Здравей Гост

Собствена смърт

• 10 Отговора
  • 4570 Прегледи
Собствена смърт
« -: Юли 20, 2006, 09:23:15 pm »
Сънувах, че отгоре гледам операционна маса, на която лежа разрязана и мъртва. Нямаше кръв, беше много чисто. Помещението беше просторно, но абсолютно празно.
Два месеца след този сън ми казаха, че имам порок на сърцето и трябва да бъда оперирана спешно, тъй като сърцето не е добре. До този момент въобще не знаех, че имам сърдечно заболяване.  

*

АН

Собствена смърт
« Отговор #1 -: Юли 21, 2006, 08:02:41 am »
Надявам се, сега да си добре.

Имала ли си и други предсказателни сънища?

Сънищата за по-неприятните житейски събития обикновено ги помним.

*

nkara

• *
  • 172
Собствена смърт
« Отговор #2 -: Юли 21, 2006, 10:15:49 am »
СЪЖАЛЯВАМ! :huh:  :huh:  :huh:  :(  :(  :(  :(      Толкова ми стана тъжно,че ми е трудно да кажа каквото и да е :(  :blink:  :blink:                                                                                                                                                                                                                          НАДЯВАМ СЕ ДА СИ ДОБРЕ!                            

Собствена смърт
« Отговор #3 -: Юли 21, 2006, 03:07:43 pm »
Дали някой знае как да се тълкува този сън?

Собствена смърт
« Отговор #4 -: Юли 22, 2006, 10:32:17 am »
3draveite! sania naistina e mn.vpe4etliavawt i silen,no ne e tolkova strawen. Ako ste 4eli po sanovnizite,3a smartta na san se piwat po dobri newta otkolkoto 3a svadbi,trape3i i veselbi..Smart na san e 3apo4vane na nov period na jivo,ili umira newto 3a da se rodi newto novo,srewtata s naistina umriali xora sa savsem drugi talkovania. V slu4aia mislia ,4e sania e xubavo pred3namenovanie-4istata i prostorna operazionna e 3nak ,4e vsi4ko wte mine nared s istinskata operazia! a,4e se vijdaw martva e to4no ,4e wte si napraviw ravnosmetka na jivota do tuk i ra3bira se sled operaziata wte 3apo4new NOV JIVOT,3a teb wte e novo prerajdane s novi usewtania,misli 4ustva..Ne se pritesniavai-Bog ti e i3pratil dobar 3nak,vapreki ,4e i3glejda strawno!
Jelaia ti vs.nan-nai-DOBRO!!!

Собствена смърт
« Отговор #5 -: Юли 22, 2006, 08:32:36 pm »
Благодаря на Ari Kremen за позитивното тълкуване. Това, което ми написа съм го чела. Истината е, че на мен ми направиха вече четири операции, по всяка вероятност (90%) ще се наложи да ми се направи пета. Всяка операция е по-тежка от предишната. При последната за малко не умрях. Затова, прочетеното като тълкувание в съновниците някак не се връзва с това, което ми се случва в действителност.
Благодаря на всички. Желая ви едно весело лято!  

*

АН

Собствена смърт
« Отговор #6 -: Юли 24, 2006, 12:35:55 pm »
Щеше да е по-добре и друг път да си имала предсказателни сънища, защото по-лесно щеше да се ориентираш в символиката и посланията на съня си.
Понякага операционните намеси в сънищата са съпроводени с червени цветове.
Така или иначе, чистото и просторно помещение символизира необходимост от вяра, смирение и доброта.
Може би ще е подходящо да се задели малко време за занимания с източните философии, например хатха йога, която се занимава паралелно с лечението и на физическото тяло и на духа.

Собствена смърт
« Отговор #7 -: Юли 26, 2006, 09:30:37 am »
Ан,
Благодаря за тълкуванието и съвета!

Собствена смърт
« Отговор #8 -: Август 02, 2006, 09:38:40 am »
3DRAVEI BEAR4E!
ISKRENNO SE NADIAVAM DA SI DOBRE I AKO TI SE NALOJI I 5 OPERAZIA -DA E POSLEDNA I VSI4KO DA 3AVARWI OK!!!
GOLIAMO I3PITANIE TI E I3PRATIL BOG! NO NIAMA NA4IN -TRIABVA DA GO PEODOLEEW! 3NAEW LI ,4E I A3 IMAM LEKI PROBLEMI S SARZETO I SAM 4ELA MN.NEWTA 3A DUX,DUWA,PRERAJDANIA..I T.N.OT GODINI SE 3ANIMAVAM,NO NAI-MN.ME VPE4ETLI KNIGATA NA LA3AREV"DIAGNOSTIKA NA KARMATA"!TAM NAMERIX MN.OTGOVORI KOITO ME TER3AEXA OT GODINI!TOI KA3VA ,4E VSI4KI PROBLEMI S SARZETO SA LIPSA NA LUBOV,A I DRUGADE PODOBNI PERIFRA3I SAM SREWTALA ,4E SARZETO BOLEDUVA KOGATO MU LIPSVA LUBOV ILI IMA ENERGIEN NEDOSTIG NA LUBOVTA VAV VSI4KITE FORMI.A PO NIAKOGA E SVAR3ANO I S KARMI4NI I3PLAWTANIA OT PREDIWNI JIVOTI..SIGURNO GO 3NAEW,AKO NE-OPITAI SE DA POMISLIW VARXU TOVA!
 WTE TRIABVA DA SE BORIW S TA3I GOLIAMA TRUDNOST!
WTE SE MOLIA 3A TEB!

Собствена смърт
« Отговор #9 -: Август 03, 2006, 08:31:57 am »
Ari Kremen,
Би ли имал/а възможност да ми пишеш на asya.mileva@gmail.com? Ще ми бъде приятно да се запознаем.
Лазарев съм чела и на мен ми допада с разсъжденията си. Последният път ми се случиха странни неща, бях на непознати места - събития свързани с Втората световна война. Когато му се случи нещо такова на човек в началото си мисли, че май полудява. После почва да търси отговор.

Собствена смърт
« Отговор #10 -: Август 08, 2006, 09:33:56 am »
3DRAVEI BEAR4E!
SNOWTI TI PISAX NA EMAILA,DANO SI GO POLU4ILA!
JELAIA TI VSI4KO DOBRO!