Здравей Гост

Златка Димитрова

• 47 Отговора
  • 6699 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Златка Димитрова
« -: Декември 11, 2013, 08:58:53 pm »
Много я харесвам...Изключително ми е приятно да я гледам. Освен физиката обаче тази жена има красиво сърце и душа.
Трябват ми данните й.
И знам ли...все ми се струва , че тя ще бъде победител..или защото аз искам... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Re: Златка Димитрова
« Отговор #1 -: Декември 11, 2013, 08:59:40 pm »
Има хубави цицунки ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Декември 11, 2013, 09:37:27 pm »
Има хубави цицунки ;D

Има визия..Не я познавам лично...,както и другата Златка. Но съм силно впечатлена от излъчването и присъствието им...
Мисля,че е много емоционална Златка Димитрова...,а това е дефицит в днешно време...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Декември 12, 2013, 04:52:09 am »
Харесвам я на визия, но ми идва твърде емоционална, а и като почне да говори твърде високо, намалям звука ;D .

Не бих предположила, че е Телец. Ето я картата й. Слънцето и е в 3-та декада на Телец, затова толкова ми изглеждаше като Козирог.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4 -: Декември 12, 2013, 08:34:25 am »
Ами, Марая, имате синастрия като за световно с тази кака, остава и да не я харесваш.
Иначе за мен си е еманация на телешкото. Едрата костна система във всички направления й го дават; също и лесното трупане на килограми, но и мускули. Тогава на живо ти става ясно защо често я наричат кон/травестит. Но и за мен е много истинска, високо го оценявам. Може да е проста, но е натурално проста. Естествена и натурална личност. Тук всеки път й пиша плюс.

Ще оспамя златната тема с другата Златка. Абе козата само в скулите и материализма ли й се изразява и откога по козирог краката са криви?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Декември 12, 2013, 08:36:20 am »
Може да е проста, но е натурално проста.

А това също е достойнство.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6 -: Декември 12, 2013, 08:43:22 am »
Откровеността не е порок, Лилче.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Декември 12, 2013, 08:54:32 am »
Да си откровено прост също. :)

В интерес на истината не следя Вип и Биг брадъри, така че не мга да изразя мнение за никоя от споменаваните личности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8 -: Декември 12, 2013, 09:53:09 am »
Уважавам свещената простота,но вкусът ми е далеч от аграрно/ветернарния идеал ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 12, 2013, 11:25:38 am »
На фона на останалите в къщата на Биг Брадър тя е най-свестното същество.

Другата Златка също е красива...без значение дали са и криви краката... ;D Вероятно обаче са удобни :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #10 -: Декември 12, 2013, 12:15:43 pm »
без значение дали са и криви краката... ;D Вероятно обаче са удобни :P

Тамън обгръщат плътно в точния профил.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #11 -: Декември 12, 2013, 02:51:02 pm »
Ето го аспекта на разтурикъщата ;DМарс и Венера опозиция.Обаче Луна в Козирог, след като разведе онзи нещастник , сигурно ще забрави палавото си минало.Добра домакиня, всички телци май са такива.Има проблеми със забременяването и в ББ го каза.
А кои са аспектите на благотворителността , защото там много ми фалшивее,  не може да привлече към каузата си, поне мен
Много ми е неприятна, все залята в сълзи и трепери от нерви..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Нова

• 3491
« Отговор #12 -: Декември 12, 2013, 02:53:47 pm »
И на мен ми е фалшива в тази кауза. А по кво разбрахме за бременеенето?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #13 -: Декември 12, 2013, 02:54:22 pm »
Ами, Марая, имате синастрия като за световно с тази кака, остава и да не я харесваш.
Иначе за мен си е еманация на телешкото. Едрата костна система във всички направления й го дават; също и лесното трупане на килограми, но и мускули. Тогава на живо ти става ясно защо често я наричат кон/травестит. Но и за мен е много истинска, високо го оценявам. Може да е проста, но е натурално проста. Естествена и натурална личност. Тук всеки път й пиша плюс.

Ще оспамя златната тема с другата Златка. Абе козата само в скулите и материализма ли й се изразява и откога по козирог краката са криви?
Аз съм родена няколко дни преди Марая, от къде тази върла непоносимост, към Злата, виж другата Злата външно ми харесва, сигурно защото и аз на 27 изглеждах така, носталгия, знам ли... :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Нова

• 3491
« Отговор #14 -: Декември 12, 2013, 02:55:45 pm »
Няколкото дни са тамън да си махнеш луната от телето и да убиеш половината синастрия.

С Марая е друго. Не чете ли днес два пъти казаха, и двайсе мин са много, не дни.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #15 -: Декември 12, 2013, 02:58:34 pm »
И на мен ми е фалшива в тази кауза. А по кво разбрахме за бременеенето?
Тя го каза, че опитват от година, ходи по доктори. Но аз в картата и , не виждам, с изключение на мъжки знак в 5дом. Но пък Слн съвпад с Венера, обаче опозе на Марс, може онзи Мирко да е виновен, мисля, че когато мъже изоставят  жена с малко дете Бог ги удря в крилата на самолета :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Нова

• 3491
« Отговор #16 -: Декември 12, 2013, 03:00:32 pm »
Ама картата е без час, къв пети дом.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #17 -: Декември 12, 2013, 03:00:55 pm »
Няколкото дни са тамън да си махнеш луната от телето и да убиеш половината синастрия.

С Марая е друго. Не чете ли днес два пъти казаха, и двайсе мин са много, не дни.
Зная, моята луна е водолейска, затова такива женици , които се правят на домакини ме дразнят. Еле пък такива  дето  се мъчат с гювеч да вържат мъж...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #18 -: Декември 12, 2013, 03:02:15 pm »
А това  не го видях, просто гледах картата.
А другата Злата  с какви данни е..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Нова

• 3491
« Отговор #19 -: Декември 12, 2013, 03:04:17 pm »
А това  не го видях, просто гледах картата.
А другата Злата  с какви данни е..

С курвенски.
Ама по водолея ще се разберем, съвпад на луните имате. Кво беше, казаха ми днес, 12-01-86