Здравей Гост

Психически Отклонения

• 94 Отговора
  • 12180 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Психически Отклонения
« Отговор #60 -: Декември 13, 2013, 04:41:53 pm »
Мда, Слънце съвпад Плутон, и диспозитора му в Скорпион муданен, в съвпад с У7, където пък има Сатурн, който пък е У на АЦ.... Доста постоянен тип. За психическите отклонения не мога да взема становище.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #61 -: Декември 13, 2013, 04:43:59 pm »
Не мисля,че светилата му са наранени.Имат си достойнства-Луна/Венера съвпад Регул,Слънце с Плутон.Може проблема да е бил в синастрията ви.

« Отговор #62 -: Декември 13, 2013, 04:45:53 pm »
Не ми е работа, ама вие двенчките не четете какво е писала Джъст...изводите ми са че тоя е престъпник той и цялата му рода и поради тази причина няма откачане...Прав ли съм Джъст?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #63 -: Декември 13, 2013, 04:47:19 pm »
Може,но не си личи от картата.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #64 -: Декември 13, 2013, 04:48:23 pm »
Ти си прав, но понякога един човек може да направи от друг престъпник и без другия да е такъв.
Това, че семейството му не струва, е едно на ръка. Ама сега търсим индикации.

Обаче съм склонна да се съглася с Ремедеос за синастрията им. Ти, нерил, виж нашата да не доведе до това   :haha:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #65 -: Декември 13, 2013, 04:49:58 pm »
Може,но не си личи от картата.
Ами от нещата които момичето е писала такава информация ми носи...Според теб с какво се занимава и в каква професия би бил подходящ....В тази насока май трябва да гледате не знам импровизирам...
Ремедеос скифффтай синастрията в другата тема моля те..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #66 -: Декември 13, 2013, 04:53:10 pm »
Какъвто спец съм по синастрии..да не ви чифтосам ;D

« Отговор #67 -: Декември 13, 2013, 04:53:45 pm »
За 24 часа ми написа веднъж 215 съобщения,да не говоря,че веднъж се опита да ме удуши.Измъкнах се на косъм и извиках Полиция...Всичките му приятели смятат,че има психичен проблем,който се е появил през последните години.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #68 -: Декември 13, 2013, 04:54:58 pm »
Ти си прав, но понякога един човек може да направи от друг престъпник и без другия да е такъв.

Обаче съм склонна да се съглася с Ремедеос за синастрията им. Ти, нерил, виж нашата да не доведе до това   :haha:
Как някой може да те докара да бъдеш престъпник? Не разбирам?!
А за мен и теб до други неща се надявам искренно да доведе...
Ми е....бан нещастен май нема така че...деиствай смело..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #69 -: Декември 13, 2013, 04:56:22 pm »

Ремедеос, ти чифтосването го остави на нас  ;D

Кошмар, Джъст! Този одавна трябваше да има ограничителна заповед..... в производството, ако го съдиш, можеш да искаш и съдебно-психиатрична експертиза... сори, не съм мн наясно с наказателното право, от 10г не съм се занимавала с него. Ако исакш, мога да питам колега  :(

А Шопенхауер

« Отговор #70 -: Декември 13, 2013, 04:56:50 pm »

Как някой може да те докара да бъдеш престъпник? Не разбирам?!
А за мен и теб до други неща се надявам искренно да доведе...
Ми е....бан нещастен май нема така че...деиствай смело..:)
По принцип смятам,че човек не може да бъде някой или нещо,което не е заложено в натала му,но вярвам,че лоша синастрия може да го предизвика да прояви най-лошото,на което е способен,стига да му е заложено,че е способен на това,разбира се..

« Отговор #71 -: Декември 13, 2013, 04:58:26 pm »
Джъст, правилно ли съм те разбрал, че е престъпник или поне занаята му е такъв и поради тази причина не можеш да се откачиш от него?

« Отговор #72 -: Декември 13, 2013, 04:58:45 pm »

Ремедеос, ти чифтосването го остави на нас  ;D

Кошмар, Джъст! Този одавна трябваше да има ограничителна заповед..... в производството, ако го съдиш, можеш да искаш и съдебно-психиатрична експертиза... сори, не съм мн наясно с наказателното право, от 10г не съм се занимавала с него. Ако исакш, мога да питам колега  :(
Яя,смених си номера,ако направи опит да ме открие ще го съдя тогава този боклук! Засега няма да предприемам нищо-нямам време за него...Вампирите не заслужават моето време  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #73 -: Декември 13, 2013, 04:59:22 pm »
Това имах предвид... виж как се разбираме  ;) изтървала съм ти данните някъде из форума май  :-[

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #74 -: Декември 13, 2013, 05:02:12 pm »
Джъст,момчето друса ли нещо.От по-превъзбуждащите

« Отговор #75 -: Декември 13, 2013, 05:04:15 pm »
Джъст,момчето друса ли нещо.От по-превъзбуждащите
Злоупотребяваше много с алкохола и цигарите-изпушваше по 3 кутии на ден.За друго не знам  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #76 -: Декември 13, 2013, 05:07:44 pm »
Ами освен в следствие алкохол+любовна драма да го подтикват към 100 смс/сек.

« Отговор #77 -: Декември 13, 2013, 05:18:14 pm »
Това имах предвид... виж как се разбираме  ;) изтървала съм ти данните някъде из форума май  :-[
Картата ми е на 73-та страница в темата Прогресии и тълкуване

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #78 -: Декември 13, 2013, 05:40:20 pm »
По картата на Джъст - Меркурий, отговарящ за рационалното мислене е във въздушен знак - Везни, но в много напрегната конфигурация; от една страна е в съвпад с Уран - това е достатъчно експлозивно, но от друга е и в квадрат със Сатурн. Т.е. Меркурий, като лична планета е намесен в една много могъща квадратура - Уран - Сатурн. Те тия двамата трудно се озаптяват в натала в такъв предизвикателен аспект...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #79 -: Декември 13, 2013, 06:17:07 pm »
Марая, моля те сподели ми къде ти е мерка, питам от интерес.
(Винаги ми е било много странно как пишеш, ама понякога ти прочитам коментарите по 3 пъти и все нещо ми куца, направо се чудя, моят Мерк е в Рак - ретро в 6ти дом.. най-вероятно грешката е в моят телевизор)

Всички тука се оплаквате от Скорпи, ей сега чакам мой добър приятел да дойде насам, а той милия има следният стелиум в Скорпи - Слънце,Луна,Мерк,Венера и Плутон, тъй че не искам да Ви слушам с ваште самотни Луни в Скорпион и така нататък  :rolf: :rolf:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...