Здравей Гост

астрофактор за деца

• 8 Отговора
  • 3427 Прегледи
*

9779

• 32
астрофактор за деца
« -: Юли 25, 2006, 08:43:18 am »
Почитател съм на Ваще форуми,но не участвам защото не съм достатъчно веща в Астрологията, но ми е интересно и затова редовно ви чета.
Моля,Ви да видите астрофактори за деца на жена-18.10.1975 -21.20ч.-София
и мъж 12.06.1971-19.45ч.-Видин.
Прочетох статията тук "Децата и безплодието "и леко се притесних.
Моля Ви, вижте им картите в тази насока .Моля Ви.
Благодаря.

*

Lillie

• 30532
астрофактор за деца
« Отговор #1 -: Юли 25, 2006, 11:01:24 am »
Мисля, че няма повод за притеснение - без да гледам наталните карти на двамата го казвам.
На теория си е едно (според класическия начин на разглеждане на определени "индикации" и "лоши" констелации), на практика може да излезе нещо друго... повод за притеснение може да има при поставена вече медицинска диагноза или дългогодишни неуспешни опити, но не и нещо, което просто си го пише някъде в някой сайт :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
астрофактор за деца
« Отговор #2 -: Юли 25, 2006, 12:09:04 pm »
Много кардинална си ти... как ли се справяш с тези енергии?  :rolleyes:  :P

Предполагам, че този уранов Близнак е истинско предизвикателство за теб  ;)

П.С. Навлизаш в творческа фаза от живота си, която бележи кулминацията на един слънчево-лунен цикъл - "прогресивно пълнолуние" се нарича...

:)
« Последна редакция: Юли 25, 2006, 12:18:33 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

астрофактор за деца
« Отговор #3 -: Юли 25, 2006, 02:00:59 pm »
Така е, статии и предавания, насочващи вниманието към здравето, имат за цел превенция, а не да ни плашат :)

Пък и може би точно сега да забременееш :)  - тр.Сатурн трайно прави хубав аспект с наталната Луна, а тр.Юпитер е в точен секстил с господарката на децата в хороскопа ти :)  

*

9779

• 32
астрофактор за деца
« Отговор #4 -: Юли 25, 2006, 02:51:09 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ .
Аз съм майката на жената.
от известно време работят по въпроса,ходиха на лекари те им казаха ,че няма нищо обезпокойтелно.Но от доста години са заедно и чак сега правят опити и понеже нейната луна е в Овен ,неговия Асц.в стрелец ,а там прочетох,че тези знаци са мъжки и са един вид безплодни .Та затова ми е лекото притеснение.
Много ви благодаря,че се отзовавате много сте мили и добронамерени ,чета ви с интерес,въпреки ,че не разбирам всичко ,
Благодаря ,че Ви има.

*

9779

• 32
астрофактор за деца
« Отговор #5 -: Юли 25, 2006, 03:16:05 pm »
Отивам на презентация на японски професори от новоотриващата се "Токуда Болница  " и няма да мога да Ви отговарям .До утре.
Благодаря.

*

Lillie

• 30532
астрофактор за деца
« Отговор #6 -: Юли 25, 2006, 03:25:22 pm »
Въпросът Ви е сериозен и не е за публично обсъждане, нито пък се чувствам компетентна да отговоря. Освен ако някой от пишещите/четящи практикуващи астролози тук не се отзове...  ;)  :)

Но ако Ви интересува скромното ми мнение на аматьор, на който астрологията му е хоби, бих искала да Ви кажа следното:

- нито Луна, нито Асц или каквото и да било в "стерилен" знак все още не обричат родения на безплодие;
- дори напрегнатите аспекти с класическите планети-малефици на са достатъчни да се постави такава "диагноза";
- необходим е цялостен и детайлен анализ, изискващ висока степен на прецизност и професионализъм  /вкл. емпиричен опит/, което от своя страна поставя като задължително условие доброто познаване на медицина и анатомия.

И, конкретно, в случая с дъщеря Ви освен "Луна в стерилен знак" (в съчетание с асцендента на съпруга) има безброй други, не по-малко важни астрологични фактори, като например:

- Асцендентът й се намира в един от плодовитите знаци (Рак и Луна се свързват с майчинството, с даряване на живот, захранване, съхраняване);

- наред с плутоновата опозиция, Луната /владетел на Асц, включена е в тао-квадрат с изгряващ Марс, с който е във взаимна рецепция, и с Меркурий-Плутон/ е в съвпад с Юпитер - "принципът на разширяване и експанзия" и "големият бенефик" (влиянието му се счита за благотворно) по линията на 5/11 дом, свързвани символично с децата;

- Слънцето, което е самият "живот", също се намира в 5ти дом в аспект с Юпитер;

- Северният Лунен възел в /края на/ 5ти дом не е "поразен";

- Сатурн не ранява Луната, нито пък ключова планета-сигнификатор в картата;

- аспектите на Плутон не мисля, че задължително се свързват със затруднения по аналогиите на Луната и майчинството, все пак Плутон/Скорпион се свързва с репродуктивната функция... и т.н., за съжаление над нивото ми на компетентност е да идентифицирам евентуалната причина  :huh:

Но пък си мисля аз, че като викаме щъркела и много силно желаем дадено нещо, той рано или късно ни носи желаното... и кой знае, може да ни поднесе някоя приятна изненада ако не днес, то утре   ;)  :)
« Последна редакция: Юли 25, 2006, 03:40:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
астрофактор за деца
« Отговор #7 -: Юли 25, 2006, 03:33:49 pm »
Не разбирам много от индийска астрология, но пък ако се гледа системата на Лунни домове,  мисля, че Луната и Юпитер получават благоприятен аспект от Сатурн откъм 5ти дом, който дом символично се свързва с "деца" и "живот", което пък ме навежда на мисълта, че дечица по-рано или по-късно трябва да има...  :rolleyes:  :)

« Последна редакция: Юли 25, 2006, 03:35:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
астрофактор за деца
« Отговор #8 -: Юли 26, 2006, 10:18:01 am »