Здравей Гост

Обичате ли да пътувате?

• 18 Отговора
  • 2654 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Обичате ли да пътувате?
« -: Ноември 30, 2013, 06:44:54 pm »
Моля посочете къде се намира Луната Ви...до,знак и аспекти?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Обичате ли да пътувате?
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2013, 06:54:37 pm »
Луната по какъв начин е свързана с пътуванията? Като емоционална необходимост? Моята Луна е в Рак,в скитническия 11-ти дом.И да,обичам да пътувам.Наблизо,надалеч...няма значение! Обичам да съм навън.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2 -: Ноември 30, 2013, 07:09:11 pm »
Моля посочете къде се намира Луната Ви...до,знак и аспекти?

3дом-скорпион,съвпад Плутон и секстил Нептун-обожавам да пътувам.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2013, 07:10:24 pm »
Като чуя пътуване и... Обожавам да пътувам. Пътувам навсякъде, на близо, надалеч, в България, в чужбина. И на стоп пътувам дори, с познати, с приятели, дори и с непознати. Сигурно членувам във всички групи за пътешественици във фейсбук. Почти всеки уикенд си стягам раничката за някъде. И все ми се струва, че не пътувам толкова често, колкото ми се иска.Готова съм да си дам последните пари да поскитам някъде, вместо да си купя нещо. Луна в близнаци в 12-ти дом (У1) опозиция Уран.
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2013, 07:10:37 pm »
Луната по какъв начин е свързана с пътуванията? Като емоционална необходимост? Моята Луна е в Рак,в скитническия 11-ти дом.И да,обичам да пътувам.Наблизо,надалеч...няма значение! Обичам да съм навън.

Най-вече Луната е сигнификатор на пътуванията...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Ноември 30, 2013, 07:13:28 pm »
Мислех,че е Меркурий като мундаден У3 и Юпи за по далечните пътувания  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2013, 07:15:48 pm »
Мислех,че е Меркурий като мундаден У3 и Юпи за по далечните пътувания  :rolleyes:

Преди Меркурий е Луната...
Сигнификатор на пътуванията Луната и Меркурий.

« Отговор #7 -: Ноември 30, 2013, 07:30:44 pm »

Преди Меркурий е Луната...
Сигнификатор на пътуванията Луната и Меркурий.

Колко буквално е в моята карта твърдението по-горе! Луна и Меркурий са в съвпад, като и двете планети са управители на 9-ти дом! Луната е диспозитор на Юпитер в 9-ти, а Юпитер е съуправител на 3-ти.
Обичам да пътувам в чужбина, вероятно съм посетила повече места по света, отколкото в родината. Живяла съм в различни градове в чужбина, докато в България, само в родния си град.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2013, 09:23:12 pm »
Обожавам да пътувам, и цял живот съм имала причини и дейности свързани с пътувания. За годините си съм била на адски много места! Отдава ми се да пътувам бих казала, ама как да не е така при условие, че луната ми е в Близнаци - 4ти дом в 6ти градус, прави съвпад на Венера, квадрат на Марс, тригон към Юпитер, квадрат на Сатурн, опозиция на МЦ и тригон към АЦ.

Според мен се дължи на знака в който е Луната ми и тригона към Юпитер. Не веднъж съм казала, че не отчитам 4ти дом в пизнаци, въпреки че и Луната и Венера са ми там

Имам Рак в Мерк, чувства се добре предвид, че Луната е в Близнаци... Мерка е ретро обаче.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #9 -: Декември 01, 2013, 03:17:02 pm »
Акрукс,този подпис нов ли е :PСамо искам да отбележа,че и в някой шопски села се раждат Великани,един ,от тях,пред който се покланям и лично съм се докосвала е Рангел Вълчанов.Благословена да е земята в/у която е проплакал.Поклон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Декември 01, 2013, 03:19:26 pm »
КЪСИ И ДЪЛГИ ПЪТУВАНИЯ
Естествени сигнификатори на промяната, нестабилността, движението и пътуването са Луната и Меркурий. Марс представя движението и активността, а Уран предизвиква ненадейни промени и действия. Сатурн се изявява като спирачка на движението. Нептун определя пътуване по вода, а Уран - със самолет, електрожелезници, автомобили. Юпитер осигурява благоприятните условия при пътуване.
Знаци за пътуване са близнаци и стрелец.

