Здравей Гост

Осите в соларния и наталния хороскоп

• 7 Отговора
  • 1740 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Осите в соларния и наталния хороскоп
« -: Декември 07, 2013, 08:23:44 pm »
Отделям ги в тема, различна от тази за соларния хороскоп.
Какви са били събитията в съвпад на някоя от соларните оси с такава в радикса? Или разположението им спрямо наталните домове? Кардиналните оси определят основните насоки на годината, едва след тях планетите се включват в пиесата.

Тази година имам пълен съвпад на кардиналните оси - казват за това, че ще е тежка година. И е.

При съвпад на сол  ДЦ с натален МЦ се омъжих. Няма  да се повтори, поне не до 2020г, за по-нататък не ме интересува  ;D
Забременяла съм при сол АЦ в 8 дом.
При сол. ДЦ върху Венера в 7ми се влюбих необратимо.

Предстои ми съвпад на сл. МС с натален ДЦ - някой да е имал?  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Осите в соларния и наталния хороскоп
« Отговор #1 -: Декември 07, 2013, 09:13:48 pm »
По принцип когато осите на соларната карта съвпадат с осите на натала,припокриват ги или са разменени това бележи интересна година свързана с много събития.

Много важно обстоятелство е стихията в която попада сол.АСЦ и МЦ..както и липсата и/или/ акцента на съответната.
Наред с това в коя хемисвера попадат управителите на осите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Декември 08, 2013, 04:34:34 pm »
Мисля,че някъде по форума бяхме писали за това-в една от двете теми за соларите или може би греша?

При любимия-сол.АЦ върху натален,сол.ИЦ върху натален-повишение в службата.А при мен-в сегашния солар-сол.АЦ съвпад нат.ИЦ.Вероятно ми предстои преместване.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Декември 08, 2013, 07:21:47 pm »
Мисля,че някъде по форума бяхме писали за това-в една от двете теми за соларите или може би греша?

При любимия-сол.АЦ върху натален,сол.ИЦ върху натален-повишение в службата.А при мен-в сегашния солар-сол.АЦ съвпад нат.ИЦ.Вероятно ми предстои преместване.

Обикновено това се случва около 33-тата годишнина.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #4 -: Декември 08, 2013, 07:27:45 pm »
при мен идната година асцедент сьвпада с асцедент и десцедент с десцедент , според мен е важна година за личните отношения .... или греша ....

« Отговор #5 -: Декември 08, 2013, 07:29:39 pm »
Обикновено това се случва около 33-тата годишнина.

Септември месец навърши 30години.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6 -: Декември 09, 2013, 08:19:33 am »
при мен тази година сол ИЦ върху натален АЦ. Сол АЦ върху слв, но не върху МЦ. те само едните оси съвпадат.
планирам ремонт по принцип и ще ми е доста трудно, ако се осъществи. но мисля, че по-скоро ще имам някаква трансформация на психическо ниво. чудя се дали не значи и самота, но такава, в която се чувстваш ок. нали е зоната на комфорта. и 4ти соларен ми е пълен.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Декември 09, 2013, 09:01:30 am »
При мен съвпадът на осите донесе преместване, нова работа, но не мога да кажа, че е повишение. Донесе нова среда. Ново ежедневие.... Не съм фиксирана по 1/7, но защо не мога да свикна с това, не знам.
Може би заради Сатурн през АЦ, в първи и в опозиция на У1, а предстои и съвпад с У4.... може заради това да се явява тежка година, изпъленна с вътрешни противоречия, усещане за ограничения, обвързаности и задължения.
Иначе - на пръв поглед всичко е ок - здрави сме, успешна съм, добре платена... Въпреки всичко се чувствам неудовлетворена.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер