Здравей Гост

Сексуалните Маниаци и Техните Жертви...

• 90 Отговора
  • 11779 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Сексуалните Маниаци и Техните Жертви...
« Отговор #60 -: Ноември 30, 2013, 10:08:57 pm »
Марая и моя бъдещ мъж е с Луна в Риби...Не разбирам кой засягам и с какво.Защо да не можем да правим обобщения? Нали така стигаме до истината? Като сравняваме,като съпоставяме.И моята Луна да беше в Риби,пак бих написала същото  :blink:

Защото няколко карти не са и не - могат да бъдат представителна извадка.
Хората се обиждат лесно тук във форума...Печелиш врагове! :blink:

п.п. Бившият ми съпруг беше новолунна риба. Имам представа...
Астрологията не заклеймява-това е идеята...Всичко е въпрос на избор!
С Това,че искам да науча повече неща ли? Не знаех,че трябва да говорим само за цветя и рози.Много повърхностно ми се струва някак...Тогава щом не може няколко карти да бъдат представителна извадка защо изобщо си правим труда да ги коментираме? Нали така се почва...От няколко карти,после ще станат повече и повече  :blink: Кой и с какво сме заклеймили? Качваме карти на съвсем неутрални хора. А насилниците дори и да чета за тях-ами те са много видове.Има хора,които насилват животни.Насилник е прекалено общо понятие.

3 или 5 карти не са онова което търсиш.
Не иде реч за цветя и рози , а за сериозно отношение...

И понеже искаш да учиш...искаш ли да ти кача 5 карти на изнасилени момичета и жени...и да ми кажеш кое е общото.
Имам такива в оята база данни...

Аз самата съм изживяла това...и Луната ми не е в риби,нито в скорпион.
Дрийм, за да се правят каквито и да било обобщения следва да се познават основните принципи в астрологията.

Дом на секса . Планета свързана с него. И всичкото това в аспект към АСЦ...и с две думи 8-ми и 5-ти в аспект с упр. на 1-ви и АСЦ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #61 -: Ноември 30, 2013, 10:13:19 pm »
Марая и моя бъдещ мъж е с Луна в Риби...Не разбирам кой засягам и с какво.Защо да не можем да правим обобщения? Нали така стигаме до истината? Като сравняваме,като съпоставяме.И моята Луна да беше в Риби,пак бих написала същото  :blink:

Защото няколко карти не са и не - могат да бъдат представителна извадка.
Хората се обиждат лесно тук във форума...Печелиш врагове! :blink:

п.п. Бившият ми съпруг беше новолунна риба. Имам представа...
Астрологията не заклеймява-това е идеята...Всичко е въпрос на избор!
С Това,че искам да науча повече неща ли? Не знаех,че трябва да говорим само за цветя и рози.Много повърхностно ми се струва някак...Тогава щом не може няколко карти да бъдат представителна извадка защо изобщо си правим труда да ги коментираме? Нали така се почва...От няколко карти,после ще станат повече и повече  :blink: Кой и с какво сме заклеймили? Качваме карти на съвсем неутрални хора. А насилниците дори и да чета за тях-ами те са много видове.Има хора,които насилват животни.Насилник е прекалено общо понятие.

3 или 5 карти не са онова което търсиш.
Не иде реч за цветя и рози , а за сериозно отношение...

И понеже искаш да учиш...искаш ли да ти кача 5 карти на изнасилени момичета и жени...и да ми кажеш кое е общото.
Имам такива в оята база данни...

Аз самата съм изживяла това...и Луната ми не е в риби,нито в скорпион.
Дрийм, за да се правят каквито и да било обобщения следва да се познават основните принципи в астрологията.

Дом на секса . Планета свързана с него. И всичкото това в аспект към АСЦ...и с две думи 8-ми и 5-ти в аспект с упр. на 1-ви и АСЦ...

Марая,права си,но ето примерно карето Марс-Плутон е споменаван за чест виновник, а дефакто не винаги присъства в тези карти.Ако желаеш може да качиш карти...Защото наистина искам да трупам опит и предполагам не само аз.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #62 -: Ноември 30, 2013, 10:17:41 pm »
Това,което написах за Луната в Риби и Скорпион изрично допълних,че е на база няколко карти и не може да се прави обобщение.Както и това,че съм Плутонианка не ме прави престъпник...нито жертва!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #63 -: Ноември 30, 2013, 10:25:17 pm »
Разбира се, нали знаеш,че принца и просяка може да са с идентични карти.

« Отговор #64 -: Ноември 30, 2013, 10:32:46 pm »
Разбира се, нали знаеш,че принца и просяка може да са с идентични карти.
И аз вчера това си мислех...

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 30, 2013, 10:32:55 pm »
Това,което написах за Луната в Риби и Скорпион изрично допълних,че е на база няколко карти и не може да се прави обобщение.Както и това,че съм Плутонианка не ме прави престъпник...нито жертва!

Нямам спомен за картата ти... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Ноември 30, 2013, 10:38:38 pm »
Ние се раждаме с основна задача избрана в натала,чрез дом,планета,аспект.
Кога се отключват и как се отключват различните събития се определя от дирекции,прогресивна луна и прогресии.
Принцът и просякът...много точно... :blink:
Затова обобщенията са неблагоразумни..и несериозни.
Общи са само принципите в астрологията.

« Отговор #67 -: Ноември 30, 2013, 10:47:36 pm »
Как да се научим ако не можем да обобщаваме? Нали знанията трябва да се сортират на някакъв принцип?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 30, 2013, 10:58:19 pm »
Как да се научим ако не можем да обобщаваме? Нали знанията трябва да се сортират на някакъв принцип?  :rolleyes:

Нищо не е по-вредно от обобщението.
Тук съм писала как при едно посещение при астролог преди години се получи кофти ситуация за астролога.

Астроложката ми погледна карта и реши,че проблеа с имането на деца при мен е факт... ;D Беше жалка картинка.Няма да казвам къде още сбърка...и колко.
Именно заради обобщението.
Всеки индивид живее при различни условия ...в различна среда. Последната е мн.важна.Ценностната система -също.
Развитието и ЕВОЛЮЦИЯТА зависят от средата и потребностите на натива.
В астрологията всичко е надграждане.
Според древните например Марс ,Сатурн са злите...,лошите планети. Според мен това е повече от смешно./ога да се аргументирам защо...по-късно или в друга тема/...,според древните карето и опозицията са лоши :blink:...според мен така както може да ти навреди един тригон и най-тежката квадратура не ..не може./Имам голям земен космически тригон..т.е. не ми липсва тази енергия/...
БАЛАНС...РАЗБИРАНЕ...ПРИЕМАНЕ ПРЕЦИЗНОСТ....

« Отговор #69 -: Ноември 30, 2013, 11:03:24 pm »

Тук съм писала как при едно посещение при астролог преди години се получи кофти ситуация за астролога.

Астроложката ми погледна карта и реши,че проблеа с имането на деца при мен е факт... ;D Беше жалка картинка.Няма да казвам къде още сбърка...и колко.
Всеки индивид живее при различни условия ...в различна среда. Последната е мн.важна.Ценностната система -също.
Според древните например Марс ,Сатурн са злите...,лошите планети. Според мен това е повече от смешно./ога да се аргументирам защо...по-късно или в друга тема/...,според древните карето и опозицията са лоши :blink:...според мен така както може да ти навреди един тригон и най-тежката квадратура не ..не може./Имам голям земен космически тригон..т.е. не ми липсва тази енергия/...
Вчера си мислех за Марс и Сатурн...Когато древните не са знаели за съществуването на Плутон предполагам са обвинявали тези двете планети.Както и когато не са знаели за Уран...с коя ли планета са свързвали астрологията...ей такива неща си мислех.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 30, 2013, 11:10:03 pm »

Вчера си мислех за Марс и Сатурн...Когато древните не са знаели за съществуването на Плутон предполагам са обвинявали тези двете планети.Както и когато не са знаели за Уран...с коя ли планета са свързвали астрологията...ей такива неща си мислех.

Няма добро и лошо-първи принцип на астрологията.Запони това от мен.
Например Марс е гнева..но той е и активност и действие и борба. Борбата за един е лоша..за друг добра.
Пример война. Нападател и нападнат ..но и двамата са в битка. За кой е лоша и за кой е добра битката?
Сатурн... ;D яснота, кристализация,последователност...отговорност. Това лошо ли е?

Говориш за Плутон и Уран...И двете планети имат принципи...без които съвремието не може.

« Отговор #71 -: Декември 01, 2013, 08:28:39 am »
Това, което споделя, може да не са всичките порочни мисли, които се въртят в главата му. Но в повърхностен разговор на обществено място би трябвало да се държи сдържано, дори възпитано. Моето предположение е, че има сериозни проблеми в изразяването на чувства и емоции поради страх от отхвърляне. Във връзките не би трябвало да му върви - кратотрайни и бурни. Комплекс за величие, вечно недоволство от постигнатото? Това е по картата на приятеля на Нерил.
Абсолютно вярно си предположила...Както и ремедеос...На 33 е и не е имал никаква сериозна приятелка...Познавате много определено...А часа на раждане ми даде супер случаино като се видяхме..Не знам, защо ама като го засякох го помолих за часа на раждане заради темата пусната от Джъст...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #72 -: Декември 01, 2013, 08:31:38 am »
Това, което споделя, може да не са всичките порочни мисли, които се въртят в главата му. Но в повърхностен разговор на обществено място би трябвало да се държи сдържано, дори възпитано. Моето предположение е, че има сериозни проблеми в изразяването на чувства и емоции поради страх от отхвърляне. Във връзките не би трябвало да му върви - кратотрайни и бурни. Комплекс за величие, вечно недоволство от постигнатото? Това е по картата на приятеля на Нерил.
Абсолютно вярно си предположила...Както и ремедеос...На 33 е и не е имал никаква сериозна приятелка...Познавате много определено...А часа на раждане ми даде супер случаино като се видяхме..Не знам, защо ама като го засякох го помолих за часа на раждане заради темата пусната от Джъст...
И двете са страхотни просто...Ремедеос и Мирабела-естествени таланти!

« Отговор #73 -: Декември 01, 2013, 08:55:55 am »
Благодаря за обратната връзка, Нерил.
Определено Ремедеос беше далеч по-точна от мен. Аз не видях очевидното. После се замислих чак. Във ведическата му карта кое е най-силно подчертано и афликтирано - каама домовете, т.е. домовете на желанието - 3-ти, 7-ми и 11-ти, афликтирани от Сатурн (подтискане) и Раху (силно, неконтролируемо желание) плюс дебилитирана Луна (в Скорпион, фиксиран знак, където емоциите могат да бъдат затруднени да текат), което също може да резултира в подтискане на емоции и чувства. Има Сатурн в 1-ви дом в съвпад с У7 Юпитер и аспектиращ 7-мия дом. А това е домът, който показва как се отнасяме към другите. Евентуално оттам може да идва жестокостта в отношението му. Луната е У11 и се намира в 3-ти заедно със Слънце и е аспектирана от Сатурн. Раху е в 11-ти дом, откъдето аспектира 7-ми и 3-ти.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #74 -: Декември 01, 2013, 09:32:47 am »
... това,че съм Плутонианка не ме прави престъпник...нито жертва!

Никога не е късно!  Шегувам се  :mellow:

Както е написала Марая ~ картата е в развитие и разгръщане през целия живот, до края му; в един момент/период излизат на сцената едни главни герои /планети и принципи/, в друг момент - други, естествено на фона основните мотиви в нея. В зависимост от активните и активиращи прогресии и транзити на тежки планети...

Възможно е човек да открие свои черти и потенциал далеч напред във времето - в смисъл на n-броя години.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #75 -: Декември 01, 2013, 02:58:41 pm »
Моля, не приписвайте на Плутон, разположен на АСЦ подобни изцепки, казвам го от 1л.ед.ч., че нали си нося Плутона там цели 50г.  :blink:
Докато разглеждах сега хороскопа на Пол Уокър, Бог да го прости!, четох за звезда, която излиза в съвпад с наталния му Уран, а именно Форамен на 21гр 50' във везни, за която пише следното:

Променлива звезда от естеството на Юпитер и Сатурн. Дава необратими психични промени, въплъщение в други форми, натрапчивост, ужасен делириум (не алкохолен). С тази мъглявина е свързана зависимостта от други хора, от медикаменти, наркотици и т.н. Често се среща при алкохолици, наркомани, също сексуални маниаци, гейове и лесбийки. Много сексуални експериментатори имат тази звезда в своя хороскоп. Особено силно се проявява по трите дома на унищожението. От медицинските нарушения дава увреждане на обонянието или алергии.
Радвам се,че си тук,Акрукс! Непременно ще прочета за тази звезда,а относно Плутона,самата астроложка,която е писала за него го носи на АЦ-то си.Въпрос на отработване  :blink:

« Отговор #76 -: Декември 01, 2013, 06:50:22 pm »
Непременно ще прочета за тази звезда,а относно Плутона,самата астроложка,която е писала за него го носи на АЦ-то си.Въпрос на отработване  :blink:
Коя е тази астроложка? За това, че може да стане жертва на сексуално насилие Ръшман е посочила квадратът между Плутон и Венера в натала на човек, независимо къде са разположени. Според мен в натала на насилника може да има квадрат на Плутон с Марс, когато енергията му не е насочена в правилна посока.
Квадрата Марс-Плутон се среща често в картите на изнасилени жени.Идеята е следната Марс като мунданен управител на 1-ви дом в квадрат с Плутон мунданен управител на 8-ми дом.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #77 -: Декември 01, 2013, 07:15:25 pm »
Бившият ми партньор е с това каре.Свръх секс. енергия и много агресивен.Но преди години,когато Сатурн направи съвпад с Марс и активира карето ,убиха баща му.Марс е в 4д.,а Плутон е У8.Тъй,че този аспект не е намесен само при секс. престъпления,а и при активиране по транзит може да засегне не само пряко,а и косвено.Та да,аспекта е червена лампа,но локализирането на проблема зависи и от др.обстоятелства в картата.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #78 -: Декември 02, 2013, 02:12:03 pm »
Замислих се сериозно  - на дъщеря ми  бельо с катинар ли да купувам?  Съвпад на критичен Марс с Плутон в 8ми дом ?!?! :o
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #79 -: Декември 02, 2013, 02:20:46 pm »
Стига бе хора,защо го свързвате само с това.Венера,Слънце ,АС,Луна и др. и те трябва да са намесени.Може да е по-сексуална ,ама за гадости само заради това..