Този въпрос бях задала и в друг форум но за съжаление не можаха да ми отговорят май на моето запитване.И така въпроса ми е дали програмите по които се работи за направа на хороскопите са стационарни???Може за повечето това да изглежда доста глупав въпрос ,но мен това доста ме терзае.Та нека конктетно да напиша за моя случай.И така преди време си бях направила хороскоп с една астрологична програма която все пак има доста популярност сред любителите на астрологията доколкото знам(ZET).Тогава астро картата ми имаше един вид.И ето че днес реших пак да си направя зваздна карта и какво да видя планетите пак са се "преместили" (тези които се движат по-бързо в хороскопа Слънцето,Венера,Меркурий,Луна).Правя си и хороскопа в
http://www.astro.com и гладам пак същото.Данните които вкарвам са едни и същи така че съм напълно убедена че грешката не е в мен.Първата звездна карта бях направила с ASTROSCAN (преди 7год пак въвеждам същите данни!!!) тогава Слънцето ми се намира в 4дом,Венера в 5 дом,Луна в 7дом и в Овен.Сега Слънцето е между 3/4,Венера в 4,Луна в Риби и 6 дом.Със ZET преди 1 година Слънцето ми беше в 4 дом а сега гладам че вече се е преместо между 3/4дом,другите планети също са влезли по-навътре е домовете.Бих искала пак да спомена че въвеждам винаги едни и същи данни,и по един и същи начин процедирам за съответната програма която предварително съм си направила труда да разуча ,просто в по-голям интервал на време правя картата.Дали след година вече напълно Слънцето ще е навлязло в 3 дом?
Бих искала да запитам това случвало ли се е на някого?