,А С ГРУПАТА ПО ИНТЕРЕСИ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #152 -: Ноември 27, 2013, 11:37:24 am »
За другия път ще слагам линк като цитирам.Уместна забележка.

« Отговор #153 -: Ноември 27, 2013, 09:58:16 pm »
Аз не съм сръчна, нямам таланти и изявени хобита.  :( Кое в наталната карта го показва?  Обичам да чета психология, интересувам се от здравословна храна. Слънчев знак Дева, Асцендент Водолей, Луна в скорпион.

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Ноември 27, 2013, 10:01:51 pm »
Аз не съм сръчна, нямам таланти и изявени хобита.  :( Кое в наталната карта го показва?  Обичам да чета психология, интересувам се от здравословна храна. Слънчев знак Дева, Асцендент Водолей, Луна в скорпион.

Какво има в 8-ми и 12-ти дом? Планети имам впредвид...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #155 -: Ноември 27, 2013, 10:05:08 pm »
Прилагам си картата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Ноември 27, 2013, 10:15:05 pm »
Прилагам си картата.

8-ми дом е показателен за интереса към психологията..Този Марс в 12-ти ..на куспидата как се изразява?

« Отговор #157 -: Ноември 27, 2013, 10:27:36 pm »
До момента не се е проявил. От това, което съм чела за това положение на марс - да очаквам заминаване за чужбина или загуба на близък човек или изолация от околния свят? Може и да греша... Какво може да се очаква?  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Ноември 27, 2013, 10:29:28 pm »
До момента не се е проявил. От това, което съм чела за това положение на марс - да очаквам заминаване за чужбина или загуба на близък човек или изолация от околния свят? Може и да греша... Какво може да се очаква?  :unsure:

Можеш  да очакваш събития в доможете които управлява Марс...Ожен и Скорпион...,а 12-ти показва как ще се отразят събитията.

« Отговор #159 -: Ноември 27, 2013, 10:38:49 pm »
В моя случай това са 2-ри и 9-ти дом. Неблагоприятно ли се отразява?