Здравейте

:58:
Аз съм една запалена маниачка по астрология :umnik:
Е, не съм умница, ама ми се иска

Така, да се представя - зодия Близнаци с Водолей асцедент и луна в Стрелец

:aquariuss: Някаде четох че моята зодия на 100% приема характеристиката на асцедента. При мен е абсолютно така! Единствената дума която ме описва е странна

е и ярка ако питате момчетата покрай мен

Та за в4ера, какво да кажа - пълнолунието дойде точно в пети дом. Какво стана ли?
Прекъснах една многообещаваща връзка. Т. е. той прекъсна. И всичко започна в 12 часа до последния му емейл в 14:00 с думите: Не ме търси повече! Е, не бяха само това ама това направо ме шашна. Той е Скорпион с асцедент Рак.
А краха на комуникацията настъпи по доста странен повод - искаше да ме научи на английски. За целта си направи нов профил във фб и започна коресподенция с мен. Е, ама на мен ми писна и му намерих IP адреса. Намерих и на моя познат.Изненада- аз си го знаех, де, интуицията ми го подсказваше- съвпадаха градовете. Понеже особата е в друг град в момента....И вчера точно по обяд както си пишехме в скайпа, на мен ми падна пердето и му казах че е много сладко, че ме учи на АЕ, но защо трябва да се прави на друг, при това с друга вяра. Последва цял час разговор, кой какво и защо....!!!!!!!!!!Чак вдигна телефона, да се чуем, а това е невероятно за скръндза като него :lol:
И накрая след като ми затвори, след половин час получих имейл, че да не го търся повече! А пък в действителност той беше този който ме търсеше.....Това което ми светна сега докато го пиша, беше думите му по телефона, последните - "Говори с онзи тип каквото искаш"....бих определила като ревност.....макар, че нямаше нищо особено. просто общуване с тенденция да стане връзка в бъдещето.