Здравей Гост

Младежкия вид и астрологическите му предпоставки

• 151 Отговора
  • 22926 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Младежкия вид и астрологическите му предпоставки
« Отговор #80 -: Декември 08, 2013, 06:34:57 pm »
Представях си те с по-тъмна и чуплива коса. :blink:Виждам Плутон в очите въпреки,че си усмихната.Но първо забелязах зърната :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Декември 08, 2013, 06:37:39 pm »
Коя е грешната Мадона с големите бомби,да не си ти? :P

Бразилско дупе...и големи биберони... :P :-[ понякога е в повече..защото както казва админа...:" Не разбираш ли,че живееш в БълХария?!" ;D

Какво искам да кажа с тази снимка... :blink:
След 40г...,точно на 40...живота започва бясно препускане. Луди скорости...Всеки ден събуждайки се,човек разбира все повече,че миговете са най-важното нещо...,че всеки миг е част от вечността...,че нищо не е по-важно от позитивната мисъл,усмивката...и любовта...любовта без която не можем...

http://www.youtube.com/watch?v=txxfmcoaVbo

Ако ТИ...,ако самия ТИ не съществуваш света би бил по-лош и по-различен... :blink:

Силно първодомно слънце и ЕГО.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #82 -: Декември 08, 2013, 06:47:11 pm »
Марая, аз веднага забелязвам Стрелеца-широко усмихната и много оптимистична, тъмни очи с ведър поглед, съчетани с изключителен чар! Нали ви завиждам тайничко за управителя Юпитер, имам силен афинитет към Стрелец :blink:

Иначе и аз помня някаква снимка на Акрукс от форума, много стройна и красива жена, с аристократични черти.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Декември 08, 2013, 06:50:13 pm »
Представях си те с по-тъмна и чуплива коса. :blink:Виждам Плутон в очите въпреки,че си усмихната.Но първо забелязах зърната :P

Бях черна...до април тази година. Черна коса светла душа... ;D :P

Шега...На всички пожелавам на 48г. да имат моя ДУХ... :blink:...,моето излъчване и НИКОГА ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ГОДИНИТЕ...

ЗАЩОТО: ИМА МОМИЧЕТА НА 60 И БАБИЧКИ НА 20... :P

Младежкия вид е в душата...той е ЖИВ...Ние всички сме деца-пораснали,уморени. Ако събуждаме всеки ден детето у нас - СВЕТА ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБЪР И ПО-РАЗЛИЧЕН! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Декември 08, 2013, 06:52:47 pm »
Марая, аз веднага забелязвам Стрелеца-широко усмихната и много оптимистична, тъмни очи с ведър поглед, съчетани с изключителен чар! Нали ви завиждам тайничко за управителя Юпитер, имам силен афинитет към Стрелец :blink:

Иначе и аз помня някаква снимка на Акрукс от форума, много стройна и красива жена, с аристократични черти.

еХ...ТОЯ дУпитер... ;D :P.
Ако съумеем да го ОБЛАДАЕМ...,резултатите са налице. Иначе ...пързалка.

http://www.youtube.com/watch?v=RYYETaymd8g

*

Yaya

• 2265
« Отговор #85 -: Декември 09, 2013, 08:54:30 am »
УААА! Марая, добре се справяш  ;D Дай Боже всекиму, особено след 5 раждания.... Аз си те представях по-закръглена и с по-изстрадал поглед, но имаш усмихнати очи. Стрелецът си казва думата.

Дупитер ли е, Цицитер ли е, не знам.... Но си грешната Мадона определено  :72:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #86 -: Декември 09, 2013, 09:51:03 am »
УААА! Марая, добре се справяш  ;D Дай Боже всекиму, особено след 5 раждания.... Аз си те представях по-закръглена и с по-изстрадал поглед, но имаш усмихнати очи. Стрелецът си казва думата.

Дупитер ли е, Цицитер ли е, не знам.... Но си грешната Мадона определено  :72:
  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #87 -: Декември 09, 2013, 09:55:47 am »
Аз пък се гордея,че със всяка година ставам все по-голяма на години.Когато ме казват на колко съм-отговарям наближавам 30 и го казвам с гордост. Никога не бих излъгала за годините си и не бих се направила на по-млада някой ден.Най-голямата гордост е една жена да е на много години,но да се поддържа,винаги да е гримирана,облечена добре,накипрена.Това буди уважение у хората.Възхищавам се на моята фризъорка,която е над 50 годишна,но винаги е със страхотна прическа,гримирана,с красиви бижута и облечена много добре и със стил,нищо,че е закръглена.Просто изглежда супер и се кефя на такива жени.Не е важно на колко години си и колко тежиш-важното е да се стараеш  :blink:

« Отговор #88 -: Декември 09, 2013, 10:05:45 am »
Момичета, всички сте хубави( поне тези, чиито снимки съм виждал) ама за 1ви път виждам жена родила 5ца каро...в смисъл 5 деца....Не нам, ама...В натала ти има ли го заложени 5ца каро да плеснеш във вселената..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Декември 09, 2013, 10:31:33 am »
Момичета, всички сте хубави( поне тези, чиито снимки съм виждал) ама за 1ви път виждам жена родила 5ца каро...в смисъл 5 деца....Не нам, ама...В натала ти има ли го заложени 5ца каро да плеснеш във вселената..?

Има го..Упр. на 5-ти Марс е екзалтиран и перфектно аспектиран. Управителя е в точна квадратура с куспидата на 5-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Декември 09, 2013, 10:32:44 am »

Дупитер ли е, Цицитер ли е, не знам.... Но си грешната Мадона определено :72:

:-[

http://www.youtube.com/watch?v=Jzw7Fqi4GaQ

« Отговор #91 -: Декември 09, 2013, 10:42:23 am »

Има го..Упр. на 5-ти Марс е екзалтиран и перфектно аспектиран. Управителя е в точна квадратура с куспидата на 5-ти дом.

Дупитер ли е, Цицитер ли е, не знам.... Но си грешната Мадона определено :72:

:-[

http://www.youtube.com/watch?v=Jzw7Fqi4GaQ

Да си жива и здрава да ги гледаш и помагаш дълги години...После към 90 100 годишнина те теб..:)
Малеее, ако всички се оженят и дарят с внуци и идват на гости по поводи, то ще стане егати събранието..:)
Ако някога се реализирам в политиката, надявам се цялата рода да гласувате за мен, без да купувам гласове...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Декември 09, 2013, 10:48:18 am »
Мерси Нерил... ;D

« Отговор #93 -: Декември 09, 2013, 10:54:50 am »
Ама за 5цата каро съм в шок и излязох да пуша и мисля, мисля и пуша...Аз ( то не че сега имам де) ама саъм се молил да нямам дъщеря, ако се оженя някога...Това ще ми е кошмар, а са ме клели така момичета...Нищо не съм им направил гадно, ама...агресорки колко щеш...

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Декември 09, 2013, 10:56:51 am »
Ама за 5цата каро съм в шок и излязох да пуша и мисля, мисля и пуша...Аз ( то не че сега имам де) ама саъм се молил да нямам дъщеря, ако се оженя някога...Това ще ми е кошмар, а са ме клели така момичета...Нищо не съм им направил гадно, ама...агресорки колко щеш...

Кое те шокира толкова? :rolleyes:
Ако ги видиш ще се влюбиш.... :P Красавици са.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #95 -: Декември 09, 2013, 10:57:47 am »
Нерил, дарлинг, не агитирай без кИбапчИта!!! В политиката се влиза с мръвката напред  ;D каквото и да значи това.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #96 -: Декември 09, 2013, 10:58:04 am »
И аз и моя приятел не искаме момиче ако имаме деца някой ден.Характера ми е по мъжки и мисля,че бих възпитала по-добре мъжко,а и си мисля,че се гледа по-лесно.Аз самата съм по-студена към децата,а това би се отразило лошо,ако имам женско,но за мъжкото няма да е проблем.Винаги съм намирала повече общ език с мъжете и дано имам момченце някой ден  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Декември 09, 2013, 11:00:44 am »
Нерил, дарлинг, не агитирай без кИбапчИта!!! В политиката се влиза с мръвката напред  ;D каквото и да значи това.

:rolf: :rolf:

« Отговор #98 -: Декември 09, 2013, 11:02:41 am »

Кое те шокира толкова? :rolleyes:
Ако ги видиш ще се влюбиш.... :P Красавици са.
Как кое ме шокира бе аз не познавам такива хора...Повечето около мен пищят като карпатски мечки от едно дете, а ти 5ца и изглеждаш, ок....Евала...А момиче наистина не искам, защото като порастне и сеи представя някои неща може инфаркт да получа...Не се бъзикам..
Ми с мръвка ще влеза...:))))...хахахахах...Ще съм честен почтен и неподкупен..:)
И аз и моя приятел не искаме момиче ако имаме деца някой ден.Характера ми е по мъжки и мисля,че бих възпитала по-добре мъжко,а и си мисля,че се гледа по-лесно.Аз самата съм по-студена към децата,а това би се отразило лошо,ако имам женско,но за мъжкото няма да е проблем.Винаги съм намирала повече общ език с мъжете и дано имам момченце някой ден  :wub:
Абе и аз се моля АКО СЕ ОЖЕНЯ НЯКОГА, да имам момче...Ще му покажа това онова от живота...:)

« Отговор #99 -: Декември 09, 2013, 11:05:47 am »
Момиченцата са по-чувствителни и това няма да ми понесе...Мъжкото ще го възпитам сурово и това ще бъде добре за него  :wub: Чудя се дали има надежден метод,по който да разберем какво ще ни се падне.Знам че градусите на Луната се гледат.Четен градус-момиче,нечетен-момче.Но зависи и от Луната на мъжа де... :blink: