Здравей Гост

Астролозите не са на повикване

• 22 Отговора
  • 3783 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Астролозите не са на повикване
« Отговор #20 -: Декември 10, 2013, 09:10:04 pm »
Мен пък най ме дразнят, като седна да им гледам синастриите по 30 часа и им кажа черно на бяло нещата как седят, потвърдят и те че са така, и като виждат, че няма да стане, а и не става и в реалният им живот, продължават да ме мъчат. Ама тоз сега Мерк като е на еди си коя планета в Тригон, не значи ли, че нещата ще се оправят.

Абе жено, той ти изневерил 3 пъти, 5 пъти те набил и 9 пъти те одрязъл, гадни аспекти един след друг, и ти пак с цялата си наглост ми коментираш 5те часа труд и 5те ти години опит с въпросният селяндур. Такива спирам направо да им отговарям.

Или пък другият парадокс, казват ми някакъв час. Гледам аз 2-3 часа, струвам, правя и след няма и месец, ама я провер какво става, ако съм родена не в 2, а в 22:00 часа..... ама ха! :-X :-X :-X :-X
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #21 -: Декември 10, 2013, 09:29:45 pm »
С право се ядосват някои от потребителите, то не бяха дати за раждане, секцио, запитвания по натални карти за които се отварят съвсем нови теми, синастрии и разбира се карти на приятелката на една приятелка, която пита еди какво си...ужас!

Понякога виждам много обстойни анализи от Лили и Мирабела на подобни запитвания и искрено се възхищавам на търпението им да толерират новодошлите юзъри с подобни въпроси. Разбира се и кредит за Краби, която търпеливо се занимава със синастрии и Акрукс с хорарите ;)

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

astro

• 475
« Отговор #22 -: Декември 11, 2013, 09:33:05 am »
АЗ ЗА ТАЗИ И УСЛУГА ПОД 500 ЕВРО НЯМА ДА СИ МРЪДНА МИШКАТА...ЗАЩОТО ТОВА ДА ИЗВАДИШ БЕБЕ Е ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ! Я СИ ПРЕДСТАВИ /ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НИКОМУ/..,АКО СЕ СЛУЧИ УСЛОЖНЕНИЕ..ДА НЕ КАЗВАМ НАЙ-ЛОШОТО...А? Какво правим тогава?

Марая, не знаех досега, че работиш като акушер-гинеколог на частно  :blink:

:rolf: