Здравей Гост

Овдовяване и показателите му в натала

• 35 Отговора
  • 5577 Прегледи
Re: Овдовяване и показателите му в натала
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2013, 01:09:59 pm »
Борба за власт във връзките ми винаги е имало,особено от моя страна.Обичам да съм водещата,домирищата във връзките.А дали ме променят не знам.По скоро е обратното.Аз съм се променяла по-малко,отколкото партнъорите ми.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 26, 2013, 01:14:30 pm »
При теб вероятно си казва думата и скорпионският Марс, в женска карта той нали символизира съпруга и отношенията с мъжете като цяло, особено при нощно раждане. С всичките си плутонови аспекти никога не съм се стремяла да доминирам и командоря, но все пак имам Марс в Риби. Не позволявам обаче да ми се стъпва на врата и да ме държат под контрол. Тогава има уранов бунт.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #22 -: Ноември 26, 2013, 01:15:54 pm »
Борба за власт във връзките ми винаги е имало,особено от моя страна.Обичам да съм водещата,домирищата във връзките.А дали ме променят не знам.По скоро е обратното.Аз съм се променяла по-малко,отколкото партнъорите ми.
Лошо няма, значи не ти , а те са си "намерили майстора" по твоя плутон. :lol:
Той нали е и трансформация, не е само смърт, или символична смърт на нещо, значения, колкото искаш...
Преди да чета астрология имах инциденти, после нещата се промениха, надявам се друго проявление на уран, така казват... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #23 -: Ноември 26, 2013, 01:49:10 pm »
Съвпадът до 1,5 градуса на важна, лична планета също има значение и за здраве и за сполука, партньорства...

« Отговор #24 -: Ноември 26, 2013, 01:51:24 pm »
На мен двете планети,които сформират квадрата са ми в доста странно положение.Едната (Венера) е изгорена от Слънцето.Другата е в съвпад с ЮЛВ.Не знам какво да си мисля  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #25 -: Ноември 26, 2013, 01:57:07 pm »
На мен двете планети,които сформират квадрата са ми в доста странно положение.Едната (Венера) е изгорена от Слънцето.Другата е в съвпад с ЮЛВ.Не знам какво да си мисля  :blink:
мисли си позитивно, плутон с ЮЛВ-тривално тълкувание, но...на тези мъже, дето ги трансформираш , те са ти "отпреди", ако си намериш друг да ти е плутон-да го играе, тогава ...какво тогава? Давам ти насока, може и да я знаеш, а може и не, че понякога човек за себе си не вижда...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #26 -: Ноември 26, 2013, 02:05:25 pm »
Мой приятел с Венера у7 съвпад Сатурн,полуквадрат Плутон.Плутон е У8 и е в 7дом. жена му беше 15 год. по-голяма от него и почина на около 43.Той потвърждава и двете правила.Жена му почина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 26, 2013, 02:11:00 pm »
Мой близък с две починали съпруги, сега е женен за трети път:

Козирог на ДС, съвпад Меркурий/Кету в 7 дом, Сатурн (у7) в един знак със Слънцето и Марс и в опозиция с Луната
(у1). Екзалтирала ъглова Венера в опозиция с Плутон и Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Ноември 26, 2013, 02:16:02 pm »
мисли си позитивно, плутон с ЮЛВ-тривално тълкувание, но...на тези мъже, дето ги трансформираш , те са ти "отпреди", ако си намериш друг да ти е плутон-да го играе, тогава ...какво тогава? Давам ти насока, може и да я знаеш, а може и не, че понякога човек за себе си не вижда...
Последните ми 2 връзки са силно кармични,особено настоящата.Негов ЮЛВ е върху моите Слънце и Венера.Чувствам се добре с хора,които познавам "отпреди"  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #29 -: Декември 02, 2013, 03:15:19 pm »
В картата на Жаклин Кенеди-Онасис имаме Венера (У7) в 8-ми дом в твърд аспект със Сатурн  :(
Това и аз го имам, само че аспекта между Венера и Сатурн е квадрат. Освен това и Слънцето ми е в Лъв.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #30 -: Декември 02, 2013, 11:55:23 pm »
Ще ме извинявате, но не смятам, че смърта е свързана така с астрологията. Ето наскоро бях чела чарта на принцеса Даяна и те дават 30 показателят за смърт, е много ясно, че все един ще излезе на картата, ако гледаме карите на 20 починали души, то гарантирано, няма да има вичките им показатели.

Всичко, което изписахте до тук го нямам в наталната си карта, въпреки това съм загубила човек с когото бях повече от 2 години.

Мисля, че смърта е много странна тема, на която астрологията надали реагира.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #31 -: Декември 04, 2013, 12:49:57 pm »
Ще ме извинявате, но не смятам, че смърта е свързана така с астрологията. Ето наскоро бях чела чарта на принцеса Даяна и те дават 30 показателят за смърт, е много ясно, че все един ще излезе на картата, ако гледаме карите на 20 починали души, то гарантирано, няма да има вичките им показатели.

Всичко, което изписахте до тук го нямам в наталната си карта, въпреки това съм загубила човек с когото бях повече от 2 години.

Мила,това което изписахме е за смърт на съпруг...Затова се гледа У7 и традиционния квадрат Венера-Плутон като мунданни управители на 7-ми и 8-ми дом.За себе си търси аспект към У5 или мунданен управител на 5-ти дом...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #32 -: Декември 04, 2013, 06:47:07 pm »

Мила,това което изписахме е за смърт на съпруг...Затова се гледа У7 и традиционния квадрат Венера-Плутон като мунданни управители на 7-ми и 8-ми дом.За себе си търси аспект към У5 или мунданен управител на 5-ти дом...

Знам Дриймче, просто все пак не съм сигурна дали има показатели за такива неща...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #33 -: Декември 04, 2013, 10:02:30 pm »
 да разсъждаваме логично:)

1)  много хора имат  венера каре плутон и не са с фатални последици;
2) трябва ни наранен управител на 7 или сигнификатор на партньора: У на 7 в 8, У на 7  съвпад 8, У на 7 и 8  един и същ, У на 8 в 7;
3) сигнификатро на  жената е луна на мъжа ( марс, слънце) тя да е силно наранена ( сатурн и марс и т.н.) , но това  все още не означава смърт на съответния човек, може да е само  болести; винаги гледаме У на 8 и У на 7;
4) наранена ос 1-7, но  трябва да има и допълнителни  утежнения пак от 8, за да има загуба на партньор;
5)  в кои домове е поставен на кажем съвпада венера- плутон - в 12  можем да говорим за загуби, но  все пак и венер аи плутон трябва да се гледа какво управялват в натала;  в 8 може да дадат загуба, но във 2  няма да е това функцията им;

6)  може индивида да има заложено в натала  такова положение, но поради планетарни аспекти никога да не стигне до  него:) и това се гледа;

п.п.съвсем скоро видях някакъв случай с вдовство в картата: интересното беше, че  съпругът умира внезапно след сключване на  брак, но преди това има 7-8  годишна връзка; У на 8съвпад слънце  и тази комбинация в 7 дом т.е. конфигурацията се задейства след включване на брака, а не преди това;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #34 -: Декември 05, 2013, 06:56:30 am »
да разсъждаваме логично:)

1)  много хора имат  венера каре плутон и не са с фатални последици;
2) трябва ни наранен управител на 7 или сигнификатор на партньора: У на 7 в 8, У на 7  съвпад 8, У на 7 и 8  един и същ, У на 8 в 7;
3) сигнификатро на  жената е луна на мъжа ( марс, слънце) тя да е силно наранена ( сатурн и марс и т.н.) , но това  все още не означава смърт на съответния човек, може да е само  болести; винаги гледаме У на 8 и У на 7;
4) наранена ос 1-7, но  трябва да има и допълнителни  утежнения пак от 8, за да има загуба на партньор;
5)  в кои домове е поставен на кажем съвпада венера- плутон - в 12  можем да говорим за загуби, но  все пак и венер аи плутон трябва да се гледа какво управялват в натала;  в 8 може да дадат загуба, но във 2  няма да е това функцията им;

6)  може индивида да има заложено в натала  такова положение, но поради планетарни аспекти никога да не стигне до  него:) и това се гледа;

п.п.съвсем скоро видях някакъв случай с вдовство в картата: интересното беше, че  съпругът умира внезапно след сключване на  брак, но преди това има 7-8  годишна връзка; У на 8съвпад слънце  и тази комбинация в 7 дом т.е. конфигурацията се задейства след включване на брака, а не преди това;
  :o

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #35 -: Декември 05, 2013, 07:10:03 am »
И мен това много ме впечатли, ще пуснеш ли карта? Сякаш някой път от нашия избор зависят такива кардинални неща :-\