Здравей Гост

Младежкия вид и астрологическите му предпоставки

• 151 Отговора
  • 22926 Прегледи
Re: Младежкия вид и астрологическите му предпоставки
« Отговор #40 -: Декември 05, 2013, 11:02:01 pm »
Аз пак ще се включа този път с моята карта .Даже в автобуса ми дават ученически билет не се шегувам на 38 съм а не изглеждам на повече  от 25, Не е от ген 100% просто излъчване не знам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #41 -: Декември 06, 2013, 06:50:43 am »
Аз , на този етап от живота си младея :-[
42 години съм.
Отдавам го на АС лъв и на слънце риби.Нептун тригон АС. :-\Имам чувството ,че поведението ми е малко детинско.Не в лошия смисъл ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #42 -: Декември 06, 2013, 08:17:32 am »
Познавам и мъж и жена с ъс Сатурн на АЦ и двамата са младолики, имат детски лица. :blink:
Отдавна никой не ми вика госпожице, а съм на 33.... ;D
 Венера в Близнаци квадрат Сатурн имам  и Луната в секстил АЦ и Сатурн тригон АЦ.

*

zuzi

• 38
« Отговор #43 -: Декември 06, 2013, 11:01:42 am »
За мен Меркурий в съвпад с АЦ дава младежкия вид. Имам АЦ везни и съвпад на Меркурий и Венера с АЦ. Приемат ме за приятелка на дъщеря ми, която е на 18г. При всички случаи е замесен Меркурий или Меркуриев знак на АЦ, Сатурн дава слабо телосложение,но не и младежко излъчване според мен.

« Отговор #44 -: Декември 06, 2013, 12:08:01 pm »
Аз съм с АЦ Везни,Упр.Венера е в съвпад с Меркурий,ако както казват и Сатурн е замесен-има секстил към АЦ,ако отчетем и Марс...това е най-силната ми планета.../енергичност/...мисля,че са достатъчни предпоставки за младежко излъчване,но мисля,че е и генетично заложено.Аз съм на 35г,но ме мислят за сестра на дъщеря ми-тя е на 11г. :blink:

« Отговор #45 -: Декември 06, 2013, 02:01:25 pm »
Близнашки акцент, особено Луна в близнаци, дава младежко излъчване.
Приятелетят ми е със съвпад луна и мерк в близнаци в секстил с венера в лъв,определено не изглежда младолик ,тъй като е на 19 ,а вече има дълбоки бръчки на челото..аз сам на 22 ,когато бях по-малка не ми искаха лична карта по дискотеки понеже изглеждах доста по-голяма...а сега ми искат навсякъде,дори като им покажа личната ми карта се  :)) аз съм с асц водолей и сатур в 12 съвпад асц..склонна съм да вярвам ,че знака козирог или неговият управител влияя на младежкия вид ,тъй като и майка ми има  същият сатурн съвпад асц и изглежда много по млада,баба ми и една от най-добрите ми приятелки са зодия козирог със стелиум в козирог една от планетите е венера..баба ми изглежда много по млада и има едно прекрасно сияйно излъчване ,а споменатата от мен приятелка с годините колкото повече пораства толкова по-красива и млада изглежда..за това лично според мен козирог или сатурт придава с годините младежки вид :))) може би ако е намесен мерк не визуално ами самото поведение и разсъждение на човек ще е по детински ,може и да греша ,тъй като братовчед ми е изявен близнак ,на 32 е държи се като на 17 :Д винаги се е бил такъв визуално го определям на възрастта му но постъпките му ,начинът му на говорене действията  му са по детински в добрия смисъл на думата :-[
« Последна редакция: Декември 06, 2013, 02:12:37 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #46 -: Декември 06, 2013, 02:16:41 pm »
Аз пак ще се включа този път с моята карта .Даже в автобуса ми дават ученически билет не се шегувам на 38 съм а не изглеждам на повече  от 25, Не е от ген 100% просто излъчване не знам.
Сатурн в 1-ви дом,а Луната (У на АЦ) е в мунданен дом на Козирога  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #47 -: Декември 07, 2013, 12:18:40 pm »
Не съм прочела сериозно темата, но много пъти съм мислила защо някои младеят а други стареят. Почти съм сигурна, че мерка има пръст, но искам да ви питам нещо което винаги ми е било загадка, очите, те имат отношение към слънце и луна, но холивудските гримьори подмладяват, но трудно състаряват заради очите. Интересни ми са вашите мнения, имам и свои но после.

