Здравей Гост

Младежкия вид и астрологическите му предпоставки

• 151 Отговора
  • 22910 Прегледи
Re: Младежкия вид и астрологическите му предпоставки
« Отговор #100 -: Декември 09, 2013, 11:07:16 am »
Ами вместо да се чудиш пробвай пък до 5, а ако решиш да минеш рекорда все и някое момче ще има..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #101 -: Декември 09, 2013, 11:09:35 am »
Момиченцата са по-чувствителни и това няма да ми понесе...Мъжкото ще го възпитам сурово и това ще бъде добре за него  :wub: Чудя се дали има надежден метод,по който да разберем какво ще ни се падне.Знам че градусите на Луната се гледат.Четен градус-момиче,нечетен-момче.Но зависи и от Луната на мъжа де... :blink:

Не знам, при мен нещо не работи астрологията - по скоро работи като Натаманчев. Луна в Овен, на К5 женски двоен знак с първа планета двуполов Меркурий в аспект с диспозитора си Юпитер в Лъв... Нептун в Стрелец....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #102 -: Декември 09, 2013, 11:19:11 am »
Момиченцата са по-чувствителни и това няма да ми понесе...Мъжкото ще го възпитам сурово и това ще бъде добре за него  :wub: Чудя се дали има надежден метод,по който да разберем какво ще ни се падне.Знам че градусите на Луната се гледат.Четен градус-момиче,нечетен-момче.Но зависи и от Луната на мъжа де... :blink:

Не знам, при мен нещо не работи астрологията - по скоро работи като Натаманчев. Луна в Овен, на К5 женски двоен знак с първа планета двуполов Меркурий в аспект с диспозитора си Юпитер в Лъв... Нептун в Стрелец....
Какво дете имаш и на какъв градус е Луната ти? Съответно и Луната на мъжа ти  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #103 -: Декември 09, 2013, 12:09:15 pm »
това е за друга тема, тук спамим  :P

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Декември 09, 2013, 03:21:52 pm »
И така...до какъв извод стигаме от цялата тема?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #105 -: Декември 09, 2013, 03:23:27 pm »
Сатурн свързан по някакъв начин с Асцендента или управителя му,също и Сатурн в 1-ви дом...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #106 -: Декември 09, 2013, 03:43:24 pm »
меркуриево влияние
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #107 -: Декември 09, 2013, 04:15:35 pm »

айде, да пускаме кепенците на темата  :P

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Декември 09, 2013, 04:21:06 pm »
меркуриево влияние

Едно от основните неща...е Меркурий. И...както е казал Ерих Мария Ремарк :"Спомените ни състаряват. Тайната на вечната младост е в умението да се забравя." :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #109 -: Декември 09, 2013, 05:45:14 pm »
Едно от основните неща...е Меркурий. И...както е казал Ерих Мария Ремарк :"Спомените ни състаряват. Тайната на вечната младост е в умението да се забравя." :blink:

старческа деменция и вечна младост,боже  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Декември 09, 2013, 06:28:06 pm »
А момиче наистина не искам, защото като порастне и сеи представя някои неща може инфаркт да получа...Не се бъзикам..

Нериле, какво се шашкаш? Момичетата след навършване на определена възраст може и сами да се гледат, стават по-самостоятелни, а с момчета цял живот главоболия и слугинаж... Направо съжалявам жените, които имат по двама сина и един съпруг, повечето от тях стават едни смачканииии... Миячка, готвачка, перачка... и това ти е смисълът на живота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #111 -: Декември 09, 2013, 06:36:33 pm »
Има и такива случаи, но не винаги, аз познавам жени с по трима мъже вкъщи- съпруг и двама сина, такъв ред и дисциплина, направо галени жени както им казват....дори простират прането и поддържат градината, и какво ли не ..до готвене...тук с пълна сила важи правилото-  :rolleyes:Мъж, дете и куче се учи докато е време  ;D
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Декември 09, 2013, 07:15:00 pm »
тук с пълна сила важи правилото-  :rolleyes:Мъж, дете и куче се учи докато е време  ;D

Права си.  ;D

А ако се върнем към темата, познавам смачкани жени с по едно дете, при това млади и не можеш да кажеш, че животът им е много тежък и чак толкова се преуморяват.

Така че всичко е въпрос не само на генетични заложби, а и на индивидуалност. Човек със силен дух ще излъчва харизма и независимо от трудностите няма да е смачкан и безличен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Декември 09, 2013, 08:01:42 pm »
тук с пълна сила важи правилото-  :rolleyes:Мъж, дете и куче се учи докато е време  ;D

Права си.  ;D

А ако се върнем към темата, познавам смачкани жени с по едно дете, при това млади и не можеш да кажеш, че животът им е много тежък и чак толкова се преуморяват.

Така че всичко е въпрос не само на генетични заложби, а и на индивидуалност. Човек със силен дух ще излъчва харизма и независимо от трудностите няма да е смачкан и безличен.

Дух...Мда... ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #114 -: Декември 10, 2013, 11:09:56 am »
Чисто астрологично при мен липсват показатели за младоликост. При мен водеща е суетата и желанието да съм млада, готина, забавна и винаги готова за щуротии. Ами не желая да се превръщам в сдухана лелка, въпреки трудностите в живота ми. Лъвското ми слънце не търпи да е натикано в ъгъла.
Имам си и Уран на АЦ, а Слънцето е в 9 дом.
Лили, моите момчета много ме глезят /засега/, а и аз също съм с по-мъжки характер и съм искала винаги момчета.

« Отговор #115 -: Декември 10, 2013, 12:35:26 pm »
Ох,напоследък като стане дума за деца с моя приятел все стигаме до спор.Аз изобщо не съм готова и му казах,че имам нужда от поне 2 години да се подготвя психически.Имам чувството,че ще изпадна във велика депресия ако имам дете сега,понеже живота ми няма да е същия,а аз просто искам да е леко и забавно  :'( Но се тревожа ако минат 2 години и все още не съм готова. Много ще се разочарова милия  :(

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #116 -: Декември 10, 2013, 01:01:46 pm »
Ох,напоследък като стане дума за деца с моя приятел все стигаме до спор.Аз изобщо не съм готова и му казах,че имам нужда от поне 2 години да се подготвя психически.Имам чувството,че ще изпадна във велика депресия ако имам дете сега,понеже живота ми няма да е същия,а аз просто искам да е леко и забавно  :'( Но се тревожа ако минат 2 години и все още не съм готова. Много ще се разочарова милия  :(
нищо общо с темата ...има бг мама за споделяне на тези проблеми
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #117 -: Декември 10, 2013, 01:04:50 pm »
Има донякъде връзка с някои от предишните коментари и се чудя дали да имаш дете може да те накара да се стараеш да изглеждаш по-добре и да подмлади духа ти или обратното...Понеже някои от съученичките ми,които родиха страшно са се запуснали и изглеждат като лелки.Но съм виждала и дами,които много се стараят и изглеждат страхотно след като родят...

« Отговор #118 -: Декември 10, 2013, 01:11:24 pm »
Основната ми идея,че красотата и младежкия вид са въпрос на естетика,суета и добра поддръжка и отново стигаме до Сатурн  :blink:

« Отговор #119 -: Декември 10, 2013, 03:37:33 pm »
Всеки може да изглежда по-млад стига да иска - подходящ грим, прическа, облекло и готово :blink:
За мен излъчването на човек, духът който носи е много по-важен, защото има хора от които просто се усеща пустота във всякакъв смисъл...

Астрологично - не мога да го свържа с планети или определени конфигурации. Какво би правил само един Меркурий без Слънцето (дух), Луната (душа), Асц-та (визията)...

Иначе от познатите ми видимо по-млади ми изглеждат мъжете, които имат по-млади съпруги и приятелки, говоря единствено и само за хората, които познавам. И бих приложила донякъде поговорката "С какъвто се събереш, такъв ставаш..."