Обаче какво забелязах, като че ли един и същи сценарий върви. 
Миналата година в Б-я като се сменяше властта, също тръгнаха приказки, че Резервният фонд е изпразнен, за няколко милиарда изчезнали пари ставаше въпрос, ако не ме лъже паметта... И сега новата самоизбрала се власт в Украйна твърди, че хазната е празна. Не е изключено да са прави, не го оспорвам.
Но забелязах, че винаги новите управляващи твърдят колко са откраднали тези преди тях. Същият сценарий се разиграва и със следващото правителство. 
Да, повтаря се. Има 2 варианта - 1. старите да са обрали хазната и наистина да няма пари и 2. парите да са налични, да се обявят за изчезнали и новите да си ги свият. Неприятното е, че и двата варианта водят до кредит от МВФ, което си е по-голямо заробване от Руски чадър.
Но да, съгласна съм с теб и Марая. Според мен на 25 май Крим ще гласува за по-голяма автономия и ще се откъснат от Украйна.
Тези дни влизам в украински форуми. Неприятното е, че хората разчитат на Сорос да ги спаси, радват се, че ще са далеч от Русия, но не виждат какво става с нас, например. Това, че ние имаме работа и доходи, не означава, че всички от хората тук са като нас, напротив, едва свързват двата края.