Здравей Гост

Търси се ........ мъж

• 144 Отговора
  • 20225 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Търси се ........ мъж
« -: Декември 13, 2013, 10:39:22 am »
Бях провокирана от едни извод  ;D

Най-големите ми любови, които са ми оказали най-голямо влияние....
Не са се отказвали от мен, не съм и аз от тях. Просто обстоятелствата са ни пречили.

№1 - Скорпион с АЦ Дева и Луна в Лъв;
№2 - Дева с АЦ Скорпион и Луна в Рак съвпад с Марс;
№3 - Дева с АЦ Скорпион и Луна в Скорпион
№4 - Скорпион с АЦ Дева и Луна Стрелец

Търпеливи, упорити, неотказващи се с години.... Огън вода и земя - без никакъв въздух. Задушаващи като във вакуум.

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Re: Търси се ........ мъж
« Отговор #1 -: Декември 13, 2013, 10:40:58 am »
А петицата каква трябва да бъде според теб..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2 -: Декември 13, 2013, 10:44:41 am »
Това е въпросът, Граф Дракула  ;)

Дали не е карма да тъпча на едно място. Винаги съм мислила, че ми трябва Лъв, дори и със скорпионско в него.
В Лъв ми е У7 в съвпад със СЛВ.
Ти изследвал ли си тези въпроси?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #3 -: Декември 13, 2013, 10:51:50 am »
Ми в мен няма нищо скорпионски освен Плуто на ИЦ... На мен 7мичката ми е Сатурн и Уран...
Сериозните ми гаджета( над 1 година) са били зодия Скорпион, Близнаци и Лъвица...А най силно джапнах по една Стрелка...Там бе потъване страшно....Края на 2007...Аз се кефя на жени с изразителни очи...в смисъл с очи да изразява какво желае от мен...Студени лейдита не ме кефят освен нощес..:) На мен СЛВ ми е в Рибенца...:) в 8ми..:)
А това да тъпчеш на едно място не знам, по скоро не го мисли, а каквото стане..:)
Но от досегашните ти гаджета не си имала изразен Лъв...а защо ти е в 7мичката не знам..
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4 -: Декември 13, 2013, 11:08:09 am »
Понеже и при мен има повторяемост (дори при транзитите и прогресиите, при които се появяват) какво ти аспектират техните планети и точки в скорпион и дева? Ако ти задействат някакъв напрегнат аспект в твоя натал явно трябва да го отработиш (вече почвам да намразвам тази дума, свързана с астрологията :-X)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Декември 13, 2013, 11:16:35 am »
На духовно ниво привличаме себеподобното , на физическо противоположното.
Оста 1-7 ми ясно отразява онези с които ще имаме отношения...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Декември 13, 2013, 11:27:53 am »

съвършенно не - знаеш ми оста  :blink:

Сладурке, явно отработвам нещо, което не знам какво е в тази област. В Дева ми е Сатурн, може от там да идва обвързването. В Скорпион ми е Уран, но досега не е бил аспектиран пряко. И при мен е имало аспект с У5 при любовите. За съжаление, скоро няма да бъде аспектиран пряко, поне не в близките 5г от бавен транзит. Явно скоро няма да се Флюбя

Боже, забравих 13-годишната си любов!!! - Дева с АЦ Скорпион и Сатурн върху моето Слънце в абсолютно точен аспект! Станаха 5 май  ;D

А Шопенхауер

« Отговор #7 -: Декември 13, 2013, 11:32:31 am »
А аз в детската градина спах в едно легло с Ася това брой ли се за любов..:)
Какво означава любов и може ли да се дефинира? Не е ли по добре да не може, за да бъде по силна и истинска?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Декември 13, 2013, 11:37:37 am »
Кои домове са ти скорпион и дева? Не е лесно да се разбере за какво се появяват тези хора, аз все мисля и не съм го измислила съвсем. След като сатурн ти е в дева, определено има нещо там.

При мен остта е лъв водолей, не съм имала такива гаджета. Макар една астроложка да ми каза, че слънчев лъв ще е много добре (наистина става хубава синастрия с тригони към луна и венера) ма де го този лъв? Като си гледам и напред прогресиите либоФ не виждам, свърши се вече.

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Декември 13, 2013, 11:39:56 am »
Чака те зад скорпионския ъгъл.  ;D  :P Типът мъж е свързан като цяло с конфигурациите касаещи седми дом, не само със знака, в който се намира управителят на дома. Мдааа ...подобното привлича подобно дет се вика - плутонясала, марсова и юпитерова Луна вика плутонясала, марсова и юпитерова. Едно Слънце търси себе си чрез опозиционния си знак... Може да има и други вариации - с изгряващи Луни и Венери, с везнишки Луни, с уранови или козирогати Марсове ...

Срещите ни с другите като път към себе си

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Декември 13, 2013, 11:47:41 am »
Това за скорпионския ъгъл за мен ли беше?

Иначе пък верно десц ми е водолей, уран е в скорпион :-\ но според мен е заради четвъртия дом в скорпион, не заради уран

*

Asol

• 4140
« Отговор #11 -: Декември 13, 2013, 11:51:20 am »
За авторката на темата.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Декември 13, 2013, 11:59:43 am »
Какво означава любов и може ли да се дефинира? Не е ли по добре да не може, за да бъде по силна и истинска?

говорим за връзка, секс, обсебване няколко години.
За неща, които не можеш да забравиш.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Декември 13, 2013, 12:33:42 pm »
Чака те зад скорпионския ъгъл.  ;D  :P Типът мъж е свързан като цяло с конфигурациите касаещи седми дом, не само със знака, в който се намира управителят на дома. Мдааа ...подобното привлича подобно дет се вика - плутонясала, марсова и юпитерова Луна вика плутонясала, марсова и юпитерова. Едно Слънце търси себе си чрез опозиционния си знак... Може да има и други вариации - с изгряващи Луни и Венери, с везнишки Луни, с уранови или козирогати Марсове ...

Срещите ни с другите като път към себе си

Кво да ти кажа, зад скорпионовския ъгъл е само Стрелеца.....
Изтървах един Скорипон, за който наистина съжалявам  ;) Ех, ако знаех тогава за астрологията.....  :rolleyes:

А Шопенхауер

« Отговор #14 -: Декември 13, 2013, 01:04:56 pm »

При мен това категорично НЕ е така! На ДЦ имам Овен-харесвам такива мъже-спортен тип,мъжествени,властни,импулсивни,...Ако сложим влиянието и на Венера и Меркурий,които са ми в Овен-симпатяги и умни...ами то трябва да е ИДЕАЛЕН БЕ... :-\АМА НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ТАКЪВ ДОСЕГА...за съжаление,дори частица от това не са притежавали...
Нищо Марсово са нямали досегашните ми любови,и нищо Овенско...А аз харесвам силни мъже-физически и психически.
Били са Слънчеви Стрелец,Риби,Рак,Скорпион,Везни,Лъв,Дева,Водолей,Близнаци,пардон-имаше един Овен...бабаит,ама беше мн.тъп и недодялан.Като анализирам ситуацията най-добре ми пасват Въздушните и Огнените,по Земни хич не си падам...но странно защо-напоследък само Деви ме свалят...

« Отговор #15 -: Декември 13, 2013, 01:10:20 pm »

говорим за връзка, секс, обсебване няколко години.
За неща, които не можеш да забравиш.
Ами честно казано не ми е ясно това да помня някоя и да съжалявам. Сещам се разбира се, ама да си бия главата защо не съм с нея не ми се е случвало никога до сега, няма и как да ми се случи. Най най отвратната черта в характера ми е, че колкото и да съм влюбен си правя калкулация дали имам бъдеще с този човек. А самото това е отвратително, като някаква схема звучи, но е факт. Не знам, на кой аспект в натала ми е тази аналитичност и интуиция, но го имам даже много.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #16 -: Декември 13, 2013, 01:21:10 pm »
При мен оста 1-7,не е показателна в партньорството.Да, имала съм страхотни мъже Стрелци и Близнаци,но не можеха да ме задържат.Главно плутонови психопати успяват да ме оплетат в обсебващите им филми.Тъкмо се добера до свободата си и пак хлопва плутонов капан.Явно при мен съвпада със Слънце и секстила с АС си казва тежката дума.Хем боли,хем сърби ;D

« Отговор #17 -: Декември 13, 2013, 01:26:25 pm »
При мен оста 1-7,не е показателна в партньорството.Да, имала съм страхотни мъже Стрелци и Близнаци,но не можеха да ме задържат.Главно плутонови психопати успяват да ме оплетат в обсебващите им филми.Тъкмо се добера до свободата си и пак хлопва плутонов капан.Явно при мен съвпада със Слънце и секстила с АС си казва тежката дума.Хем боли,хем сърби ;D
Жените сте ебати съществата...Айде да не навлизам в подробности...Само да кажа: С момичета с които съм се държал добре винаги ама винаги са се опитвали да ми се качват на главата, а такива дето ми е все тая не съм ги унижавал и съм против това, но ми е все едно ме преследват с граничарски кучета...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Декември 13, 2013, 01:32:35 pm »
Главно плутонови психопати успяват да ме оплетат в обсебващите им филми.Тъкмо се добера до свободата си и пак хлопва плутонов капан.

Ти нали си дневно раждане, Слънце над хоризонта? Може би затова Слънцето и аспектите му при теб са по-показателни за типа мъже. На мен повече по Марс в Риби, Юпитер и Нептун ми се лепят, както и по знака на ДС.
Сега като се замисля, най-стойностните са били по Слънце/Плутон (имам опозиция) и по знака на ДС (Телец). По Риби, Юпитер и Нептун са кьорфишек в повечето случаи. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #19 -: Декември 13, 2013, 01:34:12 pm »
Ааа,не  са ме унижавали ;DНо са с по-тежки характери,обсебващи,а пък аз съм по-свободолюбива.Но вярна ;D