Здравей Гост

Подарак за РД

• 28 Отговора
  • 7876 Прегледи
Подарак за РД
« -: Декември 13, 2013, 10:09:41 am »
Момичета, айде за малко хелп...Приятелката ми на 20ти има Рд, може ли да ми дадете съвет какво да и купя. Бюджета е до 200 лева максимум. Благодаря ви предварително
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Re: Подарак за РД
« Отговор #1 -: Декември 13, 2013, 10:13:29 am »
Не е правописна грешка но РАк фащам , като трябва да обикалям и мисля за подарък...В смисъл за френдове най обичам да дам някаква сума и да се приключи въпроса, ама тук кейса не е такъффф..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2 -: Декември 13, 2013, 10:32:16 am »
дай целия хороскоп .. да видим слънцето, луната, венера , стелиумче нещо .
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #3 -: Декември 13, 2013, 10:34:19 am »
20.12.1982 в разговор ми каза, че била АСЦ Козирог, но точен час не знам и не съм любопитсвал...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #4 -: Декември 13, 2013, 10:40:20 am »
20.12.1982 в разговор ми каза, че била АСЦ Козирог, но точен час не знам и не съм любопитсвал...
значи е родена от 8 до 10 ч.

има стелуим в 12 дом, козирог- венера и слънце са там; луна във водолей - можеш да й подариш комплект бижута с естетсвени камъни. това ми хрумва в момента.

« Отговор #5 -: Декември 13, 2013, 10:43:38 am »
Ами не ми е казвала точен час...А и тя не се интересува нито от астрология нито нищо...За нея били глупости и заради това не съм навлизал в детайли пък и мнението ми за синастрията е че поне в началото- виждам се с нея от 4 месеца не искам да ми кажат нещо и да ми повлияе...
Ще съм ти благодарен, ако ми дадеш съвет за подаРАК..:)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #6 -: Декември 13, 2013, 10:48:31 am »
Ами не ми е казвала точен час...А и тя не се интересува нито от астрология нито нищо...За нея били глупости и заради това не съм навлизал в детайли пък и мнението ми за синастрията е че поне в началото- виждам се с нея от 4 месеца не искам да ми кажат нещо и да ми повлияе...
Ще съм ти благодарен, ако ми дадеш съвет за подаРАК..:)
има стелуим в 12 дом, козирог- венера и слънце са там; луна във водолей - можеш да й подариш комплект бижута с естетсвени камъни. това ми хрумва в момента.

« Отговор #7 -: Декември 13, 2013, 10:56:01 am »
Какво мислиш за нея по хороскопа и...Мерси за съвета...:)
Ще потърся такива бижута....Визуално прилича на една от имаше един сериал Лас Вегас Сам мисля бе...Дребна и мургава...сети ли се..? Според мен трябва да са камъните с бял цвят....а с дрехи има всякакви...Носи предимно официални дрехи...Бели камици, ти какво мислиш..?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Декември 13, 2013, 11:03:16 am »
Съгласна съм с venerra.  Венера в Козирог ще оцени нещо качествено, от естествени материали, а щом е в съвпад с Кету, трябва да е уникат или да се продава в ограничена бройка. Луна във Водолей ще се зарадва на нещо оригинално и индивидуално, в интересна опаковка (има магазини за подаръчно опаковане).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Декември 13, 2013, 11:06:54 am »
Ами след като свърша задачите ми ще издебна да обиколя сам из магазините...Но да познахте определено такива неща харесва...:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Декември 13, 2013, 11:57:00 am »
Можеш да и подариш красив шал ...,както казаха по-горе бижута ..,можеш да и подариш и валчер от някой магазин...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #11 -: Декември 13, 2013, 12:26:08 pm »
Абсолютно подкрепям идеята за бижута с камъни ;DИ аз това предлагам.Венерата ми е в аспект Сатурн и нямам насита на бижута с камъни.Колкото повече,толкова повече..Само питай дали са естествени или синтетика.Ако се облича по-офиц. един комплект обеци/колие перли е добър вариант.Хем стилно,хем се съчетават с почти всичко.За 200 лв може да намериш естествени култивирани перли.

« Отговор #12 -: Декември 13, 2013, 12:44:25 pm »
Можеш да и подариш красив шал ...,както казаха по-горе бижута ..,можеш да и подариш и валчер от някой магазин...
За воаучера, не става, защото ми е гадже все пак и е сръдлива...Имам позната което продава шанаджийски диаманти-истински са ама май контрабанда внесени, мислех това да взема ама де да знам, как ще реагира...е малко по скъпо щеше да ми излезе, около 300 350 кинта...
Абсолютно подкрепям идеята за бижута с камъни ;DИ аз това предлагам.Венерата ми е в аспект Сатурн и нямам насита на бижута с камъни.Колкото повече,толкова повече..Само питай дали са естествени или синтетика.Ако се облича по-офиц. един комплект обеци/колие перли е добър вариант.Хем стилно,хем се съчетават с почти всичко.За 200 лв може да намериш естествени култивирани перли.
Ами и аз за някакви такива култивирани перли мислех..:)...Целна ме..:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #13 -: Декември 13, 2013, 12:46:48 pm »
Това 300 лв. за колко карата, бе Нерил?

« Отговор #14 -: Декември 13, 2013, 12:49:06 pm »
Това 300 лв. за колко карата, бе Нерил?
Карат мисля, преди време на една позната за РДто и подарихме няколко човека обеци не знам колко карата бяха за 500 лева...Даймънтите са истински...Просто са шано внос..:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Декември 13, 2013, 12:50:13 pm »
Аа ще трябва да чукнем една среща като намина към Сф :P

« Отговор #16 -: Декември 13, 2013, 12:51:56 pm »
Аа ще трябва да чукнем една среща като намина към Сф :P
Немаш грижа, ама след това да не вземеш да водиш разни, защото не е гот...:)
Все пак..:))))

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #17 -: Декември 13, 2013, 12:56:04 pm »
за перлите е много добра идея, но избери морски, не речни.

а иначе с този стелиум в 12 ти дом би харесала нещо, което да има характера на амулет, талисман, да носи някаква символика. така, че ако избираш бижута  с камъни, можеш да вземеш нещо подходяшо за зодията й. виж за козирог какви камъни дават.

« Отговор #18 -: Декември 13, 2013, 12:58:47 pm »
за перлите е много добра идея, но избери морски, не речни.

а иначе с този стелиум в 12 ти дом би харесала нещо, което да има характера на амулет, талисман, да носи някаква символика. така, че ако избираш бижута  с камъни, можеш да вземеш нещо подходяшо за зодията й. виж за козирог какви камъни дават.
Тя е Сътрелче бре..:) Ама заради Асцто го казваш...Ми ще видя искам да е по отдалеч не в ласт момента..:)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #19 -: Декември 13, 2013, 01:01:39 pm »
офф, да - стрелец е , обърках се заради асц, наистина.