« Отговор #48 -: Декември 07, 2013, 12:34:20 pm »
Очите на някои от възрастните хора изглеждат по-мътни...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #49 -: Декември 07, 2013, 04:43:32 pm »
аз на колко години ви изглеждам? /за който не знае/
няма да се обидя ако ... познаете   :rolleyes:

« Последна редакция: Декември 08, 2013, 12:00:17 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #50 -: Декември 07, 2013, 06:00:51 pm »
Хм.... 35 някъде, не знам. Ама аз не мога да познавам възрасти, де.  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #51 -: Декември 07, 2013, 06:18:43 pm »
Около 40 плюс минус 1 година...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #52 -: Декември 07, 2013, 06:41:39 pm »
По снимка трудно може да се определят години. В един и същи ден на един  и същи човек може да се направят снимки, на едни от които които той изглежда много млад, а на другите - много по-стар от действителната си възраст. Зависи от светлината и още куп неща, да не изброявам, че форумът  е по астрология, а не по фотография!:) Моите набюдения са, че Венера в Козирог и при мъжете, и при жените действително дава младежко излъчване. Имам познат, който е прехвърлил 55 г., а има само няколко бели косъма, младежка фигура,равни бели зъби - изобщо максимум 35 можеш да му дадеш и то 35, ама на хубав мъж!:) Но спортува редовно, не пуши, вегетарианец е, изобщо обрекъл се е на здравословния начин на живот. Ако трябва да бъдем честни, преценките трябва да се правят сутрин преди гримиране и по бельо, да не кажа натюр, че и бельото понякога прикрива дефекти вследствие на възрастта!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Декември 07, 2013, 06:44:42 pm »
Ася, имам позната с Венера в Козирог, на 56 е и изглежда на 60 от няколко години  :unsure:

Майка ми и баща ми са с АЦ Дева. За баща ми мои приятели се учудват като го видят, питат ме на колко са били нашите, като са ме родили. Аз, за съжаление, съм с АЦ Везни и Венера в Телец. Мога да се надявам от добре разположения У на АЦ, но Мерка ми е малко в Риби и е позападнал  :P Та, остава да се надявам на гена... Свекърва ми също младее, тя е Слънчева Дева, за АЦ не знам.

Мисля, че си отговарям на годините.
« Последна редакция: Декември 07, 2013, 06:48:56 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #54 -: Декември 07, 2013, 06:58:08 pm »
Ася, имам позната с Венера в Козирог, на 56 е и изглежда на 60 от няколко години  :unsure:

Майка ми и баща ми са с АЦ Дева. За баща ми мои приятели се учудват като го видят, питат ме на колко са били нашите, като са ме родили. Аз, за съжаление, съм с АЦ Везни и Венера в Телец. Мога да се надявам от добре разположения У на АЦ, но Мерка ми е малко в Риби и е позападнал  :P Та, остава да се надявам на гена... Свекърва ми също младее, тя е Слънчева Дева, за АЦ не знам.

Мисля, че си отговарям на годините.

Споделям мои наблюдения, но статистика не съм правила. Според мен това, как изглеждаш, е комбинация от ген и начин на живот, но има и  изключения, разбира се. При всички случай щастливият човек изглежда по-млад от колкото е. Наблюденията ми са, че щастливо влюбените са най-красиви, особено в периода на свалката! Може би затова Венера все търсим и Меркурий  - Дева, Близнаци, Асц и МЦ!:)

« Отговор #55 -: Декември 07, 2013, 07:01:18 pm »
Ася според мен трябва да се пие, пуши и не се отразява на външният вид...Аз съм 34ти коридор, ама ме ласкаят казвайки ми истината че не изглеждам на толкова...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Декември 07, 2013, 07:04:13 pm »
Лъвско първодомно Слънце.... защо и аз не мога да съм така самоуверена и със самочувствие като теб  ;D Ми все чакам други да ме похвалят. Всъщност, знам защо, де.

А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #57 -: Декември 07, 2013, 07:06:25 pm »
По снимка трудно може да се определят години. В един и същи ден на един  и същи човек може да се направят снимки, на едни от които които той изглежда много млад, а на другите - много по-стар от действителната си възраст. Зависи от светлината и още куп неща, да не изброявам, че форумът  е по астрология, а не по фотография!:) .....
форумът и "икрено и лично" не е , но се налага понякога да прочетем доста лични неща докато стигнем до астрологията  ;)

принципно в реалността никой не ми вярва, че имам 17 годишна дъщеря, защото съм изглеждала по-млада. така ми казват, аз не мога да се преценя, все мисля, че е от куртоазия и реших да се порбвам с непознати по снимка. пък и прочетох тук, че асц рак , луна в близнаци и меркурий на мц, каквито аз имам,  давали младежки вид.

п.с. на 39 г. съм
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #58 -: Декември 07, 2013, 07:07:42 pm »
Лъвско първодомно Слънце.... защо и аз не мога да съм така самоуверена и със самочувствие като теб  ;D Ми все чакам други да ме похвалят. Всъщност, знам защо, де.
АЗ лично съм те хвалил, частно и публично...искаш ли да продължа или да спра...:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #59 -: Декември 07, 2013, 07:09:53 pm »
АЗ лично съм те хвалил, частно и публично...искаш ли да продължа или да спра...:)

Не, не спирай, защо даваш само тези два варианта? Питай да забързам ли темпото, да го забавя ли.... Мъже, все трябва  да ги учиш как да се движат  :25:

А Шопенхауер