Здравей Гост

Астролозите не са на повикване

• 22 Отговора
  • 3795 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Астролозите не са на повикване
« -: Декември 09, 2013, 05:44:47 pm »
Много съм възмутена...Ама съвсем отговорно го казвам.
Що за нагледци има? Тцц...
Писна ми от никове дето само смучат...,както и от " ПОМОЩ...,РАЖДАНЕ СЕК/С/ЦИО"...
Нищо..,ама нищо против нямам ЗА ХОРАТА ПИШЕЩИ В САЙТА ТУК ,както и в другия да си помагат..,да разглеждат..,да бъдат съпричастни...ДА! ПРИЕЛА СЪМ И 2-ТЕ МЕСТА КАТО ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО!
Само НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКВИ ГЛУПАЦИ И НАИВИТЕТИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ЧУЖДИТЕ ОЧИ... :( :-X
Съгласна съм-ЛЮБИТЕЛИ ...,ама егати любителите сме щом ни смучат... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Астролозите не са на повикване
« Отговор #1 -: Декември 09, 2013, 05:53:16 pm »
Я кажи кой те е ядосал днес  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Декември 09, 2013, 06:16:04 pm »

100% бях сигурна ,че така ще ме попиташ :P...

Виж...

Здравейте, предстои ми секцио, с доктора избрахме дата 23.12.2013г,какво ще кажете според вас добра дата ли е,бебето ще е момче,казвам се Донка Райчева Карева 11,03,1982г родена в 12ч на обяд,таткото Димитър Тодоров Карев 20,04,1977г роден в 8,30сутринта.Благодаря предварително!

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2000.0.html

Чета и хорарите... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Декември 09, 2013, 06:21:02 pm »
На нея вече сме й отговорили тук, в съответната тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #4 -: Декември 09, 2013, 06:22:51 pm »

100% бях сигурна ,че така ще ме попиташ :P...

Виж...

Здравейте, предстои ми секцио, с доктора избрахме дата 23.12.2013г,какво ще кажете според вас добра дата ли е,бебето ще е момче,казвам се Донка Райчева Карева 11,03,1982г родена в 12ч на обяд,таткото Димитър Тодоров Карев 20,04,1977г роден в 8,30сутринта.Благодаря предварително!

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2000.0.html

Чета и хорарите... :-X

Марайче, не се ядосвай! Че от ядове само нерви и бръчки се образуват!:) Понякога си мисля, че хора, които нямат никакъв принос за сайта, т.е. не са се включили поне няколко пъти с аргументирани коментари и тълкувания на карти, трябва да получават хороскопи само срещу заплащане. Като не им харесва, да си потърсят платени астролози, в нета  е пълно с обяви! Хубава вечер и повече усмивки ти пожелавам!

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Декември 09, 2013, 06:26:17 pm »
Някой от тези с въпросите кара ли насила някого от пишещите във форума да му отговаря ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 09, 2013, 06:30:31 pm »
На нея вече сме й отговорили тук, в съответната тема.

ДА..ДЕ...ТОЧНО ТОВА МЕ ВБЕСИ! :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Декември 09, 2013, 06:32:47 pm »
Като някой има такива големи молби и очаквания - съвсем в реда е да му кажете, че за това се заплаща и толкова. Няма нужда да се приема лично и човек да се възмущава и натоварва, защото само на себе си вреди..нещата стоят така и така..плащаш си, вършат ти услугата. Докато има хора да отговарят и да дават, ще има и такива които питат и се пробват..

И аз се изнервях преди когато клиенти в моята работа изискваха от мен нещо за което не си плащат, сега просто ги информирам предварително че се заплаща... ако искат. И изобщо не го приемам лично. Даже има такива които са супер нагли и се пробват.. ако мине номера.. да им направиш това, това и онова... безплатно... а това си е труд. И като им кажа, че се заплаща се отказват хаха... ако щеш... Човек трябва да цени труда си. А ако си добър в нещо - не го прави за без пари.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #8 -: Декември 09, 2013, 06:34:10 pm »
Някой от тези с въпросите кара ли насила някого от пишещите във форума да му отговаря ?

Ако те притесняват с лични съобщения, е досадно.И други участници във форума са ми споделяли, че ги бомбардирали на лични с молби. И на мен ми е правило впечатление как пишат гневни съобщения, че никой не им отговаря, сякаш някой им е  длъжен.  Преди две години се регистрирах в другия форум на Марая и изразих мнение, защото ме  хвана яд като четях гневни постове от разни индивиди, защото не им се правят тълкувания. Всеки от различни неща се нервира, аз напълно разбирам Марая.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 09, 2013, 06:39:12 pm »

Асол,
Нали разбираш,че като модератор и на двата сайта имам наблюдение ...
НЕМОЖЕ ТУК ДА И СЕ ОТГОВОРИ И ТЯ ДА СВЕРЯВА ОТГОВОРИ И В ДРУГИЯ САЙТ.
АЗ ЗА ТАЗИ И УСЛУГА ПОД 500 ЕВРО НЯМА ДА СИ МРЪДНА МИШКАТА...ЗАЩОТО ТОВА ДА ИЗВАДИШ БЕБЕ Е ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ! Я СИ ПРЕДСТАВИ /ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НИКОМУ/..,АКО СЕ СЛУЧИ УСЛОЖНЕНИЕ..ДА НЕ КАЗВАМ НАЙ-ЛОШОТО...А? Какво правим тогава?

И ДА..,АКО ХОРА КАТО ЛИЛИ..И ДРУГИ ПИШЕЩИ ТУК МЕ ПОМОЛЯТ ВСИЧКО БИХ ДАЛА БЕЗ СТОТИНКА ДА ВЗЕМА...,НО НА ЛИЧНИ ПОЩИТЕ МИ СА ЗАДРЪСТЕНИ!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Декември 09, 2013, 06:44:12 pm »
Във форума на астрокома имаше една, българка, (не помня по какво разпознах, че е, май по никнейма), която пускаше хорара си в съответния подфорум като споделяше, че във форум, който се поддържа на майчиния й език за даден хорар е получила два противоречащи си отговора. Не знам дали ставаше дума за тук (има как да се провери разбира се), но е твърде вероятно :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #11 -: Декември 09, 2013, 06:48:29 pm »
"Не е луд този който яде зелника ... " 
Никой не може насила да те накара да направиш нещо, което правиш на доброволни начала, значи няма причина за възмущение. Иначе всеки е свободен да си задава въпросите в този или друг форум.

Марая, това по мои наблюдения е практика. Едни и същи хора се регистрират в съществуващите астрологични форуми с едни и същи въпроси.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Декември 09, 2013, 07:03:39 pm »
Аз, ако се ядосам на някой, просто го игнорвам. Понякога теми ме дразнят, понякога коментари, понякога въпроси. Сигурна съм, че и аз дразня други хора. Няма идеални. И мен са ме отрязвали във форума тук, и аз съм отрязвала  ;D ;D ;D Въпрос на усещане е май.

Въпрос на желание е да се напаснем едни към  други, защото сме тук доброволно. Аз нямам претенции за тълкуванията си, но е от ОГРОМНО значение начинът, по който те помолят.
Знаете, както има карти, които не са ясни и лесни за тълкуване, така има и хора, които са си самодостатъчни.
Марая, не си ги слагай на сърце, просто я насочи към отговорите в темата.  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 09, 2013, 07:44:11 pm »
Аз, ако се ядосам на някой, просто го игнорвам. Понякога теми ме дразнят, понякога коментари, понякога въпроси. Сигурна съм, че и аз дразня други хора. Няма идеални. И мен са ме отрязвали във форума тук, и аз съм отрязвала  ;D ;D ;D Въпрос на усещане е май.

Въпрос на желание е да се напаснем едни към  други, защото сме тук доброволно. Аз нямам претенции за тълкуванията си, но е от ОГРОМНО значение начинът, по който те помолят.
Знаете, както има карти, които не са ясни и лесни за тълкуване, така има и хора, които са си самодостатъчни.
Марая, не си ги слагай на сърце, просто я насочи към отговорите в темата. ;)

Яя,
Обижда ме ...Не става да си вадят очите няколко човека...и да търсят и друго мнение...
По хорари-рядко отговарям..,по темите секцио отдавна не говоря...Но тези момичета тук,които отговарят не заслужават подобно отношение...
Ми..,като не е сигурна ..и доволна да ходи и да плаща...А..ма-ха...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Декември 09, 2013, 08:09:07 pm »
Що се отнася до темата секцио, тя наистина е много деликатна и не става джаста-праста и набързо да отсъдиш.
Но вероятно момичетата, които питат, не са наясно колко е трудоемък и отговорен въпросът. И в астрологичен форум като този, освен да се дадат някои по-общи насоки за някоя относително по-благоприятна дата, всичко друго би било несериозно. Имам предвид да седнеш да правиш астрологична карта на секцио за човек, на който дори не си му виждал очите. Влиза във форум при непознати хора и получава готова написана "книга на живота" за своето бебе. Но пак повтарям, вероятно питащите не са наясно, четат разни коментари в Бгмама и после се регистрират тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Декември 09, 2013, 08:25:31 pm »
 :blink:Защо се кахърите толкова момичета...просто игнорирайте тези,които не са ви "симпатични"...знаете КАК  :49:
И аз съм от тези,които задават въпроси,но разликата е ,че искам да се науча...
Тук е момента отново да БЛАГОДАРЯ на всички,които са ми помагали :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Декември 09, 2013, 10:42:00 pm »
Не иде реч за симпатии и антипатии...Иде реч за труд на няколко съфорумки...труд подложен по грозен начин под съмнение..
Гнус ме е ...

« Отговор #17 -: Декември 10, 2013, 11:57:30 am »
О, там във форума на astro.com има много тежки случаи. 10-15 никнейма сменят и продължават да задават същия въпрос.

« Отговор #18 -: Декември 10, 2013, 01:19:43 pm »
Момичета, такива наглеци както в случая на тази и при положение, че и е било обърнато вече внимание ми ги меткайте на мен...Ще ги чарджа с кинтаж, а вие ще им пишете хороскопите..ако искате, ама парата да е при мен и после ще делим..:)...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Декември 10, 2013, 07:48:18 pm »
И АГ сме тук, и клиника на 4ти км.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.