Здравей Гост

Психология на ранният и бърз успех(финансов) в натала

• 62 Отговора
  • 8644 Прегледи
Темата на мен лично ми е интересна. Всички знаем, за успехите на хора не навършили 30 и вече света е в краката им. Да, де ама в последствие успяват ли да го запазят или се провалят поради ранното "избухване". Нож с две остриета ли е?
Бих могъл да дам за пример Джордън Белфърд или т. нар" Вълк от Уолстрийт"- момче от бедно еврейско семейство достигнал с компанията си Стратън Оукман до върховете на Улицата.
Ако се сещате за примери и може да качите данните на "Вълка"...Действаите, пак казвам ако темата ви е интересна
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Re: Психология на ранният и бърз успех(финансов) в натала
« Отговор #1 -: Декември 04, 2013, 02:32:56 pm »
За богатство търсим аспект между Юпитер и Плутон,между Венера и Юпитер...Положителни аспекти...Изключение правят само аспектите с Юпитер.Късмет носят дори и квадратите понякога  :P Ще добавя и ъглово Слънце,Ъглов Юпитер и Плутон във 2-ри дом.Макар,че моя не ми е донесъл пари все още.Сигурно е някъв злобар  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2 -: Декември 04, 2013, 02:40:03 pm »
Ами не ти носи, защото ти не си меркантилна и да си болно амбициозна по скоро. Джъст, за ранен успех става дума- според мен до 30 годишнина се има за сравнително ранен успех...Кои са аспектите?Можеш ли да качиш данните на Дж. Белфърд, плс...:)
Ми то на мен Стелиума ми е от Венера и ЮПИтер, мда де ама не съм мулти милионнер...Болка за умиране..хахахах...Тоя Сатурн във 2ри май нещо прецаква постата гадта ниедна...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #3 -: Декември 04, 2013, 02:44:06 pm »
Да разграничим ли децата звезди от шоубизнеса?М.Джексън,М.Кълкин,Д.Баримор,Лиз Тейлър..Ранния успех има материален еквивалент,обаче тежки псих. последствия.Или ще се обсъждат др. типажи..?

« Отговор #4 -: Декември 04, 2013, 02:45:12 pm »
Ами не ти носи, защото ти не си меркантилна и да си болно амбициозна по скоро. Джъст, за ранен успех става дума- според мен до 30 годишнина се има за сравнително ранен успех...Кои са аспектите?Можеш ли да качиш данните на Дж. Белфърд, плс...:)
Ми то на мен Стелиума ми е от Венера и ЮПИтер, мда де ама не съм мулти милионнер...Болка за умиране..хахахах...Тоя Сатурн във 2ри май нещо прецаква постата гадта ниедна...
Ще му потърся картата,но преди това ще ти кажа че при създателя на Фейсбук,който е въшлясал от пари съвсем млад има тригон Венера-Юпитер  :blink:

« Отговор #5 -: Декември 04, 2013, 02:47:24 pm »
Според мен за бърз успех би трябвало да е намесен и Уран...Мейл, дано финансовият успех те споходи по рано..:)
Преди бях пуснал тема за престъпниците и политиците и на всички им бе силно застъпен 4ти дом( както всички се убедиха), а не 12ти както предполагах аз самият.
Да разграничим ли децата звезди от шоубизнеса?М.Джексън,М.Кълкин,Д.Баримор,Лиз Тейлър..Ранния успех има материален еквивалент,обаче тежки псих. последствия.Или ще се обсъждат др. типажи..?
Разбра ме правилно...точно това ми е интересно, ранният успех дар или наказание е?
Всеки ще каже зависи от гледната точка, но едва ли е така..Посочените от теб са добър пример, дай ако се сещаш и за хора от бизнеса...
Ще му потърся картата,но преди това ще ти кажа че при създателя на Фейсбук,който е въшлясал от пари съвсем млад има тригон Венера-Юпитер  :blink:
Имаш ли му натала на този човечец?

« Отговор #6 -: Декември 04, 2013, 02:48:53 pm »
Няма час на раждане за съжаление...Но той аспекта си остава понеже се запазва в рамките на едно денонощие  :blink: И на твоя пич не мога да му намеря картата...

« Отговор #7 -: Декември 04, 2013, 02:51:02 pm »
На Джей Гулд можеш ли да пробваш, моля те. Тоя е бил известен измамник на Уолстрийт

« Отговор #8 -: Декември 04, 2013, 02:51:58 pm »
Ето на Бил Гейтс картата...Виждаме и прословутия аспект-Венера-Юпитер  :blink: Плутон и Юпитер във 2-ри дом  :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #9 -: Декември 04, 2013, 02:53:13 pm »
Ми, моят стелиум Слънце, Венера и Юпитер е в Телец и то ъглов, в 7-ми дом

тук, във форума ме светнаха, че имало и градус на милионерите и той бил 29` на Рак - те, точно там си имам Марс...

МС ми е в секстил с Плутон; и както казват: най-доброто предстои  :mellow:

По темата: за толкова ранен /финансов/ успех си мисля, че е редно да търсим Юпитер/Уран и Плутон във връзка със Слънцето и/или Асцендента.

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #10 -: Декември 04, 2013, 02:55:40 pm »
А това е картата на Джей Гуулд...Отново аспект Венера-Юпитер,които са квадратирани от Плутон

« Отговор #11 -: Декември 04, 2013, 02:57:19 pm »
Ето на Бил Гейтс картата...Виждаме и прословутия аспект-Венера-Юпитер  :blink: Плутон и Юпитер във 2-ри дом  :blink:
Мдам, ама виж Уранката на Асцто как е кацнала...и прави квадрат със Слънцето...И Венера и Плуто са дъ сейм в квадрат...Мдам..
Ванила, какъв е тоя градус на милионерите? Странно...

« Отговор #12 -: Декември 04, 2013, 02:59:30 pm »
Мдам, ама виж Уранката на Асцто как е кацнала...и прави квадрат със Слънцето...И Венера и Плуто са дъ сейм в квадрат...Мдам..
Ванила, какъв е тоя градус на милионерите? Странно...
Тва е Меркурий  :P

« Отговор #13 -: Декември 04, 2013, 03:01:29 pm »
Има и градус на банкрута-29 градуса в Телец  :P

« Отговор #14 -: Декември 04, 2013, 03:02:06 pm »
Джон Лоу можеш ли да изнамриш...?
Много голям изрод, а Дж. Гуулд с това слънце в 12ти виж какви аспекти...Истински престъпник в душата си...
За Били Хлапето бе еййй..:)))

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #15 -: Декември 04, 2013, 03:03:25 pm »
И кво сега, аз като имам Венера тригон Юпитер, ще ставам ли богата.

Юпитер е доста добре аспектиран, да бъда честна. Прави тригон на Луна, Венера и АЦ.

Заинтриговахте ме с тази тема, казвали са ми на няколко пъти, че имам хубава натална карта, но дали е било заради тези аспекти на Юпитер. Макар, че той моя Юпитер е в 8ми във Везни..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #16 -: Декември 04, 2013, 03:05:25 pm »

Юпитер е доста добре аспектиран, да бъда честна. Прави тригон на Луна, Венера и АЦ.

Заинтриговахте ме с тази тема, казвали са ми на няколко пъти, че имам хубава натална карта, но дали е било заради тези аспекти на Юпитер. Макар, че той моя Юпитер е в 8ми във Везни..
Юпитер в 8-ми би трябвало да даде наследство или да показва богат партньор  :P

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #17 -: Декември 04, 2013, 03:07:29 pm »
Майкъл Джексън

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #18 -: Декември 04, 2013, 03:07:36 pm »

Юпитер в 8-ми би трябвало да даде наследство или да показва богат партньор  :P

Богат партньор ще да е, те все такива ми се лепят...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #19 -: Декември 04, 2013, 03:10:20 pm »
Джъстин Бийбър 19 г., -110 млн.

Уилоу Смит, 12 г. - 4.4 млн. долара

Джейдън Смит, 15 г. - 5.5 млн. долара

Хари Сътайлс, 19 г. - 8 млн. долара

Лиам Пейн, 19 г. - 8 млн. долара

Ниал Хоран, 19 г. - 8 млн. долара

Абигейл Брселин, 17 г. - 12 млн. долара

Ангъс Джоунс, 19 г. - 15 млн. долара

Дакота Фанинг, 19 г. - 16 млн. долара

Това е успех... ;D

Качете карти...интересно е да се разгледат.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците