Здравей Гост

Психически Отклонения

• 94 Отговора
  • 12155 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Психически Отклонения
« Отговор #80 -: Декември 17, 2013, 08:13:37 am »
Сетих се за един мъж с психични отклонения и лека форма на ясновидство, за съжаление не знам часа му на раждане. Запознах се с него при много странни обстоятелства, още когато бях на 14 години.

Описвал ми е сцени от ежедневието ми едно към едно, на които не е присъствал. Например, как една вечер с близките ми сме стояли в хола и гледали еди кое си предаване, дядо ми казал еди какво си, аз съм му отвърнала... Имаше и други попадения, някои са лични и не мога да ги споделя тук.

Други подробности не знам около него, дори не съм го виждала. Всичко това ми пишеше в писма.

В картата ми прави впечатление позицията на Меркурий в Риби (заточение) в съвпад със Сатурн и Хирон. Меркурий участва в т-квадрат с Луната и Юпитер, Луната също е в юпитеров знак.

Сега се сетих, че имаше изключителна рядка и странна фамилия - Варлам.
Проверих в нета и се оказа, че думата е с древен произход и в превод от арамейски означава "Божи син". И като цяло това фамилно име е свързано с религиозно потекло.

« Последна редакция: Декември 17, 2013, 08:26:37 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Декември 17, 2013, 08:25:47 am »
А кое в радикса е показател,че брат или сестра ще бъдат с психични отклонения?

« Отговор #82 -: Декември 17, 2013, 08:27:18 am »
Къв е тоя Къшо Кашпировски? Наистина ли ти е предсказвал по скоро разказвал история на която не е присъствал и няма как да я знае?
Какво спихопатско има в него...нали не са му викали Фюрера и Девола на времето...хахахахахаха
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Декември 17, 2013, 08:29:37 am »
Наистина ли ти е предсказвал по скоро разказвал история на която не е присъствал и няма как да я знае?

Честна рептилска.  :blink:

Смешно ви е на вас, но първият мъж, който ми обърна внимание и се влюби в мен, беше тоя луд.

Когато се започнах с първото си гадже и.... сещате се какво, с тоя вече бяхме прекъснали кореспонденцията. И изведнъж ми праща картичка за 8 март и писмо, в което ясно и недвусмислено ми описва какво се е случило с мен, със сълзлив тон.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #84 -: Декември 17, 2013, 08:30:31 am »
Какво лудо има не разбрах, наистина...?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Декември 17, 2013, 08:31:42 am »

Съдейки по писмата, беше със забавено умствено развитие, но и много странен. Пишеше ми и за зодии, а по онези години почти никой не бе чувал за тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #86 -: Декември 17, 2013, 08:33:06 am »

Съдейки по писмата, беше със забавено умствено развитие, но и много странен. Пишеше ми и за зодии, а по онези години почти никой не бе чувал за тях.
Ами човека е медиум, повече от колкото луд май не знам де ти си го познаваш...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Декември 17, 2013, 08:33:59 am »
Може и медиум да е бил, абе психо някакъв. Това е една от най-странните случки в живота ми. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #88 -: Декември 17, 2013, 08:37:52 am »
Може и медиум да е бил, абе психо някакъв. Това е една от най-странните случки в живота ми. :)
Абе психотата, ако не са агресивни да са си....ама агресивните не са гот..Виж, как обществото изтреще, че сега този кейс дето описваш не се смята за чак толкова ненормален...
Лил, вчера като се прибрах и пускам телевизора...И гледам как Златка Димитрова реве като кападокска мечка...вие та вие...
Била спечелила Биг Брадър...Тая само май говорила за благотворителност...Което е добре, ама след като я даваха как се дере, 2рия един италианец след като излезе и вече при свирен мач обяви пред всички как ще направи дарение..Ми така се прави, а тая само се дереше посред нощ...А хората спят, почиват си...
Какво ще кажеш за това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Декември 17, 2013, 08:39:41 am »
Какво ще кажеш за това?

Какво да кажа, у нас няма тАлАвизор и гледам само филми на компа, не ми пука за никакви златки и шматки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #90 -: Декември 17, 2013, 08:41:56 am »

Имах една голяма ученическа любов, една пролет преди доста време правехме опити пак да се съберем. По същото време отивам в едно заведение и до мен сяда една компания, погледнах момичето и първото, което си помислих, колко ще си подхожда с момчето, което обичах тогава.
Няколко месеца по-късно бяха вече гаджета. Към момента, когато аз съм я видяла може би даже не са се познавали.
Така, че нищо странно не виждам в това, което описваш.

« Отговор #91 -: Декември 17, 2013, 08:42:57 am »
Ми правилно, ама как се дра аз мислех, че некой е починал или приятелят и я е зарязал...
Вчера с един френд бяхме да пиеме по нещо...до нас седнаха момче и момиче и нещо какво стане не знам, ама момето си би камшика и тоя като почна да му текат сълзи лошо ми стана...
Народа е изтрещел ей...
Така, че и ТВто не е спасение, просто реалноста е такава

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Декември 17, 2013, 08:44:15 am »

По-добре ми кажи що един нормален няма за мен, само луди?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #93 -: Декември 17, 2013, 08:45:34 am »

По-добре ми кажи що един нормален няма за мен, само луди?  ;D
Ами такива ги виждаш...:)
Според мен трябва казарма за мъжете...Там лудите не оцеляват...Така аз бих решил проблема на теб и подрастващите девойки..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Декември 17, 2013, 03:35:28 pm »
Сигурно е от урановото влияние в картата ми, лепят ми се всякакви скици... А иначе сигнификаторите на мъжа не са ми кофти поставени, в това отношение съм виждала доста по-проблематични женски карти - количество за сметка на качеството или колкото да са с някой.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.