http://www.anesway.info/out/ank_temi.htm

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #11 -: Декември 01, 2013, 03:27:27 pm »
Чак сега го забелязах,

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Декември 01, 2013, 03:57:41 pm »
Естествени сигнификатори на промяната, нестабилността, движението и пътуването са Луната и Меркурий

http://www.anesway.info/out/ank_temi.htm
Ако е на въпрос, същият автор е посочил Луната, че показва финансови колебания в картата на родения.
Иначе в добавка към цитираната от теб извадка от същия сайт:
3. Склонност към пътуване:
Сигнификаторите на пътуването да са поставени в 1-ви и 10-ти дом. Още по-силна е склонността, ако сигнификаторите са в домовете 3-ти и 9-ти и в знаците за пътуване.
Кардиналните и подвижните знаци са най-показателни. Когато неподвижни знаци заемат 3-ти и 9-ти дом, пътуванията ще се случват рядко или ще бъдат с някаква определена цел. Също роденият може да пътува за дълъг период от време (на гурбет).
Ако в 9-ти дом знакът е воден и там присъствуват сигнификатори на пътуването, то те предсказват пътуване по вода.
Пътуване по море често се посочва, когато Луната е в съвпад с Нептун във воден знак.
Луна в съвпад с Меркурий или Уран, като съвпадът може да не е в близнаци или стрелец, показват влечение към пътуване.
Многобройни пътувания се предсказват, когато Луната е в 3-ти дом, в добър аспект с Уран.

Да..и е така.
Луната преминава през няколко фази и се свързва с колебанието наистина.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #13 -: Декември 01, 2013, 04:04:11 pm »
Обичам да пътувам,тогава се чувствам жива,все едно пия живителен еликсир. Луна в 3д-риби опозе Меркюри,широк секстил Юпи,куинк.марс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Декември 01, 2013, 05:03:46 pm »
Луна в телец на к6.
Меркурий в стрелец в 1-ви дом.
Упр. на 3-ти Уран  в 10-ти/спред модерните/..или Сатурн според класиците в 3-ти... упр. на 9-ти Слънце.

Пътувала съм на много места по света.Била съм в Америка, Индонезия,Дубай..по острови и почти цяла Европа.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #15 -: Декември 02, 2013, 08:49:25 am »
Нормално е да обичам да пътувам... ;D
Луна в трети дом в Рак секстил сатурн 5 дом, тригон Уран в7 дом, квадратура Плутон 6 домр квинконс Нетун 8 дом.
Мерка ми е в Овен 12 дом мажорно неаспектиранлПрави само два квадрата и половина с Марс в 5 и Уран.Аа.... имам и Венера в Близнаци.

Въпреки ,че съм в майчинство не спираме да пътуваме с малчо насам натам.Той даже си го носи в хороскопа-Стрелец, Ац в Близнаци и ретро Юпитер в съвпад Ац. :-[

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #16 -: Декември 02, 2013, 08:59:13 am »
И аз съм голям фен на пътуванията. Даже като ме питат какво ми е хобито, казвам - да пътувам ;D

Овнешката ми Луна (У3) е в 11 дом и участва в голям огнен тригон с Марс (У12) и Нептун (У11).

Асцендент Близнаци.
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 10:25:00 am от Love-me »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #17 -: Декември 02, 2013, 10:21:49 am »
Много обичам да пътувам! Обичам и да шофирам :) Не ми пречи да карам 6-7-8-9 часа .. приятно ми е:) всяко едно пътуване ми е супер приключение:)

асц. стрелец , луна съвпад мерк в стрелец, в 1ви дом , тригон към юпитер в лъв, в 9ти :) имам и марс в близнаци
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Декември 02, 2013, 02:16:14 pm »
Аз само за това живея - обиколила съм надлъж и нашир земното кълбо.Само в Австралия не съм била.Всичко спечелено в моето семейство се влага в пътешествия.
Асц.Близнаци Луна упр на 3ти дом в Дева в 4ти дом,СЛВ в 9ти дом.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак