Дебилният Плутооон!
От него трябва да е. Познавам двама души с такъв съвпад и си мълчат и са си много самодостатъчни, но пък много се карат, заяждат и спорят.
Една пък е със съвпад Слънце/ Плутон в стрелец и асцендент и Луна в овен ... С нея не може да се говори нормално, а посмееш ли да спориш за нещо следва нервна криза!
Това може е най - конфликтната личност, която познавам. Но тук много огън е замесен. Всички тези хора, които описах искат да се занимават с право.
:blink:
Той е виновникът, Бога ми, той е-Плутонът! :mellow:
И при мен така мълчаливо се отразява, за близнак с ъглов мерк, точно ударен от марс. Все пак, благодаря му! Работата е там, че говоренето е свързано и с енергийни процеси. Когато знам, че няма да бъда разбрана, не се хабя да обяснявам. Когато говоря с някого и няма енергиен обмен/общност на емоции, начин на мислене, обща философия, др./ си тръгвам изцедена психически. Научих се да избягвам такива срещи, едностранни.
И понеже много спам стана, по темата плутон може и да "излъже" за вида и истинската възраст, особено ако е доказано интегриран в натива.