Здравей Гост

Психически Отклонения

• 94 Отговора
  • 12225 Прегледи
Re: Психически Отклонения
« Отговор #40 -: Ноември 27, 2013, 07:29:41 pm »
Пфууу емоциии ми дайте. Да, много съм чувствителна, много емоционална. И Венера ми е в Скорпион. Четох, че е лоша комбинация - и луна и венера в Скорпион.  :unsure:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #41 -: Ноември 27, 2013, 07:34:19 pm »
Моя приятелка с луна в скорпи ,но стелиумен телец-няма филм депресия.Здраво стъпила,тесногръда на моменти,практична..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #42 -: Ноември 27, 2013, 07:38:57 pm »
Искам да кажа,че това не е достатъчна причина за депресия.Аз като съм в Риби и сигурно трябва да рева по цял ден,ама на-предпочитам да  се смея.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Ноември 27, 2013, 07:42:43 pm »
Искам да кажа,че това не е достатъчна причина за депресия.Аз като съм в Риби и сигурно трябва да рева по цял ден,ама на-предпочитам да  се смея.

Коя декада попада слънцето ти?
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 08:07:42 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #44 -: Ноември 27, 2013, 07:46:59 pm »
Не -Луната ми е в риби,3декада

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Ноември 27, 2013, 07:48:00 pm »
Не -Луната ми е в риби,3декада

Мерси..

А Слънчо къде е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #46 -: Ноември 27, 2013, 07:52:21 pm »
Везни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Ноември 27, 2013, 08:21:24 pm »
Везни.

Интегрираш по-леко Луната ми се струва. Видно е,че Мерка не е повърхностен...Вероятно не е под Венериния поглед.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #48 -: Ноември 27, 2013, 08:24:30 pm »
Мерка ми е единствената  планета в земен знак-дева.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Ноември 27, 2013, 08:28:30 pm »
Мерка ми е единствената  планета в земен знак-дева.

Декада? :rolleyes: Ретро ли е? :rolleyes:
Целнах го....Сигурна бях...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #50 -: Ноември 27, 2013, 08:32:32 pm »
3 декада,директен. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Ноември 27, 2013, 08:59:12 pm »
3 декада,директен. :blink:

Дай карта да погледна.. :rolleyes:
Лудо любопитство...Май ми аспектира Венерата...Ценя го!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #52 -: Ноември 27, 2013, 09:05:33 pm »
Марая никой,никога не ми е гледал картата.Дори не съм я качвала,ще видя как става и ще я метна после на лични. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Ноември 27, 2013, 09:25:13 pm »
Марая никой,никога не ми е гледал картата.Дори не съм я качвала,ще видя как става и ще я метна после на лични. :P

Можеш да ми пратиш данните на лични..
Кефиш ме... ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #54 -: Декември 07, 2013, 11:05:40 am »
По бащина линия пра-баба ми ;баба ми починаха от Алцхаймер ,а и баща ми имаше такива наченки.
В моята карта имам Луна (4 ти дом)връх на т-квадратура с Нептун (6ти) и Сатурн(12ти) в подвижни знаци .
Луна управлява 2ри и 3ти ,Нептун 11,Сатурн 8,9 ,а Мерк. също е връх на т-квадратура с Хирон и Уран в кардинални знаци.С две думи ми е написано отвсякъде.. 

Все още съм си съвсем нормална, но като знам,че от гена бягство няма..... :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #55 -: Декември 07, 2013, 02:40:27 pm »
Пфууу емоциии ми дайте. Да, много съм чувствителна, много емоционална. И Венера ми е в Скорпион. Четох, че е лоша комбинация - и луна и венера в Скорпион.  :unsure:

Едва ли е "лоша", но няма как да не си емоционална... И аз съм като "наказана" с моята Венера в Скорпион (и аз съм Дева) и Луна в Риби, за разлика от remedeos  мога и да плача по цял ден хахаха . Венерите в Скорпион сме много емоционални в любовта, дълбоки чувства, привързаност, сякаш търсим любов от приказките, дълбока, вечна, единствена и пълна отдаденост.. Луна в Скорпион са толкова емоционални (майка ми е с такава) че понякога съм се чудела как е възможно за отрицателно време емоциите им да ескалират с такава сила... буквално в рамките на едно изречение, интонацията така може да им се измени... и от нормално състояние за 10сек прехвърчат в крещящо-ревящо  ;D А аз стоя като вцепенена и не мога да осъзная какво съм казала..

Относно психопатите преди бях забелязала че известни психопати-убийци все имаха Луна опозиция Плутон..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #56 -: Декември 07, 2013, 03:06:19 pm »
Ее,не съм толкоз безчувствена,и аз Венера в Скорпион нося :PНо на рев ме беше избило,когато Сатурн бе опозе Луна,а Уран в съвпад с нея.Тогава бях  плачеща булонка.

« Отговор #57 -: Декември 13, 2013, 04:30:51 pm »
Картата на бившия,който не само по мое мнение страда от някакво психическо разстройство...Патологичен лъжец,безумно ревнив,фантазията му е болна,извратена и безгранична,пагубно обсебващ...
« Последна редакция: Декември 13, 2013, 04:35:49 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #58 -: Декември 13, 2013, 04:35:40 pm »
Ако питаш мен-нищо му няма.

« Отговор #59 -: Декември 13, 2013, 04:37:22 pm »
Ако питаш мен-нищо му няма.
Управителя на 6-ти в опозиция с управителя на 12-ти дом.Луната е в 8 дом наранена.Слънце в съвпад с Плутон.Хирон е в 3-ти дом...За Хирон Марая е писала разни неща когато се намира там...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд