Здравей Гост

Изпитанията в натала и тяхното преодоляване...

• 42 Отговора
  • 5291 Прегледи
Изпитания в живота всеки е имал, но КАК ги е преживявал? Каква е другата страна на медала? Замислям се за Нелсън Мандела - 27 години в затвора в името на кауза, Томас Едисън, Ернан Кортес даже и сега примери колкото искаш...
Кои са аспектите в натала, показващи тежки изпитания и възможноста за тяхното преодоляване?При други хора далеч по малки изпитания ги сриват. Кои са тези показатели за това?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Изпитанията в натала и тяхното преодоляване...
« Отговор #1 -: Декември 11, 2013, 10:12:40 am »
Сатурн.
Това е инкасатора на съдбата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Декември 11, 2013, 10:14:46 am »
Квадратите съм чел от теб и други съфорумци. А кои аспекти показват, че дадени изпитания може да се преодолеят...Дай повече инфо, не с тези къси изречения де...:))))
Ако ти се занимава и темате ти е интересна...А другите какво чакат, нека се включат...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Декември 11, 2013, 10:24:02 am »
Квадратите съм чел от теб и други съфорумци. А кои аспекти показват, че дадени изпитания може да се преодолеят...Дай повече инфо, не с тези къси изречения де...:))))
Ако ти се занимава и темате ти е интересна...А другите какво чакат, нека се включат...:)

Силен Марс... :P ;D
Активността...,волята и необходимостта да побеждаваш. С уговорката да победиш най-вече себе си.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #4 -: Декември 11, 2013, 10:39:57 am »
Мисля да търсим показатели за евентуално  изпитание и такива за сила на духа,за да бъде преодоляно.Нека не даваме за пример себе си,защото в много случаи е субективно-някой понасят за тежко изпитание,че си счупили палеца,а други рисуват с уста след ампутация на горни и долни крайници.На прима виста се сещам за Стивън Хокинг и Меджик Джонсън.Ще видя за карти.

« Отговор #5 -: Декември 11, 2013, 10:43:33 am »
Майка ми е един пример,който с гордост мога да посоча.Имала е доста изпитания в живота-кои от кои по-болезнени и трудни,но въпреки всичко се е справила,и то сама!Без ничия подкрепа.За съжаление нямам точен час на раждане,за да бъда полезна астрологически.
(има Сатурн в козирог и Марс във водолей)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #6 -: Декември 11, 2013, 10:44:53 am »
С.Хокинг

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7 -: Декември 11, 2013, 10:49:59 am »
Меджик Джонсън. Ще помисля и за други,но трябва да мръдна за малко..

« Отговор #8 -: Декември 11, 2013, 10:52:33 am »

Силен Марс... :P ;D
Активността...,волята и необходимостта да побеждаваш. С уговорката да победиш най-вече себе си.
А неаспектиран Марс, може ли да го даде..?
Някой може ли да изнамери натала на Нелсън Мандела?
Има ли някой от Вас който се занимава и разбира от нумерология...?
Ремедос, имам в предвид духовни изпитания, както на Манддела или нека го кажа така...Постигнал си например имоти положение и губиш всичко, но все пак ставаш и пак си възвръщаш положението...За болните хора имам следната теория, че най лесното е да се предадеш и рухнеш и в този смисъл те няма какво да губят освен да продължат, надявам се да ме разбирате правилно какво искам да кажа..
Сатурн на мен ми даде горчив но полезен опит края на 2009 тогава е бил във Везни в съвпад с натален Плутон на ИЦ...Поне спрях хазартните, развратни и алкохолни дестинаций...Започнах да мога да комуникирам с всякакви хора независимо от положението им в обществото...Но това няма значение, едва ли съм интересен за вас...

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 11, 2013, 10:55:34 am »
Себе си мога да дам за пример на изпитания и преодоляване... :blink:

« Отговор #10 -: Декември 11, 2013, 10:58:09 am »
Ами атака, какво чакаш..:))) Сподели нека и другите мисля няма да има някой ненормалник, които да спекулира или в даден случай да го напомня и подиграва...А с 5цата каро споделих пред една компания искаха снимка и казаха, че не е възможно да има такъв човек...Не показах фото разбира се, а това че ще ставаш баба направо ми счупи главата...
Давай примери ти и другите подкрепени с аспекти по темата...:)

ПП. Само не каза ,неаспектиран Марс източна над хоризонта планета в 11ти дом, в близи сила ли е или по скоро нйе..:)..?

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Декември 11, 2013, 11:05:11 am »
Ами атака, какво чакаш..:))) Сподели нека и другите мисля няма да има някой ненормалник, които да спекулира или в даден случай да го напомня и подиграва...А с 5цата каро споделих пред една компания искаха снимка и казаха, че не е възможно да има такъв човек...Не показах фото разбира се, а това че ще ставаш баба направо ми счупи главата...
Давай примери ти и другите подкрепени с аспекти по темата...:)

ПП. Само не каза ,неаспектиран Марс източна над хоризонта планета в 11ти дом, в близи сила ли е или по скоро нйе..:)..?

Според мен всяка неаспектирана планета може да се изяви като Уран...Непредсказуема е. Въпроса е как е аспектиран диспозитора и...как се изявява в картата.
11-ти дом е мунданен водолей. Това е социален знак...дом на приятелите,групите,проектите. Виж какво прави Уран и втория управител на знака - Сатурн...

« Отговор #12 -: Декември 11, 2013, 11:07:59 am »
Тенкю пипъл, дай личен пример с темата...в смисъл, ако желаеш защото все пак е лично и едва ли е хубаво за теб и другите НЕ желащи да се ровят в миналото и то болезнено предполагам...
Плутон при положение, че е висшата октава на Марс, трябва ли да я свързвам с тази тема или по скоро не..?

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 11, 2013, 11:11:59 am »
Тенкю пипъл, дай личен пример с темата...в смисъл, ако желаеш защото все пак е лично и едва ли е хубаво за теб и другите НЕ желащи да се ровят в миналото и то болезнено предполагам...
Плутон при положение, че е висшата октава на Марс, трябва ли да я свързвам с тази тема или по скоро не..?

хххх
« Последна редакция: Декември 11, 2013, 11:37:38 am от Марая »

« Отговор #14 -: Декември 11, 2013, 11:15:07 am »
Да много ясно , че не е нужно...И си продължила при това на физиката и химията( излъчването ) не ти се е отразило...Не се закачам или да правя излише комплименти, ама си е шок...
Аз освен че спрях хазарта заради които отидоха дессетки левове, нямам кой знае какви трудности...Май съм роден верно под щастлива звезда...

« Отговор #15 -: Декември 11, 2013, 11:17:06 am »
Лейдис други няма ли да се повключите малко..:)...? Е такова немате ли пример с вас или заобикалящите ви хора , а ако им имате наталите оюе по най свръх добре..:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Декември 11, 2013, 11:38:55 am »
Нерил, имаш ли планети в овен или скорпион?

« Отговор #17 -: Декември 11, 2013, 12:08:54 pm »
Нерил, имаш ли планети в овен или скорпион?
МЦ са ми в овен и Уран в скорпион в 4ти дом...В същият дом ми е и плутон във везни на ИЦ...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #18 -: Декември 11, 2013, 12:20:15 pm »
Четох някъде че при неаспектирана планета нейното действие се заменя от действието на планета в знак, в който неаспектираната планета има достойнства - тронова или екзалтирана. Ако има такава разбира се. Мислиш ли, че при теб уран компенсира неаспектирания марс?

« Отговор #19 -: Декември 11, 2013, 12:28:45 pm »
Ами на мен Марс ми е в близнаци... По скоро Мерка трябва да се гледа не знам, но 11ти дом е на водолея...Такааа...ама на мен Уран(4ти дом) прави секстил с Луна в Козирог(6ти дом),Квадрат с троновото ми слънце в Лъв в 1ви, квадрат с Юпитер Лъв 1ви секстил с дева Сатурн във 2ри...Аз съм деен бих могъл да кажа и определено усещан Уран като проводник на новото, на необичаиното...
Сатурн най много го усещам както съм споделял...Сега Уран ми прави съвпад с МЦ от 17ти този месец мисля е директен та ще видя..:)