Здравей Гост

Криза в църквата.От осана до разпни го.

• 18 Отговора
  • 2178 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Криза в църквата.От осана до разпни го.
« -: Ноември 30, 2013, 08:24:03 pm »
Края на една илюзия...От осана до разпни го! БПЦ...
Скандала е факт.
Кое провокира скандала?
Попове си вадят атрибутите в интернет...,а проповядват благочестие...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Криза в църквата.От осана до разпни го.
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2013, 08:53:58 pm »
Време беше,тук конфликта и разрушението беше необходим.Трябва разчистване.От денят,в който големият воден тригон отнесеВарненският митрополит Кирил на среща с Шефа му,бе ясно че се размътиха водите на БПЦ.Владиката имаше Сатурнов и Юпитеров възврат точно,ама точно тогава.Буквално се възнесе към Бог.
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 09:01:55 pm от remedeos »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2013, 09:09:21 pm »
Църковната власт е безпърдонна и безапелационна.
Но на мен ми се струва обречена още от ингреса на Уран в Овен.
Догмата е заела целия ни живот...и църквата в това число.
Какво правим когато вярата е подложена на изпитание? :-\ :rolleyes:
И въобще защо се случва всичко това?
"Фарисейте"превзеха храмовете..,ежедневието...

« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 09:32:16 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2013, 09:39:47 pm »
Е ,аз казах за България,а иначе в световен план не може да няма значение ингреса на Нептун в риби.Много мъртви риби и гнус взеха да изскачат из много християнски църкви.Не ,мисля че господаря на океаните би живял сред мърша в блатни води при завръщането си у дома-в знака Риби.Но аз не разбирам от мунадна,тъй че..

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2013, 10:47:54 pm »
Толкова мърсотия и алчност има и там...,че е и на Нептун явно му е омръзнало... ;D
Въпроса е как един доказан первезен чикиджия може да проповядва и да бъде в лоното не на коя и да е обител..,а на Троянския манастир.
Да паднат толкова ниско,че да се саморазправят...,да се избиват...и да БОГОХУЛСТВАТ... :rolleyes:
Юпитер е ретро...Нептун също.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5 -: Декември 01, 2013, 11:01:19 pm »

« Отговор #6 -: Декември 02, 2013, 11:35:19 am »
Макар да ненавиждам гейовете, за този поп ми е жал. Млад човек, а го и ще го закопаят тотално. Тезата ми е че не може дъртите попове да не са знаели какъв му е случаят и уж всички знаели, ама какво направили...НИЩО...
Според мен рибата се вмирисва от към главата и не е нужно да се съди така постъпката на този човек.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Декември 02, 2013, 12:00:20 pm »
Няма да се учудя, ако и сред маститите дърти попове има извратеняци. Църквата като институтция отдавна е прогнила отвсякъде, същата борба за власт като в политиката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Декември 02, 2013, 12:02:05 pm »
Aми точно това твърдя и аз. Но за това момче ми е жал че отнесе всичката пумия, заради други
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Декември 02, 2013, 12:06:39 pm »
Нериле, винаги дребните рибки отнасят, големите продължават да лапат... докато не се възнесат. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Декември 02, 2013, 12:08:46 pm »
Така си е....

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #11 -: Декември 02, 2013, 12:32:10 pm »
— Какво ще кажеш за изкуството? — попита тя.
— То е болест.
— А любовта?
— Илюзия.
— А религията?
— Моден заместител на вярата.
— Ти си скептик.
— Не съм. Скептицизмът е началото на вярата.
— Какъв си тогава?
— Да определиш, значи да ограничиш.

Портретът на Дориан Грай
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #12 -: Декември 02, 2013, 12:37:04 pm »
Този цитат от книгата написана от гениален гей(О.Уайлд) какво искаш да кажеш...?
До колкото си спомням в тази книга ставаше на въпрос за един  портрет който остаряваше, а този беше вечно млад за разлика от портрета...Не разбирам наистина какво се цели с този цитат..:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #13 -: Декември 02, 2013, 01:57:24 pm »
То ,ако беше само той с миро да го помажеш,но все повече заприличва на името на розата в ЗД лайф.Периодично излизаше инфо за безчинства и в Бачковския,Кръст.гора,Рилския,Гложенския..Безнадеждна мисия..А все още има и истински духовници.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #14 -: Декември 02, 2013, 04:07:36 pm »
Този цитат от книгата написана от гениален гей(О.Уайлд) какво искаш да кажеш...?
До колкото си спомням в тази книга ставаше на въпрос за един  портрет който остаряваше, а този беше вечно млад за разлика от портрета...Не разбирам наистина какво се цели с този цитат..:)
че за мен църквата няма нищо общо с вярата  :blink:
не случайно много неща са забранени от църквата, които ги пише в библията ...и едно от тях е астрологията. Важно е какъв е човек от вътре и лично аз като ходя на църква не се моля за здраве на поповете, а на нещо много по - голямо и силно от тях, отивам там и заставам преди иконата не пред свещеника ;)
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 04:12:18 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #15 -: Декември 02, 2013, 04:12:20 pm »
В библията отричат всички форми на врачуване и предсказване на бъдещето...

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #16 -: Декември 02, 2013, 04:14:53 pm »
тук мога да поспоря с теб, защото бях почнала курс по астрология в Бялото братсТво, които се оповават на библията...и се говори на тази тема библия астрология, но сега нямам време да пиша ... ако потърсиш и в интернет пише много неща, свързани с тази тема :)

« Отговор #17 -: Декември 02, 2013, 04:16:00 pm »
тук мога да поспоря с теб, защото бях почнала курс по астрология в Бялото братсТво, които се оповават на библията...и се говори на тази тема библия астрология, но сега нямам време да пиша ... ако потърсиш и в интернет пише много неща, свързани с тази тема :)
Бялото братство не е ли секта, мисля забранена в Русия....?

« Отговор #18 -: Декември 02, 2013, 10:07:48 pm »

Обикновено се цитира Второзаконие 18:10–11. Малко ми е чудно, но в превода от 1940 г. се споменава конкретно и "астролог", в руските и английските преводи (KJV) — не. Не съм срещал положително настроен към астрологията свещеник. Някои много обичат да търсят под вола теле — от една дума правят невероятни изводи (пример). Дъновистите (= Бялото братство?) тук са считани за еретици от православната църква.