Здравей Гост

Младежкия вид и астрологическите му предпоставки

• 151 Отговора
  • 22918 Прегледи
Re: Младежкия вид и астрологическите му предпоставки
« Отговор #60 -: Декември 07, 2013, 07:12:06 pm »
Ох подклаждаш бистмастера в мен...:)
А за темпото...Ми зависи с какви очи ме гледаш по това разбирам..:)..И не само де..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #61 -: Декември 07, 2013, 07:22:36 pm »
Ася според мен трябва да се пие, пуши и не се отразява на външният вид...Аз съм 34ти коридор, ама ме ласкаят казвайки ми истината че не изглеждам на толкова...:)

Пуши, пий, не спортувай, не се движи и ще видим как ще изглеждаш след 10 години. Лошо няма да се пие и пуши от време на време, въпросът е в мярката. По принцип сметката се плаща след 40-те! Бъди готин и след 50 и тогава ще те призная!:) Аз имам дъщеря на 27 години и всички мислят, че сме приятелки!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #62 -: Декември 07, 2013, 10:26:41 pm »
По снимка трудно може да се определят години. В един и същи ден на един  и същи човек може да се направят снимки, на едни от които които той изглежда много млад, а на другите - много по-стар от действителната си възраст. Зависи от светлината и още куп неща, да не изброявам, че форумът  е по астрология, а не по фотография!:) .....
форумът и "икрено и лично" не е , но се налага понякога да прочетем доста лични неща докато стигнем до астрологията  ;)

принципно в реалността никой не ми вярва, че имам 17 годишна дъщеря, защото съм изглеждала по-млада. така ми казват, аз не мога да се преценя, все мисля, че е от куртоазия и реших да се порбвам с непознати по снимка. пък и прочетох тук, че асц рак , луна в близнаци и меркурий на мц, каквито аз имам,  давали младежки вид.

п.с. на 39 г. съм
Ъгловите домове не е като да не са важни, нещо повече и напротив-най-важни са.
Та, при теб на ъгъл е аспектът/предизвикателен/ меркурий-уран. Тогава-какво-ами това-меркурий си е младенчески винаги, а уран е-неочакван. На първа взгляда хората виждат в теб ъгловите неща,планети .../имаше тема по АСц.....т.н./
Отделно, ако се постараеш, по уран, даже съвсем неочаквано ще те възприемат, няма да знаят какво  да мислят, или -ще се изненадват.
Уран е свързан с бъдещето, с нетрадиционното творческо-революционно, но човешко и хуманно. Слънцето ти е фиксирано и противоречиво на урановата природа. Ти си жена обаче, не си само слънцето.
Това, което другите виждат чрез опозицията 10/4 ,вероятно е част от бъдещия ти път.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #63 -: Декември 07, 2013, 10:40:24 pm »
благодаря, енигма. не се бях замислила за опозицията на меркурий с уран- интересно тълкувание даваш, ще го запомня.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #64 -: Декември 07, 2013, 11:08:38 pm »
Абе в тая тема как стана така, че всички пишещи се оказаха кой от кой по-младолик..  ;D Един не каза обратното значи ейй..

« Отговор #65 -: Декември 07, 2013, 11:39:14 pm »

Абе в тая тема как стана така, че всички пишещи се оказаха кой от кой по-младолик..  ;D Един не каза обратното значи ейй..

еми такава е темата бе фрея не обратното, та затова така :blink:

« Отговор #66 -: Декември 08, 2013, 09:35:50 am »

Аз съм изключение-това лято един роднина ме обиди  и скоро няма да го забравя.Изглеждала съм на плюс 5-6 години,от действителната ми възраст. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Декември 08, 2013, 11:05:52 am »
Djukaef, твоето не е само младежко излъчване, а класическа красота, ако снимката от аватара е твоя.  :blink:

Ето, направих комплимент на жена  :P, но искрен и от сърце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #68 -: Декември 08, 2013, 01:56:58 pm »

Да, и аз тъкмо сега изчетох темата и излезе че всички са много младолики ;D
Поздравления за Венера, която единствена се престраши да прикачи снимка, и то без да претендира че на близо 40 годишна възраст се е запътила едва ли не към детската градина ;D Между другото Венера, не бих те определила на повече от 35 години.

Абсолютно недоразумение е на 35 да изглеждаш на 15. Освен разбира се, ако няма някакво генетично заболяване, предопределящо ненормално физическо развитие. Едно е даден натив да има добре поддържана фигура и визия за дадената възраст, друго е анормално развитие и детска визия на 40.

Мой У на АЦ е в Меркуриев знак и Сатурн в секстил с АЦ, изглеждам нормално за възрастта си, не съм се мумифицирала във вида в който бях през тийнейджърските си години ;D
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Декември 08, 2013, 02:01:46 pm »
Абсолютно недоразумение е на 35 да изглеждаш на 15. Освен разбира се, ако няма някакво генетично заболяване, предопределящо ненормално физическо развитие. Едно е даден натив да има добре поддържана фигура и визия за дадената възраст, друго е анормално развитие и детска визия на 40.

Да изглеждаш на 25-28, когато си на 35-36, вече е комплимент. Но не съм виждала жена, която на 40 да изглежда като свежо 20-годишно девойче. Независимо колко е младолика и поддържана, самото излъчване се променя с годините.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #70 -: Декември 08, 2013, 02:13:55 pm »
Независимо колко е младолика и поддържана, самото излъчване се променя с годините.  :blink:

:-X mda
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #71 -: Декември 08, 2013, 03:40:09 pm »

Да, и аз тъкмо сега изчетох темата и излезе че всички са много младолики ;D
Поздравления за Венера, която единствена се престраши да прикачи снимка, и то без да претендира че на близо 40 годишна възраст се е запътила едва ли не към детската градина ;D Между другото Венера, не бих те определила на повече от 35 години.

благодаря, MayFlower. винаги е приятно да чуеш нещо хубаво за себе си.
и без това с някои от съфорумците сме си разменяли снимки и фбуци.. не съм съвсем анонимна. все пак идеята ми беше да си сложа снимката само за няколко часа, за да не си вися в архивите с години:)
иначе от пишещите в тази тема akruks също си е слагала снимки и асц дева наистина я прави младолика :blink:

и аз съм на мнение, че е добре да се запази младежкият дух по-дълго време, но на 40 да се правиш на 20 чрез поведение или облекло е комично.

« Отговор #72 -: Декември 08, 2013, 04:06:09 pm »
Аз пък хич не съм младолика, ама хич! Язък ми за секстила на У на 1 със Сатурн и Меркурий, че и Меркурий на МЦ  :angry:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Декември 08, 2013, 05:32:43 pm »
Младежки- свързва се с Меркурий...
Дрехите не правят човека ...човека прави дрехите....
Въпрос на вътрешна хармония и сигурност се изисква за да кажем,че има силен дух даден човек.
Винаги оптимиста има предимство... :blink: Очите греят и са открити...усмивката е сияна...излъчването позитивно.
Добротата струи....
Луна,Венера, Юпитер,Сатурн...-важни планети за комплексна оценка ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #74 -: Декември 08, 2013, 05:35:54 pm »
По снимка трудно може да се определят години. В един и същи ден на един  и същи човек може да се направят снимки, на едни от които които той изглежда много млад, а на другите - много по-стар от действителната си възраст. Зависи от светлината и още куп неща, да не изброявам, че форумът  е по астрология, а не по фотография!:) .....
форумът и "икрено и лично" не е , но се налага понякога да прочетем доста лични неща докато стигнем до астрологията  ;)

принципно в реалността никой не ми вярва, че имам 17 годишна дъщеря, защото съм изглеждала по-млада. така ми казват, аз не мога да се преценя, все мисля, че е от куртоазия и реших да се порбвам с непознати по снимка. пък и прочетох тук, че асц рак , луна в близнаци и меркурий на мц, каквито аз имам,  давали младежки вид.

п.с. на 39 г. съм

Много добре изглеждаш наистина, но идеята ми беше, че на живо може да изглеждаш както по-добре, така и по-зле! И че снимките не винаги са критерий, защото някои хора са  фотогенични, други-не!Мисля, че с  годините повече ще си личи, че си младолика, сравнявайки те с твои набори.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Декември 08, 2013, 06:04:58 pm »
Eдна жена без възраст...и години :P ;D
« Последна редакция: Декември 09, 2013, 10:33:39 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #76 -: Декември 08, 2013, 06:13:00 pm »
коя е тази мацка? астро данни  може ли?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #77 -: Декември 08, 2013, 06:14:26 pm »
Коя е грешната Мадона с големите бомби,да не си ти? :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Декември 08, 2013, 06:20:45 pm »

Това съм аз... :blink:

Снимката е от началото на септември...тази година. Манастира е Св.Мина...фотографа е ....админа.
« Последна редакция: Декември 08, 2013, 06:59:03 pm от Марая »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #79 -: Декември 08, 2013, 06:27:17 pm »

Това съм аз... :blink:
...
ее, най после и ти да си сложиш снимка  :clap: не помня преди да си слагала  :-\

5 деца .. и така да се запазиш! поздравления  :blink: