Квадратите съм чел от теб и други съфорумци. А кои аспекти показват, че дадени изпитания може да се преодолеят...Дай повече инфо, не с тези къси изречения де...
))
Ако ти се занимава и темате ти е интересна...А другите какво чакат, нека се включат...
Силен Марс...

Активността...,волята и необходимостта да побеждаваш. С уговорката да победиш най-вече себе си.
А неаспектиран Марс, може ли да го даде..?
Някой може ли да изнамери натала на Нелсън Мандела?
Има ли някой от Вас който се занимава и разбира от нумерология...?
Ремедос, имам в предвид духовни изпитания, както на Манддела или нека го кажа така...Постигнал си например имоти положение и губиш всичко, но все пак ставаш и пак си възвръщаш положението...За болните хора имам следната теория, че най лесното е да се предадеш и рухнеш и в този смисъл те няма какво да губят освен да продължат, надявам се да ме разбирате правилно какво искам да кажа..
Сатурн на мен ми даде горчив но полезен опит края на 2009 тогава е бил във Везни в съвпад с натален Плутон на ИЦ...Поне спрях хазартните, развратни и алкохолни дестинаций...Започнах да мога да комуникирам с всякакви хора независимо от положението им в обществото...Но това няма значение, едва ли съм интересен за вас...