Здравей Гост

Психически Отклонения

• 94 Отговора
  • 12175 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re: Психически Отклонения
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2013, 08:04:40 pm »
Аз и Хирон наблюдавам, ако се съмнявам. В моите примери на хора с душевни проблеми често Хирон е в твърд аспект с Луна или Меркурий.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Ноември 26, 2013, 08:07:06 pm »
На мен пък ми направи впечатление, че Луните в примерните карти са във фиксирани знаци, не че четири карти могат да бъдат представителна извадка. Познавам хора със силно ранени Луни, но с доста стабилна психика. Луна с трудни аспекти не винаги дава психични отклонения, може да даде влечение към медицината, психологията, окултизма... Ранените Луни не винаги са пациенти, могат да бъдат и лечители.

При определени обстоятелства...и аспекти с Хирон!

Аз имам Луна в телец...ВЪВ ФОРУМА ИМА ОКОЛО 10-на ЛУНИ В ТЕЛЕЦ....
И да...моята не е от ранените...,а ОТ БОГОИЗБРАНИТЕ!
ОБАЧЕ..,СЪЗРЯХ В НАЛАГАНЕТО НА ТЕЗИ КАРТИ ПРЕСТЪПЕН УКЛОН :rolf: Е...НЯМА КАК ЕКЗАЛТИРАЛА ЛУНА ДА БОЛЕДУВА..,А ЛУНА В КОЙТО И ДА Е ДРУГ ЗНАК ДА Е ЗДРАВА КАТО МЛАД ЮНАК...

Е..,Лили...седиме и се хилиме....ама от сърце...
ПРИПАДАМ ОТ СМЯХ...
ЕЛЕМЕНТАРНО..,ПРОСТИЧКО И НЯКАК ПРОЗРАЧНО...ЕДНОЗНАЧНО И...ОЩЕ НЕЩО- ЕПИЗОДИЧНО! НЕТАКТИЧНО И ЦИКЛИЧНО! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Ноември 26, 2013, 08:13:10 pm »
..Ако Луната е растяща вероятността натива да развие психическо разстройство е по-голяма...

...дали...от наблюдение знам,че колкото по-пораснала е Луната,толкова по-стабилен психиЦки и хитър е индивида...това е само мое наблюдение ,но не върху болни психики, а върху такива около мен/здрави ,за сега/... :blink:..а иначе мое наблюдение по темата е,че съвпада на Луната с Нептун дава мнооого отнесена Луна.....и когато това е в 6д- уау- богове на фантасмагориите са те/ но отново не са с психични отклонения моите наблюдавани/.....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

astro

• 475
« Отговор #23 -: Ноември 26, 2013, 08:22:24 pm »
Аз и Хирон наблюдавам, ако се съмнявам. В моите примери на хора с душевни проблеми често Хирон е в твърд аспект с Луна или Меркурий.

или в 6-ти ...или в 8-ми ...или в 12-ти...За Хирон иде реч...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2013, 08:23:20 pm »
Родена на 13 лунен ден,явно съм се излюпила баш в кукувичето гнездо :P

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #25 -: Ноември 26, 2013, 08:39:36 pm »
Да, Марая. Не бих казала, че е от основно значение, но е много силно подкрепящ фактор. В една от картите, които имам, Хирон е в съвпад с Венера(диспоз на Слънце), в 12 дом е този съвпад и в точна опозиция с Луна, у1. Естествено, има и други фактори в тази карта конкретно, неаспектиран Меркурий в 1 градус в Близнаци, на к12. Луна в съвпад с Уран и Сатурн - 5 градуса орбис, и т.н. Не е само един аспект.
В другата карта Луната е у1, в съвпад с Хирон в 7 дом, опозиция Уран и каре Нептун. И в тази карта има други аспекти и положения, но все Хирон участва в играта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 26, 2013, 08:40:11 pm »
Родена на 13 лунен ден,явно съм се излюпила баш в кукувичето гнездо :P

:haha: :haha: :rolf:
I az...taka...
ku-ku-ku-ku ;) ;D
ne sme v 18-ti...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Ноември 26, 2013, 08:45:12 pm »
Да, Марая. Не бих казала, че е от основно значение, но е много силно подкрепящ фактор. В една от картите, които имам, Хирон е в съвпад с Венера(диспоз на Слънце), в 12 дом е този съвпад и в точна опозиция с Луна, у1. Естествено, има и други фактори в тази карта конкретно, неаспектиран Меркурий в 1 градус в Близнаци, на к12. Луна в съвпад с Уран и Сатурн - 5 градуса орбис, и т.н. Не е само един аспект.
В другата карта Луната е у1, в съвпад с Хирон в 7 дом, опозиция Уран и каре Нептун. И в тази карта има други аспекти и положения, но все Хирон участва в играта.

Това е изключително труден съвпад...И избора е бил ...сякаш последен. Ще бъда благо-дарна...,ако мога да погледна тази карта..

А..по въпроса за Луна в 1-ви..,не ми се говори ;D Това е кауза пердута.

« Отговор #28 -: Ноември 26, 2013, 09:18:12 pm »

Това е изключително труден съвпад...И избора е бил ...сякаш последен. Ще бъда благо-дарна...,ако мога да погледна тази карта..

А..по въпроса за Луна в 1-ви..,не ми се говори ;D Това е кауза пердута.
Какво за Луната в 1-ви?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #29 -: Ноември 26, 2013, 09:19:11 pm »
На мен пък ми направи впечатление, че Луните в примерните карти са във фиксирани знаци, не че четири карти могат да бъдат представителна извадка. Познавам хора със силно ранени Луни, но с доста стабилна психика. Луна с трудни аспекти не винаги дава психични отклонения, може да даде влечение към медицината, психологията, окултизма... Ранените Луни не винаги са пациенти, могат да бъдат и лечители.
Това доказано ли е?

« Отговор #30 -: Ноември 26, 2013, 09:24:09 pm »
Какво се впрягате с тая Телешка Луна значи  :blink: Аз ли съм виновна,че Луната на някои от тези хора е в Телец  :blink: Няма никакъв умисъл тук. Понякога и Луната в Телец може да страда...Утре ще потърся карти и на други хора с психически проблеми.Ще пусна по възможност от всички възможни Луни,за да няма засегнати  :wub:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #31 -: Ноември 26, 2013, 09:28:05 pm »
Ето картата, Марая

« Отговор #32 -: Ноември 26, 2013, 10:06:19 pm »
Ето картата, Марая
Освен твърдите аспекти,които изброи Луната е и в опозиция с Венера (у12).Имаш ли други карти?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 26, 2013, 10:12:38 pm »
Какво се впрягате с тая Телешка Луна значи  :blink: Аз ли съм виновна,че Луната на някои от тези хора е в Телец  :blink: Няма никакъв умисъл тук. Понякога и Луната в Телец може да страда...Утре ще потърся карти и на други хора с психически проблеми.Ще пусна по възможност от всички възможни Луни,за да няма засегнати  :wub:

Нее...,изобщо не съм засегната Бейби... ;D Смешно ми стана...4 карти и всички Луни в телец... :P
Ай стига...
Ми..кво да кажат скорпи - луните...,козирогатите..
Мдаа...вярно аспектите имат огромно значение .Изявата на емоцията е показана в аспектариума...,но...всъщност с главни букви  :blink: НО...ФАЗА НА ЛУНАТА..,ДОМ..ЗНАК...УПРАВИТЕЛ,ДЕКАДА..ДУОДА И АСПЕКТ....
От тук започва анализа..и завършва с Хирон...-последния има ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ...- :blink: от опит го казвам...

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2013, 10:17:03 pm »
Ето картата, Марая

Сърдечно благо-даря Емма...Утре ще погледна и ще направя подробен анализ...

« Отговор #35 -: Ноември 27, 2013, 12:33:50 pm »
Качвам картата на италианка-дъщеря на певица и процудент. На 18 годишна възраст след катастрофа отключва психическо разстройство-шизофрения

« Отговор #36 -: Ноември 27, 2013, 12:36:30 pm »
Луната е в квадрат с Нептун,а У6 е разположен в 8-ми дом и е наранен от Плутон.У12 също е наранен от Плутон и е в съвпад с У6.

« Отговор #37 -: Ноември 27, 2013, 12:58:44 pm »
Дали е от значение дали планетата нараняваща Луната е директна или ретроградна? Вероятно ретроградните планети в аспект с Луната не се усещат така силно...

« Отговор #38 -: Ноември 27, 2013, 07:01:49 pm »
Аз съм с Луна в Скорпион (доколкото знам не е добро положение), случвало ми се е да изпадам в депресии. На скорпионската луна ли се дължи? :unsure:

« Отговор #39 -: Ноември 27, 2013, 07:26:10 pm »
Всички изпадаме в депресия понякога.За Луната в Скорпион казват,че е "Бясна Луна". В този знак тя е в своето падение.Характеризира се с голям интензитет на емоциите.