Здравей Гост

Луна в овен

• 18 Отговора
  • 3149 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Луна в овен
« -: Декември 11, 2013, 08:45:40 pm »
Когато Луната преминава през знака на Овена активността на емоционалния ни свят е във фокус...
Динамичното и импулсивно действие характерно за този период понякога действа в резонанс..
Но..,ако съумеем да овладеем емоциите си това би било добро време за старт.

Днес например си смених цвета на косата...и импулсивно си поисках обратно бритончето...- асиметрично и филирано..плитичко.
Всички са поразени от ефекта...

Споделете къде е Вашата Луна и как тя се реализира в знака на Овена...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Луна в овен
« Отговор #1 -: Декември 11, 2013, 08:53:36 pm »
Луна в Овен ме подтиква към прахосничество, може би защото се пада върху стелиума ми в 5 дом.
Ако трябва да се направи статистика, при транзитна Луна в Овен най-често си купувам нещо, ходя на шопинг, пазарувам импулсивно и необмислено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Декември 11, 2013, 09:02:45 pm »
Моята Луна е на 13-ти градус в Овен в натала:blink:

Днес имам Лунен възврат, започна ми новият Лунар. Много динамичен ден, неспирна комуникация, ровене из документи...
Сутринта рано получих неприятно известие, вбесих се много, както само може да се ядоса една Овнешка Луна, вследствие цял следобед писах официално оплакване към една институция за преразглеждане на едни документи. Луна и Меркурий са в съвпад в Овен, затова така се прояви сигурно днешния ден-трябваше надълго и нашироко да обяснявам позицията и становището си.

По принцип много често се захващам с хиляди неща, които физически е невъзможно да свърша, наблюдавам и импулсивност при писане, но най-вече при говорене, от нищото се паля и започвам словесни битки! Иначе енергия не ми липсва никога, но имам около 75% огън в картата, така че вероятно не е само заради Луна и Меркурий в Овен.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Декември 11, 2013, 09:22:46 pm »
Луна в Овен ме подтиква към прахосничество, може би защото се пада върху стелиума ми в 5 дом.
Ако трябва да се направи статистика, при транзитна Луна в Овен най-често си купувам нещо, ходя на шопинг, пазарувам импулсивно и необмислено.

Добре де..,ами аз защо днес дадох около 300 лв. във фризьорския салон? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #4 -: Декември 11, 2013, 11:20:21 pm »
Може да си е правила пънкарско гребенче на святото място :P  http://www.youtube.com/watch?v=na7A3-UCCYE

*

astro

• 475
« Отговор #5 -: Декември 11, 2013, 11:26:47 pm »

Добре де..,ами аз защо днес дадох около 300 лв. във фризьорския салон? :rolleyes:
Брей, какъв ще да е този салон, златна коса ли са ти присаждали?
 Хората масово блъскат по цял месец за такава заплата, а ти за една подстрижка си я дала  :o

Tц...Цената беше 105 с американска боя..и различни процедури за косата. Купих си Арганово масло , шампоан от арганово масло и маска от същото...
Ползвала съм на италианска фирма...тези са на американска...Затова и тази цена платих, ефекта наистина е поразителен. :-[ :P

*

astro

• 475
« Отговор #6 -: Декември 11, 2013, 11:34:21 pm »
Може да си е правила пънкарско гребенче на святото място :P  http://www.youtube.com/watch?v=na7A3-UCCYE

ПоЗна... :P
Не спираш да ме изненадваш ...Хубав изказ... :P ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Декември 12, 2013, 06:34:36 am »
Луна в Овен ми се пада преди заплата. И да искам, не прахосвам  ;D ;D И ми става много неприятно, едно подтиснато... Но аз имам възврат тогава и сигурно е от него, не от липсата на пари  ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Декември 12, 2013, 12:21:02 pm »
До края на годината, с ретросенчеста Венера в Козирог, реших да бъда много практична и икономична.... Но вчера тая овнешка Луна ме изпразни.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #9 -: Декември 12, 2013, 12:35:18 pm »
Сънувам тази нощ един любовен сън, как намирам един мъж (не кой да е разбира се, а голЕмата любов)  под един червен юрган в едно легло, като ръката му закопчана с белезници за дръжката на едно чекмедже до леглото. Какво да видя тази сутрин - ми луната в овен в съвпад с моята овнешка венерка ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #10 -: Декември 12, 2013, 12:35:43 pm »
Мен Сатурн У2 в/у Венера не успя да ми се отрази пестеливо,само гледах да са по-стойностни и качествени неща,без ментета.Не знам ква луна ме подтиква,но като,че ли съвпада ми Уран/Венера много ми влияе на импулсивни поръчки от интернет.Вчера пак..Може би влиянието на Сатурн е,че не ми носи радост и пълнота..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #11 -: Декември 12, 2013, 12:37:10 pm »
Сънувам тази нощ един любовен сън, как намирам един мъж (не кой да е разбира се, а голЕмата любов)  под един червен юрган в едно легло, като ръката му закопчана с белезници за дръжката на едно чекмедже до леглото. Какво да видя тази сутрин - ми луната в овен в съвпад с моята овнешка венерка ;D
ОООО! ;DЮрган,а?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Декември 12, 2013, 12:40:23 pm »
И моята Венера е там, но тая нощ нямах нито еротични сънища, нито посещения от рептили.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #13 -: Декември 12, 2013, 12:45:11 pm »
Може и ретросянката на Венера да играе роля,защото аз 4 поредна нощ сънувам бившия/не еротично/ и вече почвам да се дразня,че ми досажда на сън :angry:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Декември 12, 2013, 12:45:46 pm »
ОООО! ;DЮрган,а?

Да и червен - точно като за овен!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #15 -: Декември 12, 2013, 12:49:49 pm »
 аз не съм Овен,пък все на червено налитам,чудно юрганче  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #16 -: Декември 12, 2013, 12:50:28 pm »
 ;D ;D ;D
Бахти луната, маме. И аз сънувах и се стреснах. Сънувам, че моя риби ми се натяга, аз не ща. В синастрията тао луна опозе плутон/уран към венерата му. ;D

А днес ми каза, че хрупам моркови като магаре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Декември 12, 2013, 12:54:05 pm »

Да не те ухажва или вече сте в друга фаза?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #18 -: Декември 12, 2013, 12:58:32 pm »

Да не те ухажва или вече сте в друга фаза?  ;D

ми той с това каре уран-венера и каре на нептуна към рибешкия стелиум знаеш ли; и асторолог не може да ти помогне тука в тва тълкуване