По снимка трудно може да се определят години. В един и същи ден на един и същи човек може да се направят снимки, на едни от които които той изглежда много млад, а на другите - много по-стар от действителната си възраст. Зависи от светлината и още куп неща, да не изброявам, че форумът е по астрология, а не по фотография!
.....
форумът и "икрено и лично" не е , но се налага понякога да прочетем доста лични неща докато стигнем до астрологията 
принципно в реалността никой не ми вярва, че имам 17 годишна дъщеря, защото съм изглеждала по-млада. така ми казват, аз не мога да се преценя, все мисля, че е от куртоазия и реших да се порбвам с непознати по снимка. пък и прочетох тук, че асц рак , луна в близнаци и меркурий на мц, каквито аз имам, давали младежки вид.
п.с. на 39 г. съм
Ъгловите домове не е като да не са важни, нещо повече и напротив-най-важни са.
Та, при теб на ъгъл е аспектът/предизвикателен/ меркурий-уран. Тогава-какво-ами това-меркурий си е младенчески винаги, а уран е-неочакван. На първа взгляда хората виждат в теб ъгловите неща,планети .../имаше тема по АСц.....т.н./
Отделно, ако се постараеш, по уран, даже съвсем неочаквано ще те възприемат, няма да знаят какво да мислят, или -ще се изненадват.
Уран е свързан с бъдещето, с нетрадиционното творческо-революционно, но човешко и хуманно. Слънцето ти е фиксирано и противоречиво на урановата природа. Ти си жена обаче, не си само слънцето.
Това, което другите виждат чрез опозицията 10/4 ,вероятно е част от бъдещия ти път.