При мен ще е в опозиция с натален Марс (У8) и квадрат натален Юпитер (У4) в 9-ти дом...Мамма мия Ще вдигам скандали,ще бъда хиперсексуална и ще се карам с роднините на моя приятел.То като като натам се е тръгнало особено тая сутрин като разбрах,че майка му ми е ровила в гардероба да ми показва дрехите на хората :lol:
Цитат на: Just_a_Dream в Декември 06, 2013, 11:05:32 amПри мен ще е в опозиция с натален Марс (У8) и квадрат натален Юпитер (У4) в 9-ти дом...Мамма мия Ще вдигам скандали,ще бъда хиперсексуална и ще се карам с роднините на моя приятел.То като като натам се е тръгнало особено тая сутрин като разбрах,че майка му ми е ровила в гардероба да ми показва дрехите на хората :lol:Ужас !!!
Цитат на: elfidka в Декември 06, 2013, 11:54:40 amЦитат на: Just_a_Dream в Декември 06, 2013, 11:05:32 amПри мен ще е в опозиция с натален Марс (У8) и квадрат натален Юпитер (У4) в 9-ти дом...Мамма мия Ще вдигам скандали,ще бъда хиперсексуална и ще се карам с роднините на моя приятел.То като като натам се е тръгнало особено тая сутрин като разбрах,че майка му ми е ровила в гардероба да ми показва дрехите на хората :lol:Ужас !!! Мда...Много тъпо ми стана.Оплаках се на моя приятел,понеже бързах и не ми се разправяше с нея и ми каза,че ще говори с нея това да не се повтаря...Не е лоша жена,ама това обсебване ми идва в повече...
Цитат на: Just_a_Dream в Декември 06, 2013, 11:57:26 amЦитат на: elfidka в Декември 06, 2013, 11:54:40 amЦитат на: Just_a_Dream в Декември 06, 2013, 11:05:32 amПри мен ще е в опозиция с натален Марс (У8) и квадрат натален Юпитер (У4) в 9-ти дом...Мамма мия Ще вдигам скандали,ще бъда хиперсексуална и ще се карам с роднините на моя приятел.То като като натам се е тръгнало особено тая сутрин като разбрах,че майка му ми е ровила в гардероба да ми показва дрехите на хората :lol:Ужас !!! Мда...Много тъпо ми стана.Оплаках се на моя приятел,понеже бързах и не ми се разправяше с нея и ми каза,че ще говори с нея това да не се повтаря...Не е лоша жена,ама това обсебване ми идва в повече...Е добре де, ама тя какво е целищла, ато ти покаже дрехите на хората, не ѝ харесва как се обличаш или ....
при мен е по оста МЦ ИЦ..ама на 5гр. дали ще се прояви?Малииимунданния Тао кв. вече се задейства и ще ми думка всички лични планети, само слънцето ще пощади с леки аспекти.А на любимия му е съвпад СЛВ луната.
Цитат на: zikovu в Декември 06, 2013, 02:29:52 pmпри мен е по оста МЦ ИЦ..ама на 5гр. дали ще се прояви?Малииимунданния Тао кв. вече се задейства и ще ми думка всички лични планети, само слънцето ще пощади с леки аспекти.А на любимия му е съвпад СЛВ луната. Задействал ли се е? Не е ли рано още? Май му трябват още 2-3 градуса или бъркам?
Цитат на: Just_a_Dream в Декември 06, 2013, 02:34:38 pmЦитат на: zikovu в Декември 06, 2013, 02:29:52 pmпри мен е по оста МЦ ИЦ..ама на 5гр. дали ще се прояви?Малииимунданния Тао кв. вече се задейства и ще ми думка всички лични планети, само слънцето ще пощади с леки аспекти.А на любимия му е съвпад СЛВ луната. Задействал ли се е? Не е ли рано още? Май му трябват още 2-3 градуса или бъркам?марса тряя да дръпне напред- към края на декември.