Здравей Гост

Сексуалните Маниаци и Техните Жертви...

• 90 Отговора
  • 11730 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Сексуалните Маниаци и Техните Жертви...
« Отговор #20 -: Ноември 29, 2013, 02:46:01 pm »
Много хора са били в някаква степен жертви на вид сексуално насилие,но го крият.

Като бях по-млада, привличах сексуални натрапници, не точно насилници. Разни "опипвачи" в градския транспорт.

---

Ха! Имало такава дума наистина - "Издирва се сериен опипвач".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #21 -: Ноември 29, 2013, 02:49:56 pm »
какво мислите за марс- плутон опозиция и съвпад, по- лесно ли се преживяват от карето?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #22 -: Ноември 29, 2013, 02:50:07 pm »
Аз също съм привличала такива типажи,предполагам защото съм Плутонианка. Слънце каре Плутон.А също имам и Венера каре Плутон...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #23 -: Ноември 29, 2013, 02:51:01 pm »
Опозицията е възможност да отговориш,докато квадрата не ти го позволява...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Ноември 29, 2013, 02:52:20 pm »
При мен всичко е в конфигурация с Плутон - Слънцето, Меркурий, Венера в опозиция и Луна в квадрат. Добре че поне няма мажорен аспект с Марс, той ми е хармонично аспектиран, само тригони - душица мила. :))

Обаче каквато съм късметлийка, кандидатът Соник да не се окаже някой секс маниак  ;D - Слънце в Скорпион, осмодомна Луна.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:57:39 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #25 -: Ноември 29, 2013, 03:13:30 pm »
И аз съм се сблъсквала с такива ситуации- на няколко пъти в живота ми- на късмет съм се измъквала.Направо- Господ ме обича мен...
Марс съвпад Плутон в Скорпион в осми дом. Каре Слънце.

« Отговор #26 -: Ноември 29, 2013, 03:17:49 pm »
Можеш ли да си спомниш кой е престъпника и да качим картата му тук?

http://www.astrotheme.com/astrology/Richard_Ramirez

Кратък анализ на ведическата карта на Рамирез - http://www.vedicforum.com/articles-and-research/planetary-war-graha-yuddha/msg648/#msg648. Само че поставената карта е нещо сбъркана, както пише в следващите постове. АС по сидерал трябва да попада в Скорпион.

Марс, Сатурн и Плутон в съвпад в 8-ми дом, в квадратури с Венера в 12-ти, но в тригони със Слънце (У7) в 1-ви. Привличам доминиращи партньори, но по-скоро доминиращи в ментален план, манипулативни, отколкото във физически. Не съм убиец. ;D
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 03:28:31 pm от Mirabella »

« Отговор #27 -: Ноември 29, 2013, 03:25:43 pm »
Чак не мога да повярвам за този Рамирез-винаги съм си представяла сексуалните маниаци грозни,дебели,отблъскващи,а този е симпатичен. Трудно ми е чак да повярвам,че симпатичен мъж е способен на такива зверства! Оженил се за 41 годишна жена,която се влюбила в него от пръв поглед когато го зърнала в съда! Намирала го за вълнуващ и невинен!
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 03:31:29 pm от Just_a_Dream »

« Отговор #28 -: Ноември 29, 2013, 03:35:07 pm »
Ако са физически привлекателни, им е по-лесно да се "сдобият" с жертва. Жените по-лесно и по-охотно се доверяват на привлекателните. Трябва да се внимава.
На Рамирез му разглеждах ведическата карта във връзка с едно положение на планетите, при което Луна и Меркурий са в един знак или в ъглови домове една от друг, при което не получеват аспекти от други планети (особено от диспозиторите си). Нарича са Пайсача йога и може да докарва до лудост според класиците.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2013, 03:46:21 pm »

Марс, Сатурн и Плутон в съвпад в 8-ми дом, в квадратури с Венера в 12-ти, но в тригони със Слънце (У7) в 1-ви. Привличам доминиращи партньори, но по-скоро доминиращи в ментален план, манипулативни, отколкото във физически. Не съм убиец. ;D

и аз мога да го кажа за моите партньори

« Отговор #30 -: Ноември 29, 2013, 03:50:26 pm »
Интересно.При мен квадрата Венера Плутон не се изразява в привличане на доминиращи партнъори,а е точно обратното-привличам партнъори над които мога да доминирам.Винаги е било така.Друго не бих търпяла!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #31 -: Ноември 29, 2013, 03:50:53 pm »
Квадрата Марс-Плутон дава много интензивна секс. енергия.Ако има др. балансиращи аспекти може да бъде само ненаситник,но не и насилник или жертва.За съжаление е вярно ,че с този аспект ,човек може да бъде жертва,но и агресор.И то не само във връзка със секс.престъпления.Примерно самбиста Благой,има квадрат м/у двамата.Може би без да знае за астро.отработва натала с боен спорт.Въпреки това при активиране на аспектта,стана жертва,като бе намушкан и едва оцеля.После пак ще дам пример,че съм заета.

« Отговор #32 -: Ноември 29, 2013, 03:56:05 pm »
Качвам картата на американка-изнасилена на 7,на 12 и на 14 годишна възраст.Когато се омъжва на 19-приятел на съпруга и я изнасилва,а самата тя се развежда с него малко по-късно,защото се оказал перверзник.

« Отговор #33 -: Ноември 30, 2013, 05:55:39 pm »
Статия на астролога Вик де Кара за серийните убийци - http://vicdicara.wordpress.com/2010/12/08/the-astrology-of-serial-killers/.

И друг поглед върху серийния убиец Дейвид Берковиц - http://www.lightonvedicastrology.com/phpBB3_0/viewtopic.php?f=4&t=14059.

И двата материала използват ведическа астрология.

Този Тед Бънди. В статията от първия линк е публикувана негова снимка, направена около 3 години след задържането му. Експресията на лицето му - погледът в очите му и усмивката, леко накривена надясно. Това е една от 7-те универсални емоции от трудовете на Пол Екман - задоволство.
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 06:10:46 pm от Mirabella »

« Отговор #34 -: Ноември 30, 2013, 06:02:39 pm »
Не във всички карти на жертвите го има прословутия квадрат-Венера-Плутон...

« Отговор #35 -: Ноември 30, 2013, 06:11:48 pm »
Искате ли да ви дам данни, за мой познат които ми е споделял някакви неща) не е убивал и изнасилвал) но според мен има такива наклонности...Сериозено ви пиша
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #36 -: Ноември 30, 2013, 06:26:24 pm »
Ако имаш желание изпрати данните на някой от нас.Можем да качим картата му тук като предварително скрием рождените му данни...Качвам карта на американка,която е била изнасилена и също така е била жертва на сексуален тормоз от своя баща. Когато напуска дома си започва сериозна връзка и забременява,но впоследствие прави аборт.Какво бихте казали по тази карта?

« Отговор #37 -: Ноември 30, 2013, 06:31:19 pm »
Ако Слънцето изобразява бащата...какво ни говори квадрата му с Нептун? Дали не намеква,че бащата е имал психически проблеми,или че може би е бил пристрастен към наркотици или алкохол? Все неща,които биха замъглили съзнанието му...

« Отговор #38 -: Ноември 30, 2013, 06:39:03 pm »
Качвам картата на един приятел на Нерил,за който той ми сподели,че обичал да измъчва жените...емоционално. Бясната Луна в комбинация със Скорпионската Венера предполагам са "виновниците".Но лично на мен ми е повече интересно как се отразява съвпада на Луната с Уран и съвпада на Слънцето с Нептун...Струва ми се,че е голям особняк.
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 07:01:06 pm от Just_a_Dream »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #39 -: Ноември 30, 2013, 06:58:45 pm »
Марс каре сатурн-сигурно има блокирана по някакъв начин сексуалност.Постояно подтискан гняв.Съвпада на Луна с Уран,както и АС в съвпад с Уранов възел го правят буре с барут.Непредсказуем и опасен,когато загуби контрол.